jxbell írta:
Jól rémlik, hogy 1-2 éve is ugyanígy hisztizett amikor a rossz formája miatt padra került?
Egy meccset ult akkor a padon, akkor Kloppal volt egy brutal vitaja.(Whu elleni 2-2)
Egyebkent valamennyire megertem Salahot, meg nem is. Ekkora leepulest talan utoljara Marcelonal lattam, aki nekem mindenidok legnagyobb kedvence. Latvanyosan gyenge mar az egyiptomi, 1v1 eket egyaltalan nem tud nyerni, csereben nem is vedekezik. Ha nagy ritkan ziccerbe kerul, azt is elbaltazza. Rengeteget tett a csapatert, 8,5 ev alatt lott a bajnoksagban kozel 200 golt, 90 golpasszt. (Nem emlekszel a pontos szamokra, de az egyik adasnal kozeli szamokat irtak ki) ezek bizony legendas szamok.
Viszont be kell latni, hogy eljott az ido, hogy konnyes bucsut vegyen az Anfieldtol. Meg azelott, mielott at nem megy egy szardobalos-uzengetos-gyomorforgato vitaba a vezetoseggel.
8.5 ev alatt nem nagyon volt forman kivul, azert tegye mindenki szivere a kezet, egy Plben, ahol a legnagyobb az iram, hany jatekos volt, aki ilyen magas szinvonalat tudott hozni ennyi even at? Konkretan o volt a legfontosabb alapkove az ujboli Liverpool felemelkedesenek Klopp mellett.
Persze, talan nekunk nem annyira szembetuno ez, mert nekunk a mostani aranygeneracionknak is iszonyatosan elnyult a “primekorszak”,(ahogyan itt sokan hivjak) de minket leszamitva nagyon keves jatekos van, aki eddig csucson tudott maradni. Nekem o egyebkent sosem volt szimpatikus, de az, hogy az idei ev rossz teljesitmenyt teljesen a nyakaba akarja varrni mindenki angliaban az azert nevetseges. Fel ev mulva 34 eves lesz… nem lehet mindenki Benzema, Cr, Modric..