Taktikai háború (Legyél Xabi)
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
Real Madrid - Manchester City: a várható kezdőcsapat a Marca szerint
Courtois. Asencio, Rüdiger, Carreras, Fran; Tchouaméni, Valverde, Güler, Bellingham; Vinicius és Rodrygo.
Ez rémes!
Ase, Rüdiger belul! Fran pad.
Valverde jobbon, carreras balon. Güler es beli kettő együtt hülye ötlet, hacsak jude nem csatar, mint első fél évben.
Courtois. Asencio, Rüdiger, Carreras, Fran; Tchouaméni, Valverde, Güler, Bellingham; Vinicius és Rodrygo.
Ez rémes!
Ase, Rüdiger belul! Fran pad.
Valverde jobbon, carreras balon. Güler es beli kettő együtt hülye ötlet, hacsak jude nem csatar, mint első fél évben.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én szóltam, durran az endre tripletta. aztán további perc nélkül megy kölcsönbe, fő a szakmaLosMerengues írta:Az mekkora troll lenne Xabi-tólPad'em írta: BREAKING: Endrick could START against Man City tomorrow! Xabi Alonso spent a long time with him today in training, giving him detailed instructions. @marca
Aztán láttam olyat is, hogy Vini - Rodrygo kezd, meg olyat is, hogy Brahim![]()
![]()
thereisonly1ronaldo
-
LosMerengues
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az mekkora troll lenne Xabi-tólPad'em írta: BREAKING: Endrick could START against Man City tomorrow! Xabi Alonso spent a long time with him today in training, giving him detailed instructions. @marca
Aztán láttam olyat is, hogy Vini - Rodrygo kezd, meg olyat is, hogy Brahim![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt félre értetted, elmondta azt amit igazából az összes 18-20 éves játékos fejébe kellene verni. Attól, hogy a barca a 17 éveseket tolja, nem kell mindenkinek 25 éves korára lerobbant sztárnak lenni. Ezek a srácok sem fizikálisan sem fejben nem bírnák el azt ami a Real Madrid felnőtt csapatában rájuk vár. R24 meg leírta Alvaro minek szánta és hogy gondolta amit mondottBencze írta:Nem 1-2 hete mondta Arbeloa, hogy Joan nem hajt edzeseken ezert nem kap tobbek kozott o sem lehetoseget a nagyoknal?Realista24 írta:
WTF lusta??
Akkora baj, hogy vegre valaki, aki ACL-t szenvedett nem kap folosleges terhelest es tenyleg megprobaljak 100%os allapotra visszahozni? Gyerek 18 eves, nem kene a karrierjet kukazni.
Masik oldalrol nezve, blodseg lenne akarcsak padra is nevezni.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BREAKING: Endrick could START against Man City tomorrow! Xabi Alonso spent a long time with him today in training, giving him detailed instructions. @marca
Aztán láttam olyat is, hogy Vini - Rodrygo kezd, meg olyat is, hogy Brahim
Aztán láttam olyat is, hogy Vini - Rodrygo kezd, meg olyat is, hogy Brahim
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Tehat lusta az edzesekenRealista24 írta:En ugy emlekszem, hogy arrol volt szo, hogy tobb kell sokkal az elso csapathoz, mert az teljesen mas szint. Mindene megvan hozza, hogy bekeruljon a nagyok koze, de ehhez kemenyebben kell dolgoznia.Bencze írta:
Nem 1-2 hete mondta Arbeloa, hogy Joan nem hajt edzeseken ezert nem kap tobbek kozott o sem lehetoseget a nagyoknal?
