Dean Huijsen - 24

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Dean Huijsen

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. június 9., hétfő 11:10

dzsi91 írta: Brutál páros lesznek Asencióval ha Rüdiger és Militao éppen sérült vagy eltíltott. :mrgreen:
ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy már nem Carlo az edzőnk :mrgreen:

bízunk benne, hogy a teljesítmény fog számítani :hmmm:

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. június 9., hétfő 10:25

Galacticos írta:
Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.

Remelem pokroc is tud lenni, ha az kell.
Azt majd intezi asencio.
Nagy paros lehetnek szerintem, huijsen labdaval elorefele baromi eros, de a testi ereje az egy az egy elleni szitukba talan egyelore meg nem tul eros ezt viszont asencio eroszakossaga boven potolhatja majd.
Lehet, hogy az erőszakosságot pótolja, de az erőt nem. Nem érzem úgy, hogy ők ketten elég stabilitást tudnának adni hátul a csapatnak. A Rüdiger–Huijsen párost erősebbnek érzem, de talán az Asencio–Rüdiger–Huijsen hármas lenne a legerősebb megoldás – szépen kiegészítik egymás hiányosságait.

Egyébként feltűnt másnak is, hogy Cubarsí egy percet sem kapott a két válogatott meccsen Huijsen miatt? :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. június 9., hétfő 10:18

ELSiete írta:
Kerlon írta: Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.

Szerintem is eddig brutal az összkép. A jó és stabil helyezkedésen, védekezésen túl a passzai is élményszámba mentek. Már bevizionáltam pár indítását Mbappenak és Vininek, lesz rá lehetősége.
Brutál páros lesznek Asencióval ha Rüdiger és Militao éppen sérült vagy eltíltott. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. június 9., hétfő 10:02

Szerintem is eddig brutal az összkép. A jó és stabil helyezkedésen, védekezésen túl a passzai is élményszámba mentek. Már bevizionáltam pár indítását Mbappenak és Vininek, lesz rá lehetősége.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 9., hétfő 9:58

Asencionak is van már gólpassza ugye. Ha tudnak együtt játszani akkor ezek ketten hosszú időre stabilak lesznek nálunk és a válogatottban is.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 9., hétfő 9:49

Azt majd intezi asencio.
Nagy paros lehetnek szerintem, huijsen labdaval elorefele baromi eros, de a testi ereje az egy az egy elleni szitukba talan egyelore meg nem tul eros ezt viszont asencio eroszakossaga boven potolhatja majd.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. június 9., hétfő 9:46

Jaja, sima kezdo lesz nalunk is. Kurva intelligens, nagyon jol helyezkedik, jatsza meg a labdat, megelozo szerelesek... Beszaras.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. június 9., hétfő 6:53

A válogatottban elképesztően meggyőző volt, sejtettem hogy jó, de ez brutál volt összképre.
Nem csoda, hogy ennyire rárepültek Perezék is és gyors le is zárták a transzfert.

Így tovább :agree:

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. június 6., péntek 13:11

sajnos rossz erzeseim vannak, itt mindenkinek is lesz lehetosege akarmilyen fellabu, mankos, felkegyelmu allapotban van mikozben mar reg tul kene lepni rajtuk.
hidd el hogy ez nem igy van...

ha igy lenne alapkezdo jatekos-edzo lennel... :mrgreen:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. június 6., péntek 10:54

Robbanékonynak nem mondanám, + sprinternek sem, de ha végre kitudjuk majd hozni presszing alatt azt az átkozott labdát akkor sokkal többet nyerhetünk, ebben biztos fejlődni fogunk ( legyünk őszinték, van hova... :) ).

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 6., péntek 9:58

mivel sok a meccs, nalam 3 stabil kv van, akiket kombinalni lehet minden meccsen, terhelest szabalyozva: ase, hujszi es rudi. remelhetoleg rudinak top lesz a terd megint, rutinmutetnek szamit manapsag. mindenki mas, maximum eltiltas es /vagy serules eseten kerulhet csak palyara nalam, de hogy beepiteni, perceket, lehetoseget adni ennek a 3-nak a karara, mikozben ok is jatszhatnanak, az nem megy, olyan nincs.
mar tartom a tollat a levegoben, hogy behuzzam az ujabb feketepontot xabinak :mrgreen: sajnos rossz erzeseim vannak, itt mindenkinek is lesz lehetosege akarmilyen fellabu, mankos, felkegyelmu allapotban van mikozben mar reg tul kene lepni rajtuk.

hujszen full alapember amugy, nem is kerdes, vedekezesben kell meg latnom tole, mennyire robbanekony, 1v1-eket, ha odakerul hogy hozza le, de kurva biztato, ilyen egy ketlabas fullstabil labdabiztos jatekos, csak igazabol a klub ezt leszarja, mikor kozeppalyara keresunk embert, ott nem szamit..... :coffee:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 6., péntek 9:50

Galacticos írta:
Ursus írta: Ez a tegnapi teljesítménye elég biztató volt. Ebben most jót érzek, úgy néz ki belenyúltunk végre pozitív értelemben. Ha ezt a stabil játékot hozza és ezt a labdás játékot akkor ő itt alapember és csak az a kérdés, hogy ki lesz a párja a védelemben.
Szerintem asenciot kellene nyomatni mellette, bar az uj igazolasok alaba es militao meg kozbeszolhat.
Itt nálam egy kérdés van, Rüdiger befér a kezdőbe vagy sem. Amikor 2 ilyen tehetséges jól játszó fiatal spanyolod van akik akár a válogatottban is összeállhatnak, akkor nem fogsz Alabat meg Militaot nyomatni, kivéve ha csoda történik és klasszis szinten térnek vissza (ez abszolút kizárt dolog szerintem). De La Fuente sem mondja majd azt, hogy a Real Madridban ott a 2 fiatal spanyol akik kezdők, jól játszanak, összeszokott páros, a válogatottban megbontom ezt és berakom Le Normand-et vagy Cubarsit az egyik helyett. Ott van még Carreras is, nagyon régóta várunk már arra, hogy egy olyan alapunk legyen akik a válogatottban is alapemberek lehetnek.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 6., péntek 9:36

