Megy a meccs!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Megy a meccs!
nemtudom ki van a padon de huijsen meg rudiger menjen mar le a picsaba
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
bappe meg hany helyzetet akar elcseszni?
vedelem meg ugy szar ahogy van
vedelem meg ugy szar ahogy van
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Rüdiger hol volt baszki?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Huijsen tuti nem százas. nem villámléptű de látványosan nem tud futni. mindjárt össze is esik totál kivan. mellé még Rüdiger is full homály.
Militao nelkul egy katasztrofa a vedelem...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nagyon hajt a rekordért vagy a társaiban nem bízik, de szerintem bekapar egyet ma is.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A fasznak akar Rüdiger lesre állítani egy 100 éves Alexis Sanchezt, amikor pozícióba van? Komolyan mondom hihetetlen mennyire ostoba néhány játékosunk.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mbappe geci...
Megmondta Benzema, hogy itt mindenki egyedül akar csillogni, nem akarnak összedolgozni...
Megmondta Benzema, hogy itt mindenki egyedül akar csillogni, nem akarnak összedolgozni...
- Galacticos
Bappe azert ma a legszarabb gorcsos crt idezi, mindenhonnan lo hiaba vannak nala 3man is jobb helyzetben.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
önző bazdmeg.
Mbappe ma nagyon onzo
- Pad'em
A dupláját is.Marky írta: Barmi is lesz Xabi sorsa, szerintem mindenki tudna mondani 5 jatekost, akit paros labbal lehetne kirugni az edzokozpontbol. Botranyos a hozzaallas es az intenzitas is.
Huijsen fiút is úgy néz ki idő elött emeltük piedesztálra, első heteiben mint egy védő Kroos, azóta meg mint egy prime Woodgate mozog a pályán.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Güler magasan kilóg lefele, le kéne kapni félidőben
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nekem sokszor az az érzésem mintha a karma, vagy a Jóisten ezzel büntetnéSierra írta: Gyenge ez a csapat, minden csapatresz. Nem mukodik semmi sehogy. Mbappe is a lehetoleg legjobb idoszakban igazolt ide.
Hát... most eszi meg amit főzött
+1, Huijsenről ma tuti kapunk egy gólt.RaúlCF írta: ma gyenge Huijsen. szarul is mozog. biztos vagyok benne, hogy nem százas. nem a bénázásai miatt hanem a mozgása miatt. sanszos, hogy kényszerből játszik. ennél több kell az biztos. Rüdiger is gyenge. Militao borzasztóan hiányzik.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Barmi is lesz Xabi sorsa, szerintem mindenki tudna mondani 5 jatekost, akit paros labbal lehetne kirugni az edzokozpontbol. Botranyos a hozzaallas es az intenzitas is.
Arra azert kivancsi vagyok, hogy ezeket a 20m tavolsagokat a vedok es a csapat tobbi resze kozott ki keri.
Arra azert kivancsi vagyok, hogy ezeket a 20m tavolsagokat a vedok es a csapat tobbi resze kozott ki keri.
- RaúlCF
én lecserélném Huijsent. egyszerűen rosszul mozog mintha nem tudna futni. ennek így semmi értelme. ha nem sérült és ennyi megy akkor azért kell leszedni ha meg sérült és ennyi megy akkor azért. ez így nem értelmes.
Cama is jöhet középre. elől meg szóljanak mr rekordernek, hogy a csapat az első és nem a statjai. lassan elkezdhet dolgozni is.
Cama is jöhet középre. elől meg szóljanak mr rekordernek, hogy a csapat az első és nem a statjai. lassan elkezdhet dolgozni is.
Kényszerből játszik?RaúlCF írta: ma gyenge Huijsen. szarul is mozog. biztos vagyok benne, hogy nem százas. nem a bénázásai miatt hanem a mozgása miatt. sanszos, hogy kényszerből játszik. ennél több kell az biztos. Rüdiger is gyenge. Militao borzasztóan hiányzik.
Azt mégis mi indokolna? Ott ül a padon a castillas Jimenez aki siman lehozna ebben a mai szinvonalban a jobbhatved posztot es jatszhatna középen Asencio...
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
Ez is meleg volt, Huijsen siman vegigmozizta, meg se probalta elrugni. Neki is csak kezdeti lelkesedes volt az a jo idoszak?
Gyenge ez a csapat, minden csapatresz. Nem mukodik semmi sehogy. Mbappe is a lehetoleg legjobb idoszakban igazolt ide.
Gyenge ez a csapat, minden csapatresz. Nem mukodik semmi sehogy. Mbappe is a lehetoleg legjobb idoszakban igazolt ide.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a baj hogy nem csak ma. Bar az egesz csapat olyan mint egy diszfunkcionalis tarsasag, az oltozoben szunetben remelem bemutatkoznak legalabb egymasnakRaúlCF írta: ma gyenge Huijsen. szarul is mozog. biztos vagyok benne, hogy nem százas. nem a bénázásai miatt hanem a mozgása miatt. sanszos, hogy kényszerből játszik. ennél több kell az biztos. Rüdiger is gyenge. Militao borzasztóan hiányzik.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Huijsennél nekem az volt ma a legbeszédesebb, hogy a kapura törő és a labdát mellé emelő játékost középen kocogva követte, és akkor sem gyorsított rá, mikor a gólvonal fele szállt a labda.
Egy Ramos vagy Pepe kb a hálóba sprintelt volna, hátha menteni tud..
Egy Ramos vagy Pepe kb a hálóba sprintelt volna, hátha menteni tud..