Szoval ez egy oszinte, motivalo kritika volt, amitol mondjuk egy Vinicius elsirja magat![]()
De ha ugy nezzuk, akkor a csapat 70%-at le lehet ultetni, mert azok is lustak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En ugy emlekszem, hogy arrol volt szo, hogy tobb kell sokkal az elso csapathoz, mert az teljesen mas szint. Mindene megvan hozza, hogy bekeruljon a nagyok koze, de ehhez kemenyebben kell dolgoznia.Bencze írta:Nem 1-2 hete mondta Arbeloa, hogy Joan nem hajt edzeseken ezert nem kap tobbek kozott o sem lehetoseget a nagyoknal?Realista24 írta:
WTF lusta??
Akkora baj, hogy vegre valaki, aki ACL-t szenvedett nem kap folosleges terhelest es tenyleg megprobaljak 100%os allapotra visszahozni? Gyerek 18 eves, nem kene a karrierjet kukazni.
Szoval ez egy oszinte, motivalo kritika volt, amitol mondjuk egy Vinicius elsirja magat
De ha ugy nezzuk, akkor a csapat 70%-at le lehet ultetni, mert azok is lustak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
Nem 1-2 hete mondta Arbeloa, hogy Joan nem hajt edzeseken ezert nem kap tobbek kozott o sem lehetoseget a nagyoknal?Realista24 írta:WTF lusta??Bencze írta:
A Castillahoz is lusta Joan, vagy a hetvegen elso 11 perc alatt 4 faszsagot elkoveto Asencio a nuevo Ramos?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
WTF lusta??Bencze írta:A Castillahoz is lusta Joan, vagy a hetvegen elso 11 perc alatt 4 faszsagot elkoveto Asencio a nuevo Ramos?P. Krisz írta: Nuevo Ramos dog walkolja majd Hólándot.![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
A Castillahoz is lusta Joan, vagy a hetvegen elso 11 perc alatt 4 faszsagot elkoveto Asencio a nuevo Ramos?P. Krisz írta: Nuevo Ramos dog walkolja majd Hólándot.![]()
![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Lever elleni meccsbol nem erdemes kiindulni, full b keret jatszott.Pad'em írta:Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.Anthony írta:
Nyerni? Ezek 4-5 gólokat rúgnak meccsenként, nekünk meg nincs védőnk...
Ha kiveszed az amugy sem letezo kozeppalyankrol, ki se alljunk inkabb.Realista24 írta:Tchou megy hatra gondolom.Anthony írta:
Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..
- Pad'em
Valverde, Asencio, Rüdiger, Carreras. Más opció nincs.Anthony írta:Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..Pad'em írta: Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- P. Krisz
Nuevo Ramos dog walkolja majd Hólándot.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Fede-Asencio-Rüdi-Carreras
Egyértelműen ez a legjobb opciónk.
Egyértelműen ez a legjobb opciónk.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tchou megy hatra gondolom.Anthony írta:Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..Pad'em írta: Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én értem, de nincs védőnk, ki fog kezdeni? Megint Carreras középen? Látod ott mekkora ember hiány van, a ligában is kapkodjuk a gólokat..Pad'em írta: Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.
- Pad'em
Azért egy Leverkusen verte őket legutóbb 0-2-re Manchesterben. Fulham lőtt nekik 4-et. Ott sincs olyan stabil és félelmetes csapat mint évekkel ezelött.Anthony írta:Nyerni? Ezek 4-5 gólokat rúgnak meccsenként, nekünk meg nincs védőnk...hunmadridista írta: Szegény embert még az ág is húzza...csoda kellene szerintem holnap, hogy valahogy nyerni tudjunk.
Hiányzik a fél csapat, a morál és a hangulat meg a béka segge alatt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nyerni? Ezek 4-5 gólokat rúgnak meccsenként, nekünk meg nincs védőnk...hunmadridista írta: Szegény embert még az ág is húzza...csoda kellene szerintem holnap, hogy valahogy nyerni tudjunk.
Hiányzik a fél csapat, a morál és a hangulat meg a béka segge alatt.
- BlancoMark
Ha ezt Xabi lehozza ennyi hiányzóval, akkor az fordulópont lesz.