Ursus írta: Ez a tegnapi teljesítménye elég biztató volt. Ebben most jót érzek, úgy néz ki belenyúltunk végre pozitív értelemben. Ha ezt a stabil játékot hozza és ezt a labdás játékot akkor ő itt alapember és csak az a kérdés, hogy ki lesz a párja a védelemben.
Szerintem asenciot kellene nyomatni mellette, bar az uj igazolasok alaba es militao meg kozbeszolhat.

Ursus

HozzászólásSzerző: Ursus » 2025. június 6., péntek 9:26

Ez a tegnapi teljesítménye elég biztató volt. Ebben most jót érzek, úgy néz ki belenyúltunk végre pozitív értelemben. Ha ezt a stabil játékot hozza és ezt a labdás játékot akkor ő itt alapember és csak az a kérdés, hogy ki lesz a párja a védelemben.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 3., kedd 19:01

Persze nagy a pofa, most ment a szeker, eltett kemeny 8 bajnoki golt. PR mogotte aztan mindenki elhiteti vele hogy aranylabdat nyer egy francia spanyol mindneki altal leszart meccs miatt....addig a jo amig a fellegekben jar mert az ilyenek kallodnak el hamar.

De ez most egy kis csipkelodes az uj arccal nem gaz szerintem. Majd remeljuk bajnokin kirugja a stadionbol is a fiunk.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. június 3., kedd 18:58

realmadrid95 írta:
lestat írta:

Nagyon nem porognek ra, szerintem normalis hogy kicsit szivatjak egymast a rivalisok valogatottban is, csak regen nem volt Social media ahol publikusan csinaltak volna...
Ha egy egy ilyen megnyilvanulasa lenne, nem erdekelne az embert. Viszont nap, mint nap tesz rola, hogy az ember elhiggye, hogy ez a reszerol nem “szivatas” ez, hanem komolyan gondolja. A szezonzaro nyilatkozata, ahol beszelt az aranylabdarol, a ligarol, a blrol… nagyobb egoja van, mint a vilag osszes focistajanak osszesen. Mar nekem kellemetlen erzes neha, amikor belefutok a nyilatkozataiba. Pedig, ha van Realos a forumon, aki elismeri a focitudasat, (mar a tavalyi szezontol), az pont en vagyok.
De örülj neki, rosszabb lenne utálni ha még szerény is lenne. Magas lóról lehet a legnagyobbat esni, nála meg benne van hogy fog.
A taktikán kívül talán legjobban arra vagyok kíváncsi, hogy egy 4 védős rendszerben kik lesznek a kezdő kh-ek. Ha a két spanyol jó lesz együtt akkor mondjuk sok kérdést nem hagynak, de Rüdigert én még nem írom le.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 3., kedd 18:56

Egyertelmu mire gondol, miutan annyiszor basztak meg minket, amennyiszer nem szegyelltek.
O az uj jatekszere, nyilvanvalo mit ert ez alatt, mikor a barcelona ennyire megalazta a real madridot egesz evben
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 3., kedd 18:54

lestat írta:
realmadrid95 írta: Yamal, aki csoppet sem nagykepu, odakommentelte a kozos kepuk ala, hogy “My new Toy”, mire visszairta Huijsen, hogy “My Son”, remelem jovore azert par vedo kezelesbe veszi. Persze serulest nem kivanok neki, de egy ket kemenyebb belepot mindenkepp.
Nagyon nem porognek ra, szerintem normalis hogy kicsit szivatjak egymast a rivalisok valogatottban is, csak regen nem volt Social media ahol publikusan csinaltak volna...
Ha egy egy ilyen megnyilvanulasa lenne, nem erdekelne az embert. Viszont nap, mint nap tesz rola, hogy az ember elhiggye, hogy ez a reszerol nem “szivatas” ez, hanem komolyan gondolja. A szezonzaro nyilatkozata, ahol beszelt az aranylabdarol, a ligarol, a blrol… nagyobb egoja van, mint a vilag osszes focistajanak osszesen. Mar nekem kellemetlen erzes neha, amikor belefutok a nyilatkozataiba. Pedig, ha van Realos a forumon, aki elismeri a focitudasat, (mar a tavalyi szezontol), az pont en vagyok.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 3., kedd 18:47

realmadrid95 írta: Yamal, aki csoppet sem nagykepu, odakommentelte a kozos kepuk ala, hogy “My new Toy”, mire visszairta Huijsen, hogy “My Son”, remelem jovore azert par vedo kezelesbe veszi. Persze serulest nem kivanok neki, de egy ket kemenyebb belepot mindenkepp.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 3., kedd 18:38

Yamal, aki csoppet sem nagykepu, odakommentelte a kozos kepuk ala, hogy “My new Toy”, mire visszairta Huijsen, hogy “My Son”, remelem jovore azert par vedo kezelesbe veszi. Persze serulest nem kivanok neki, de egy ket kemenyebb belepot mindenkepp.

Vissza: