Van is miért. 40+ millióért megtaláltuk Lucas Vazquez argentin utódját.Faust írta: Nem tudom mi bajotok van, poshadt magyarok, hat kulfoldon mindenhol dicserik, hogy sokat fut. Ti meg…
Franco Mastantuono - 30
-
nuevo_ericco
Re: Franco Mastantuono - 30
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Volt rola szo, hogy mielőtt ide igazolt beszélt vele, sztem megigerhette neki, h kap értelmezhető percet.Egyébként teljesen igaz, érthetetlen, hogy ennyi percet kap. GG és Endrick meg közben jegelve van. Nem értem, mi történik. Nyomni kell,.mert marketing, vagy mi?
Meghat a posztja kb üres, mas felmegoldasok vannak mellette, Mbappe meg eppen az aranycipot vette át.
Ha megigerte neki, akkor fel evig tartsamindjart ott vagyunk, utana leulhet vele es elmagyarazhatja neki, h kqpott fel evet de nem elt vele és, h miben var fejlődést. Ha van esze, igy csinálja, remélem..
Bar en nem temetem, lattam Benz elso felevet 23? Evesen kb) , aztan mi lett belőle..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyébként teljesen igaz, érthetetlen, hogy ennyi percet kap. GG és Endrick meg közben jegelve van. Nem értem, mi történik. Nyomni kell,.mert marketing, vagy mi?flori írta:Egyetlen olyan dolog sincs, ami miatt lehetne bizakodni. Nyilván, cáfoljon ránk, de egyelőre a helyet foglalja, és a összeszokottságot gátolja, mert a kezdőben helye nincs. Jöhet 15 percekre, aztán villantson ott. Tényleg katasztrófa minden megmozdulása, nem is keresik a társak, csak ha már nagyon muszáj.RealRaúl77 írta: A rengeteg pénzt én is sajnálom, nem is bírom megérteni.
De ha már elszórtuk úgyis rá, én inkabb abban bizakodom, hogy megtérüljön, és jó játékossá váljon itt. Ha nem tudná megugrani, akkor adios.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- flori
Egyetlen olyan dolog sincs, ami miatt lehetne bizakodni. Nyilván, cáfoljon ránk, de egyelőre a helyet foglalja, és a összeszokottságot gátolja, mert a kezdőben helye nincs. Jöhet 15 percekre, aztán villantson ott. Tényleg katasztrófa minden megmozdulása, nem is keresik a társak, csak ha már nagyon muszáj.RealRaúl77 írta: A rengeteg pénzt én is sajnálom, nem is bírom megérteni.
De ha már elszórtuk úgyis rá, én inkabb abban bizakodom, hogy megtérüljön, és jó játékossá váljon itt. Ha nem tudná megugrani, akkor adios.flori írta: Bárki lehozza ezt az utánpótlásból, bárki. Szerencsére a clasicón nem játszott, így bizakodhatunk, hogy minél hamarabb feledésbe merül.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Nem tudom mi bajotok van, poshadt magyarok, hat kulfoldon mindenhol dicserik, hogy sokat fut. Ti meg…
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A rengeteg pénzt én is sajnálom, nem is bírom megérteni.
De ha már elszórtuk úgyis rá, én inkabb abban bizakodom, hogy megtérüljön, és jó játékossá váljon itt. Ha nem tudná megugrani, akkor adios.flori írta: Bárki lehozza ezt az utánpótlásból, bárki. Szerencsére a clasicón nem játszott, így bizakodhatunk, hogy minél hamarabb feledésbe merül.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- BlancoMark
Solari bazzeg, ez nagyon gáz. Legalább a tempó lenne meg és aztán idővel fejlődne a technika mint Vininél, de itt semmit nem látni nála amiért megérné belefektetni a játékidőt.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
rengeteg pénz volt és rengeteg percet játszik. ennyiből kijött volna Olise vagy Estevao is ha fiatal kell. egyszerűen kellemetlen nézni. még csak nem is vicces mint mondjuk Gravesen volt.
- flori
Bárki lehozza ezt az utánpótlásból, bárki. Szerencsére a clasicón nem játszott, így bizakodhatunk, hogy minél hamarabb feledésbe merül.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- nzooli93
Nekem is az a érzésem vele kapcsolatban,hogy 1-2 ev azt egy Udinese kaliber lesz kb
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Endrick azzal az egy elfutással többet tett ma a csapatért előre játékban. Csabi egyetlen hibája jelenleg a srác.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lassan sajnálni fogom a gyereket. valaki elhitette vele, hogy ez milyen jó lesz és ő mekkora ász de ennek csúnya vége lesz. egy ilyen hullagyenge ellenfél ellen is zéró amit hozzátesz. nem tud labdát kezelni, csak hátra passzol és előre tudod, hogy befele keresztbe fut és ennyi is volt. mindenhova sprintben közlekedik mert mindig le van maradva. el fog süllyedni és nagy kérdés lesz fel tudja e építeni újra a karrierjét a Real után.
sokat jelent hogy ma nem lett bedobva
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En nem lennek benne biztosGalacticos írta:Mondjuk a mai brahimnal csak jobb lehetett volna.wZoLee7 írta: Amint komoly tetje van meg cserenek sem jon szoba
- Galacticos
Mondjuk a mai brahimnal csak jobb lehetett volna.wZoLee7 írta: Amint komoly tetje van meg cserenek sem jon szoba
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amint komoly tetje van meg cserenek sem jon szoba
- Pad'em
Mariano, Hazard, Mayoral, Vallejo, akadtak léhűtők a keretben bőven az elmúlt 5-10 évben is, a fenti 3-assal bőven többre megyünk bármelyiknél szerencsére.cart írta: Maradjunk annyiban hogy normal esetben ilyen Maszti, GG, Asencio szintu figurak 5-10 evvel ezelott a Castillaban kergetettek a labdat aztan mentek el par millioert valmi kisebb csapatba utana.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Maradjunk annyiban hogy normal esetben ilyen Maszti, GG, Asencio szintu figurak 5-10 evvel ezelott a Castillaban kergetettek a labdat aztan mentek el par millioert valmi kisebb csapatba utana.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mit igazol?mexes írta: Jaj, full Asencio eset GG. Raengedtèk a jó fizikumú, motivált gyereket harmadosztálybol a topligakban blben és válogatottakban csapágyasra hajtott ellenfelekre.
A különbség annyi hogy Asencio végre igazolja miért Castillas, 2 éven belül megy az alavesbe...
GGben van potenciál de azért ne csináljunk már úgy mintha Real szint lenne (nem 45 percre, 5 hónapra...).
nincs Asencioval baj a klub vb óta, de nyilván jobbhátvédként nem kiemelkedő
honnan tudod, hogy GG nem Real szint?
alig kapott perceket a bajnokságban…
Maszti meg az eddigi meccsek alapján nem szint, de még bármrlyikükből bármi lehet
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mivel más is így látja, nem ez az igazságRealista24 írta: Ha Maszti spanyol lenne, GG meg argentin, itt sem lennel. Szoval a valaszt magadban keresd.
de ilyen beszólásokra amúgy mi szükség van?
szívesebben nézek saját neveléseket is, tény
de a teljesítmény független a nemzetiségtől