Mennyei futball
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Kl selejtező csapatain jól bekezdtek a nívós ciprusi es örmény ellenfelek ellen

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Bomba biznisz bizony. 
A megfelelő zsebek folyamatosan kapják a muníciót, nincs hiba.
Kubatov is így látja, most valamelyik nap tett ki egy méltató posztot Hajnal Tamásról hogy micsoda munkát végzett mióta ott van.
Egyes NB1es klubokhoz képest 10xes költségvetésből dolgoznak, mégis inkább emberkereskedelmi vállalkozásra emlékeztet a Fradi, mint egy tudatosan építkező fociklubra.

A megfelelő zsebek folyamatosan kapják a muníciót, nincs hiba.

Kubatov is így látja, most valamelyik nap tett ki egy méltató posztot Hajnal Tamásról hogy micsoda munkát végzett mióta ott van.
Egyes NB1es klubokhoz képest 10xes költségvetésből dolgoznak, mégis inkább emberkereskedelmi vállalkozásra emlékeztet a Fradi, mint egy tudatosan építkező fociklubra.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Na es mennyi volt az alairasi penze es a fizetese?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egy olyan játékosért, aki hiába lehet ügyes, de gyakorlatilag kb használhatatlan volt, mert nem bír 90 percet, nem bír futni, év végére már csak 3. számú opcióvá vált a csapatnál, de jött 3 milláért és nagyon úgy nézett ki, hogy óriási bukó lesz majd belőle a kiszállás. Ahhoz képest eladni 1 milla plusz profittal mindezek után szerintem igenis bomba biznisz.MVPP írta: Bombától véleményem szerint nagyon messze van. 3 millióért érkezett, 5 millióért távozott, de ennek az összegnek a 20%-a Partizant illeti. Ezek az összegek persze durván értelmezhetőek, pontosan nem tudjuk, de 1 millió euró plusz számomra a bombát nem közelíti.
Bombától véleményem szerint nagyon messze van. 3 millióért érkezett, 5 millióért távozott, de ennek az összegnek a 20%-a Partizant illeti. Ezek az összegek persze durván értelmezhetőek, pontosan nem tudjuk, de 1 millió euró plusz számomra a bombát nem közelíti.Santi írta:Hivatalos!Santi írta: Úgy néz ki Saldanha-t viszik az arabok, így nem lesz bukó az ő története, sőt még keres is rajta a klub. Szezon során pedig nagyon úgy nézett ki, hogy az ő 3 millás idehozatalából nagy bukó lesz, nem volt rossz az ember, csak nem tudott lejátszani 90 percet rendesen, berobbant gyorsan, de az év során csak került egyre hátrébb a csapatban, a végén már Pesic és Joseph is előtte volt, nem csak Varga.
Padról eladni profittal az nem rossz. 3-ért jött, 4-5 milla körül vinnék.
Al-Wasl vitte dubajba a hírek szerint több mint ötmillió euroért.
Nem részletezem, megtettem már, szerintem bomba üzlet!![]()
- Santi
Hivatalos!Santi írta: Úgy néz ki Saldanha-t viszik az arabok, így nem lesz bukó az ő története, sőt még keres is rajta a klub. Szezon során pedig nagyon úgy nézett ki, hogy az ő 3 millás idehozatalából nagy bukó lesz, nem volt rossz az ember, csak nem tudott lejátszani 90 percet rendesen, berobbant gyorsan, de az év során csak került egyre hátrébb a csapatban, a végén már Pesic és Joseph is előtte volt, nem csak Varga.
Al-Wasl vitte dubajba a hírek szerint több mint ötmillió euroért.
Nem részletezem, megtettem már, szerintem bomba üzlet!

