Álvaro Carreras - 18

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Álvaro Carreras - 18

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 26., vasárnap 19:06

1madridista írta:
BlancoMark írta:
Nem bantasz meg, de epuletesebb kommunikacio lenne ha megervelned, hogy miert. Ez a technika egy Real Madrid szinten nagyon keves lesz. Vagy te elegedett vagy azzal, ahogy elorefele jatszik? Bizonytalan, sablon megoldasok.

ateee jol irja, gyomorgorcs erzesem van amikor hozza kerul a labda.
De szerintem buta eladott labdai nincsenek...

Azert az varhato volt hogy nem lesz olyan jo elore mint laliga kiscsapatok ellen de gyamalt eleg szepen leszedte ma, ha kiscsapatok ellen tovabbra is jo lesz nagyobbak ellen meg eleg jol vedekezik akkor nem volt rossz vetel...
Volt ket nagyon rossz bepasszolt labdaja kozepre, ahogy az Atm ellen is volt legalabb 2. Ezen a szinten nem szabad ilyet…

En Grimaldot akartam a nyaron, o lett vegul, de nem szomorkodom. Teszi a dolgat, kuzd, hajt, vannak boven hianyossagai, de igy is elorelepes Mendy es FG mellett. Persze nem akkora klasszis, mint Mendes, Davies, de ha megtanul ekkora tettel rendelkezo meccsen is azt a stabilitast hozni, mint a kisebb csapatok ellen, akkor jol jartunk vele.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 26., vasárnap 18:59

Mondom, bírjátok ki, jövőre páros évszám lesz, jön a beton Mendy és vele a BL-cím is :D

markstar

HozzászólásSzerző: markstar » 2025. október 26., vasárnap 18:54

1madridista írta:
BlancoMark írta:
Nem bantasz meg, de epuletesebb kommunikacio lenne ha megervelned, hogy miert. Ez a technika egy Real Madrid szinten nagyon keves lesz. Vagy te elegedett vagy azzal, ahogy elorefele jatszik? Bizonytalan, sablon megoldasok.

Azért tegyük kicsit kontextusba a sztorit. Lamine ellen kellett védekeznie aki azért valljuk be a világ egyik legjobb játékosa és nem egyszer forgatja szét az emberét. Másrészt Vini játszik előtte aki rendszerint megpróbálja az 1 vs 1-et és elvétve használja csak a felfutó szélső védőt. Nem tudta igazán megverni Lamine ami jelenleg igen komoly elismerés. Emellett ladbabiztos és nem egy dimenziós. A jelenlegi mezőnyben csak 1 szint van ami nála feljebb van és az a Nuno Mendes valamint a korábbi Davies esetleg.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. október 26., vasárnap 18:44

Elhoznám mellé Grimaldót, jól kiegészítenék egymást.
Hala Madrid y nada más 🤍

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. október 26., vasárnap 18:41

Pontatlanságok voltak nála inkább amik zavaróak, az hogy sablon vagy nem azt egy szélső védőnél pont leszarom - csinálja meg a sablon elmozgást hogy nyisson a támadónak, tegye vissza ütemben a passzokat, ne ragadjon elől és már hasznos. Marcelok nem teremnek minden bokorban.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 26., vasárnap 18:41

Nagyon vissza van fogva előre, ha feljebb is megy folyamat befelé mozog.

Ez egyértelműen edzői utasítás, vígan elfutkorászott a széleken, mikor az volt a dolga.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. október 26., vasárnap 18:39

BlancoMark írta:
gólvonal írta:

Nem akarlak megbántani, de nagyon vakon vagy.

De szerintem buta eladott labdai nincsenek...

Azert az varhato volt hogy nem lesz olyan jo elore mint laliga kiscsapatok ellen de gyamalt eleg szepen leszedte ma, ha kiscsapatok ellen tovabbra is jo lesz nagyobbak ellen meg eleg jol vedekezik akkor nem volt rossz vetel...

