HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. augusztus 12., kedd 11:57
Vesszek meg, nem értem mit csinálunk a középpályával.
Én abszolút azon a filon vagyok, hogy mindennél fontosabb, hogy a kp perfekt legyen.
23/24-es szezonban eléggé közel is voltunk ehhez a státuszhoz, volt 4 emberünk (Jude-ot odateszem), akik profilban is különböztek, borzasztó stabil volt a csapat, 2 vereség összesen.
Azóta elment először egy kp-s, majd idén nyáron még egy, egyikük alapkezdő volt, a másiknak sem voltak elhanyagolható percei, ráadásul abból a szempontból hasonló profil, hogy tudtak mit kezdeni a labdával.
Jelenleg a következő, szintén hasonló típusú kp is kifele kacsingat, de ha marad is, a sérültszobában tölti a fél szezont (Ceba).
Nem lesz ott egyedül, mert a goldenboy, 3 szezon óta egyhelyben toporgó Camavinga szintén hazajár oda.
Jude, aki eleve max támadó kp, októberig minimum nincs, aztán ki tudja mikorra lesz rendesen használható.
Marad Valverde, aki még el se kezdődött a szezon, de már overload, meg Güler és Tchoua.
De legalább az eleje az szanaszét van töltve, jött 23/24 óta +2 csatár/támadó meg egy jobbszélső is. Brahimnak ember nem tudja, mi kéne így a posztja legyen, mondjuk legalább nem is játszik Xabinal.
Én nem értem, mi a terv, de én azt érzem, hogy megint el fog vérezni az egész a közepén, ha nem találunk oda valami opciót.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”