- Santi
Úgy néz ki Saldanha-t viszik az arabok, így nem lesz bukó az ő története, sőt még keres is rajta a klub. Szezon során pedig nagyon úgy nézett ki, hogy az ő 3 millás idehozatalából nagy bukó lesz, nem volt rossz az ember, csak nem tudott lejátszani 90 percet rendesen, berobbant gyorsan, de az év során csak került egyre hátrébb a csapatban, a végén már Pesic és Joseph is előtte volt, nem csak Varga.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindig van, minden stadionban vannak akik nem a fociert mennek. En mimdig azt szoktam mondani hogy a dac szlovakia barcaja, a kissebbs3g peldakepe, csak a barcat tamogatja a liga es nyer, a dac t meg hatraltatja es nem nyermiro. írta:Tehat akkor vegulis van egy reteg,aki meg partner is ebben..wZoLee7 írta:
Rengetegen jarnak divatbol a meccsekre, mert ott lehet magyarozni es szlovakokat szidni. Volt ilyan ev amikor alig voltak jegyek hazaira de a nezok nagy resze azt se tudta mik a foci szabalyai![]()
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Tehat akkor vegulis van egy reteg,aki meg partner is ebben..wZoLee7 írta:Rengetegen jarnak divatbol a meccsekre, mert ott lehet magyarozni es szlovakokat szidni. Volt ilyan ev amikor alig voltak jegyek hazaira de a nezok nagy resze azt se tudta mik a foci szabalyaimiro. írta:
Azert igy jo lehet DAC szurkolonak lenni.. Konkretan a csapaton eli ki magat ez az idiota vilagi.![]()
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- wZoLee7
Rengetegen jarnak divatbol a meccsekre, mert ott lehet magyarozni es szlovakokat szidni. Volt ilyan ev amikor alig voltak jegyek hazaira de a nezok nagy resze azt se tudta mik a foci szabalyaimiro. írta:Azert igy jo lehet DAC szurkolonak lenni.. Konkretan a csapaton eli ki magat ez az idiota vilagi.wZoLee7 írta: Világival az a legnagyobb, baj h Őt igazából a sportszakmai szempontok nem érdeklik. Nem akar nyerni, neki a dac arra jó, hogy politizáljon vele. Már egy csomó itteni szurkolónak elmondtam, amíg Világi van a dac élén és inkább fizet minden forduló után büntetést a magyar himnuszért, addig nem lesz bajnok a csapata, mert nem engedik. Ugyan az a pökhendiség, ugyan ez az én mindent megtehetek mentalitása vezetett ehhez a kizáráshoz is. Előre tudhatták, hogy ez fog történni, ha akartak volna, tesznek ellene.

- miro.
Azert igy jo lehet DAC szurkolonak lenni.. Konkretan a csapaton eli ki magat ez az idiota vilagi.wZoLee7 írta: Világival az a legnagyobb, baj h Őt igazából a sportszakmai szempontok nem érdeklik. Nem akar nyerni, neki a dac arra jó, hogy politizáljon vele. Már egy csomó itteni szurkolónak elmondtam, amíg Világi van a dac élén és inkább fizet minden forduló után büntetést a magyar himnuszért, addig nem lesz bajnok a csapata, mert nem engedik. Ugyan az a pökhendiség, ugyan ez az én mindent megtehetek mentalitása vezetett ehhez a kizáráshoz is. Előre tudhatták, hogy ez fog történni, ha akartak volna, tesznek ellene.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
ez egyértelmű, csak nem érdekelte őket, nem egy megoldhatatlan dolog volt, még több magyar és nemzetközi példa is ot lett volna, hogy hogyan tudná kijátszani, de majd most szépen mutogathat a csak a szegény magyarokat súlytó uefa-rawZoLee7 írta: Világival az a legnagyobb, baj h Őt igazából a sportszakmai szempontok nem érdeklik. Nem akar nyerni, neki a dac arra jó, hogy politizáljon vele. Már egy csomó itteni szurkolónak elmondtam, amíg Világi van a dac élén és inkább fizet minden forduló után büntetést a magyar himnuszért, addig nem lesz bajnok a csapata, mert nem engedik. Ugyan az a pökhendiség, ugyan ez az én mindent megtehetek mentalitása vezetett ehhez a kizáráshoz is. Előre tudhatták, hogy ez fog történni, ha akartak volna, tesznek ellene.

- wZoLee7
Világival az a legnagyobb, baj h Őt igazából a sportszakmai szempontok nem érdeklik. Nem akar nyerni, neki a dac arra jó, hogy politizáljon vele. Már egy csomó itteni szurkolónak elmondtam, amíg Világi van a dac élén és inkább fizet minden forduló után büntetést a magyar himnuszért, addig nem lesz bajnok a csapata, mert nem engedik. Ugyan az a pökhendiség, ugyan ez az én mindent megtehetek mentalitása vezetett ehhez a kizáráshoz is. Előre tudhatták, hogy ez fog történni, ha akartak volna, tesznek ellene.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
a Palace azért mehet (egyenlőre), mert a Lyon, ha kizárják, akkor visszalép az EL-től(ott még megy a fellebbezés, de közben Textor visszavonulót fújt magának Lyaonban és eladta a Palace-ban a részét, aminek még a papírozása valószínű elhúzódik őszig), Shitty meg Girona okosban elintézte, hogy papíron más a tulaj, mint a Red Bull is, egy ír csapatot zártak eddig ki (meg most a DAC-ot), de ha Világi ezt okosan kezelte volna, nem lenne semmi gond, visszalép főszponzornak pl, ahogy Lölö is tette Eszéken._Bushido_ írta:Azért felettébb furcsa, hogy a city + Girona esetében megoldották okosban, míg most mindenki kapkod és csak 1 csapat mehet... Lyon / c.palace is ha jól emlékszem 1 kézben van, a tulaj az angolokat El / átadta már valakinek. Meg még van ilyen idén a selejtezőben.realfan írta:
azt én sem értem mi alapján maradt az eto...
papíron a DAC, de több pénz van a magyar fociban, szóval ki nem mondták, de a fókusz erősen átkerült Győrbe. De szerintem nem várták, hogy ilyen hamar nemzetközi kupa lesz belőle, valószínű emiatt is volt ez a bénázás, egész szezonban ment, hogy még nem kész a csapat a nemzetközi kupára, nem is cél, ami igaz is, hogy még nem kész![]()
sajnálom a DAC-ot nagyon (Győr környéki emberként), főleg a szurkolóikat, van olyan dac-os munkatársam, aki ment idegenbe is mindenhova, volt, hogy selejtezőn csak ő meg még egy csávó kísérte el a csapatot![]()
bár van egy olyan érzésem, hogy ezt neked Réj hiába írom le

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Azért felettébb furcsa, hogy a city + Girona esetében megoldották okosban, míg most mindenki kapkod és csak 1 csapat mehet... Lyon / c.palace is ha jól emlékszem 1 kézben van, a tulaj az angolokat El / átadta már valakinek. Meg még van ilyen idén a selejtezőben.realfan írta:azt én sem értem mi alapján maradt az eto...miro. írta:
Nevetseges..
Jo,hogy az Eto maradt bent,de amugy,miert?
Elvileg az Oszkarnak a DAC az elso csapata,nem?
+ ok azert neha tovabbmentek a selejtezokben?!
papíron a DAC, de több pénz van a magyar fociban, szóval ki nem mondták, de a fókusz erősen átkerült Győrbe. De szerintem nem várták, hogy ilyen hamar nemzetközi kupa lesz belőle, valószínű emiatt is volt ez a bénázás, egész szezonban ment, hogy még nem kész a csapat a nemzetközi kupára, nem is cél, ami igaz is, hogy még nem kész![]()
sajnálom a DAC-ot nagyon (Győr környéki emberként), főleg a szurkolóikat, van olyan dac-os munkatársam, aki ment idegenbe is mindenhova, volt, hogy selejtezőn csak ő meg még egy csávó kísérte el a csapatot![]()
-
igen, közben olvastam, hogy mik a szempontok:Santi írta:Azt olvastam azért, mert szlovák liga koefficiense kisebb, mint az NB1, ezért a papíron "magasabban jegyzett bajnokság" csapata maradhatott.realfan írta:
azt én sem értem mi alapján maradt az eto...
"nagyobb presztízsű sorozatban érdekelt (BL, El, Kl a sorrend),
vagy amelyik jobb helyezést ért el a hazai bajnokságban,
vagy amelyiknek országa magasabb UEFA-koefficienssel rendelkezik."
- Santi
Azt olvastam azért, mert szlovák liga koefficiense kisebb, mint az NB1, ezért a papíron "magasabban jegyzett bajnokság" csapata maradhatott.realfan írta:azt én sem értem mi alapján maradt az eto...miro. írta:
Nevetseges..
-
azt én sem értem mi alapján maradt az eto...miro. írta:Nevetseges..realfan írta:
lehetett volna, több csapat is hasonlóan oldotta meg, csak Világi a nagy arcával azt gondolta, hogy beveszik, hogy a család által alapított alapítvány a tulaj és az is elég ehhez, gondolom nem számított rá, hogy feltűnik az UEFA-nak, hogy a fél családja az alapítványban van, mer a ner-ben ez nem gond![]()
![]()
papíron a DAC, de több pénz van a magyar fociban, szóval ki nem mondták, de a fókusz erősen átkerült Győrbe. De szerintem nem várták, hogy ilyen hamar nemzetközi kupa lesz belőle, valószínű emiatt is volt ez a bénázás, egész szezonban ment, hogy még nem kész a csapat a nemzetközi kupára, nem is cél, ami igaz is, hogy még nem kész

sajnálom a DAC-ot nagyon (Győr környéki emberként), főleg a szurkolóikat, van olyan dac-os munkatársam, aki ment idegenbe is mindenhova, volt, hogy selejtezőn csak ő meg még egy csávó kísérte el a csapatot

- miro.
Nevetseges..realfan írta:lehetett volna, több csapat is hasonlóan oldotta meg, csak Világi a nagy arcával azt gondolta, hogy beveszik, hogy a család által alapított alapítvány a tulaj és az is elég ehhez, gondolom nem számított rá, hogy feltűnik az UEFA-nak, hogy a fél családja az alapítványban van, mer a ner-ben ez nem gondmiro. írta:
Ezt szepen megoldottak.
Nem jutott senkinek az eszebe,hogy valami barat nevere irjak az egyiket?
Vagy ez nem lehetett opcio?
Csoro szurkolok,meg jatekosok..![]()
![]()
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham