ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy már nem Carlo az edzőnkdzsi91 írta: Brutál páros lesznek Asencióval ha Rüdiger és Militao éppen sérült vagy eltíltott.![]()

bízunk benne, hogy a teljesítmény fog számítani

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 9., hétfő 11:10
ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy már nem Carlo az edzőnkdzsi91 írta: Brutál páros lesznek Asencióval ha Rüdiger és Militao éppen sérült vagy eltíltott.![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 9., hétfő 10:25
Lehet, hogy az erőszakosságot pótolja, de az erőt nem. Nem érzem úgy, hogy ők ketten elég stabilitást tudnának adni hátul a csapatnak. A Rüdiger–Huijsen párost erősebbnek érzem, de talán az Asencio–Rüdiger–Huijsen hármas lenne a legerősebb megoldás – szépen kiegészítik egymás hiányosságait.Galacticos írta:Azt majd intezi asencio.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
Remelem pokroc is tud lenni, ha az kell.
Nagy paros lehetnek szerintem, huijsen labdaval elorefele baromi eros, de a testi ereje az egy az egy elleni szitukba talan egyelore meg nem tul eros ezt viszont asencio eroszakossaga boven potolhatja majd.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 9., hétfő 10:18
Brutál páros lesznek Asencióval ha Rüdiger és Militao éppen sérült vagy eltíltott.ELSiete írta:Szerintem is eddig brutal az összkép. A jó és stabil helyezkedésen, védekezésen túl a passzai is élményszámba mentek. Már bevizionáltam pár indítását Mbappenak és Vininek, lesz rá lehetősége.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 9., hétfő 10:02
Szerintem is eddig brutal az összkép. A jó és stabil helyezkedésen, védekezésen túl a passzai is élményszámba mentek. Már bevizionáltam pár indítását Mbappenak és Vininek, lesz rá lehetősége.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 9., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 9., hétfő 9:49
Azt majd intezi asencio.Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 9., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 9., hétfő 6:53
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 6., péntek 13:11
hidd el hogy ez nem igy van...sajnos rossz erzeseim vannak, itt mindenkinek is lesz lehetosege akarmilyen fellabu, mankos, felkegyelmu allapotban van mikozben mar reg tul kene lepni rajtuk.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 6., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 6., péntek 9:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 6., péntek 9:50
Itt nálam egy kérdés van, Rüdiger befér a kezdőbe vagy sem. Amikor 2 ilyen tehetséges jól játszó fiatal spanyolod van akik akár a válogatottban is összeállhatnak, akkor nem fogsz Alabat meg Militaot nyomatni, kivéve ha csoda történik és klasszis szinten térnek vissza (ez abszolút kizárt dolog szerintem). De La Fuente sem mondja majd azt, hogy a Real Madridban ott a 2 fiatal spanyol akik kezdők, jól játszanak, összeszokott páros, a válogatottban megbontom ezt és berakom Le Normand-et vagy Cubarsit az egyik helyett. Ott van még Carreras is, nagyon régóta várunk már arra, hogy egy olyan alapunk legyen akik a válogatottban is alapemberek lehetnek.Galacticos írta:Szerintem asenciot kellene nyomatni mellette, bar az uj igazolasok alaba es militao meg kozbeszolhat.Ursus írta: Ez a tegnapi teljesítménye elég biztató volt. Ebben most jót érzek, úgy néz ki belenyúltunk végre pozitív értelemben. Ha ezt a stabil játékot hozza és ezt a labdás játékot akkor ő itt alapember és csak az a kérdés, hogy ki lesz a párja a védelemben.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 6., péntek 9:36
Szerintem asenciot kellene nyomatni mellette, bar az uj igazolasok alaba es militao meg kozbeszolhat.Ursus írta: Ez a tegnapi teljesítménye elég biztató volt. Ebben most jót érzek, úgy néz ki belenyúltunk végre pozitív értelemben. Ha ezt a stabil játékot hozza és ezt a labdás játékot akkor ő itt alapember és csak az a kérdés, hogy ki lesz a párja a védelemben.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. június 6., péntek 9:26
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 3., kedd 19:01
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 3., kedd 18:58
De örülj neki, rosszabb lenne utálni ha még szerény is lenne. Magas lóról lehet a legnagyobbat esni, nála meg benne van hogy fog.realmadrid95 írta:Ha egy egy ilyen megnyilvanulasa lenne, nem erdekelne az embert. Viszont nap, mint nap tesz rola, hogy az ember elhiggye, hogy ez a reszerol nem “szivatas” ez, hanem komolyan gondolja. A szezonzaro nyilatkozata, ahol beszelt az aranylabdarol, a ligarol, a blrol… nagyobb egoja van, mint a vilag osszes focistajanak osszesen. Mar nekem kellemetlen erzes neha, amikor belefutok a nyilatkozataiba. Pedig, ha van Realos a forumon, aki elismeri a focitudasat, (mar a tavalyi szezontol), az pont en vagyok.lestat írta:
Nagyon nem porognek ra, szerintem normalis hogy kicsit szivatjak egymast a rivalisok valogatottban is, csak regen nem volt Social media ahol publikusan csinaltak volna...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 18:56
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 3., kedd 18:54
Ha egy egy ilyen megnyilvanulasa lenne, nem erdekelne az embert. Viszont nap, mint nap tesz rola, hogy az ember elhiggye, hogy ez a reszerol nem “szivatas” ez, hanem komolyan gondolja. A szezonzaro nyilatkozata, ahol beszelt az aranylabdarol, a ligarol, a blrol… nagyobb egoja van, mint a vilag osszes focistajanak osszesen. Mar nekem kellemetlen erzes neha, amikor belefutok a nyilatkozataiba. Pedig, ha van Realos a forumon, aki elismeri a focitudasat, (mar a tavalyi szezontol), az pont en vagyok.lestat írta:Nagyon nem porognek ra, szerintem normalis hogy kicsit szivatjak egymast a rivalisok valogatottban is, csak regen nem volt Social media ahol publikusan csinaltak volna...realmadrid95 írta: Yamal, aki csoppet sem nagykepu, odakommentelte a kozos kepuk ala, hogy “My new Toy”, mire visszairta Huijsen, hogy “My Son”, remelem jovore azert par vedo kezelesbe veszi. Persze serulest nem kivanok neki, de egy ket kemenyebb belepot mindenkepp.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 3., kedd 18:47
Nagyon nem porognek ra, szerintem normalis hogy kicsit szivatjak egymast a rivalisok valogatottban is, csak regen nem volt Social media ahol publikusan csinaltak volna...realmadrid95 írta: Yamal, aki csoppet sem nagykepu, odakommentelte a kozos kepuk ala, hogy “My new Toy”, mire visszairta Huijsen, hogy “My Son”, remelem jovore azert par vedo kezelesbe veszi. Persze serulest nem kivanok neki, de egy ket kemenyebb belepot mindenkepp.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 3., kedd 18:38
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem