ha belingem lerakja azt a munkat vedekezesben, akar 1v1 akar teruletvedekezesben, akkor jatszhat a franciak helyen valahol, nekem mindegy.mentamas írta:Így már érthető, te Bellinghamet áldoznád be. Én teljesen másképpen képzelem el a csapatot, de szerintem ez is működhetne. Bár ez is inkább egy reaktív csapat lenne, semmint az általad preferált, meccseket uraló, proaktív.hehetheoriginal írta: en ugy vagyok vele, hogy akarmilyen szar formaban van, meg mindig fontosabb jatekos tamadas es golloves, kreativitas, agilitas es kialakitott helyzetek szempontjabol binicius, mint belingem, sokkal veszelyesebb, es tobb vedot kot le. a valverde, cami, tucsi, beli negyesbol egy ki kell essen. valverde be kell fussa a jobboldalt, ezert o alap, a camitucsi duo, ha egeszsegesek, akkor meg betonok. belingem vagy szintet lep, vagy nalam pad van.
lazalom, ilyet ma nem lehet, hogy a csapat az elso, es nem a marketing meg az egyeni sztarok...
tamadasban nem ad eleget ahhoz, hogy elorebb legyen, mint az echte tamado pozicioju jatekosok (a trio, amirol most beszelunk)