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. október 26., vasárnap 18:38

BlancoMark írta:
gólvonal írta:

Én nem érzem a bizonytalanságot. Szerintem vállal egész sokat. Megy végig, támadásban besegít. Szerintem is vakon vagy. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. október 26., vasárnap 18:33

hat nekem lesznek problemaim vele a jovoben az tuti biztos :lol: elore fele nagyon lassu fejben, de vedo munkaja fasza volt yamal ellen
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. október 26., vasárnap 18:33

gólvonal írta:
BlancoMark írta: Nem tudom, nekem egyre kevesbe tetszik. Csak a sablon elore es azt is buta modon.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2025. október 26., vasárnap 18:34-kor.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. október 26., vasárnap 18:32

Leszedte Yamalt a pályáról. Ennyit vártam tőle, semmi többet. Bravo, le a kalappal!
Hala Madrid y nada más 🤍

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. október 26., vasárnap 18:31

BlancoMark írta: Nem tudom, nekem egyre kevesbe tetszik. Csak a sablon elore es azt is buta modon.
Szerintem hatalmas előrelépés, persze ilyen konkurenciával ez nem olyan nagy dolog.
Yamal ellen szerintem kifejezetten jó meccse volt, de nem vagyok nyugodt, ha nála van a labda.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. október 26., vasárnap 18:30

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. október 26., vasárnap 18:30

Nyugi, Mendy minden második évben beton, már a többiekkel edz :mrgreen:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. október 26., vasárnap 18:28

Nem tudom, nekem egyre kevesbe tetszik. Csak a sablon elore es azt is buta modon.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 26., vasárnap 18:27

hehetheoriginal írta: Kicsit hutsetek le magatokat sztem.
Elorefele egy felso kozepszint kb mai szemmel, hattafele meg majd elvalik a gyamalok ellen, eddig semmire nem volt kenyszeritve.

De teny, hogy ha osszeadod az osszes bhvnket, beleertve alabat a szekevel egyutt, megkapod max carreras bal kozepsoujjat meg a cipofuzojet.
Lekapta a szimpatikust megint.
Zseni volt ma. Nyugodt, higgadt, voltak felfutasai is. Le a kalappal. :salute:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. szeptember 27., szombat 20:04

h3x0r írta:
ELSiete írta: Marca: "Alvaro Carreras had a horrible first derby. He looked out of place for the entire game; the match at the Metropolitano seemed too big for him."

Alvaro Carreras won 0% of the ground duels vs. Giuliano Simeone.

Hát nem tudom. Ez a Giuliano teljesen középszer játékos, egy komolyabb Yamal ellen kíváncsi vagyok mi lenne itt vele.
A nemzetkozi sajtoban Benfica jatekoskent pont azzal hivta fel magara a figyelmet, hogy milyen jol levette Yamalt a palyarol.
Csak most Madrid mezben van amire Yamalék 300%ra pörögnek, azt hiszitek hogy olyan elánnal fognak jönni ellenünk mint egy Benfica ellen? :lol:
Másik oldalról meg pont fordítva, meglátjuk a barca címert és instant osszefosott gatya.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. szeptember 27., szombat 19:27

ELSiete írta: Marca: "Alvaro Carreras had a horrible first derby. He looked out of place for the entire game; the match at the Metropolitano seemed too big for him."

Alvaro Carreras won 0% of the ground duels vs. Giuliano Simeone.

Hát nem tudom. Ez a Giuliano teljesen középszer játékos, egy komolyabb Yamal ellen kíváncsi vagyok mi lenne itt vele.
A nemzetkozi sajtoban Benfica jatekoskent pont azzal hivta fel magara a figyelmet, hogy milyen jol levette Yamalt a palyarol.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. szeptember 27., szombat 19:16

eddig penge volt most megvolt a rossz meccse. ezzel el is lőtte a kreditet amit felépített eddig. lehet megmutatni, hogy miből is faragták.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2025. szeptember 27., szombat 18:52

hehetheoriginal írta: Varhato volt, mikor sokkal gyorsabb es robbanekonyabb szelsovel kerul szembe.
Az oké,de a labdával is lófasz volt ma, eladta, elvették tőle, amit eddig kb egyszer se.
A tempója se ennyire lassú, rendesen mintha súlymellénnyel játszott volna, brutál gyenge volt.

Vissza: