RealRaúl77 írta:
Steve írta:
Összességében, a korát nézve abszolút pozitív a mérleg. Azért nem könnyű ezen a szinten a legfontosabb poszton játszani és irányítani.
Amiben szintet kell lépni, hogy az erősebb ellenfelek ellen ha fizikálisan nem megy, ésszel megoldani.
De a pool letámadott, többek között a szócsatában megemlített Szoboszlai is szarrá melózta magát és a komplett kp ki lett kapcsolva.
A szélen meg láttuk mit ért Vini+Rodrygo emberbe szaladásai labdák nélkül, de MBappéhoz sem jutott el semmi sem.
Güler rutint szerez még és jobb lesz, megoldja majd a fizikális hátrányt remélhetőleg.
De jelenleg Szoboszlai komplettebb és nagyobb szintet lépett az biztos.
hol van ilyenkor nzoli?
Itt vagyok, csak en mar kimaradok ezekből.
En szurkolok a srácnak elso perctol kezdve, regota nem volt kedvenc játékosom, en a torokot birom , van benne valami ösztönös,ami mai focistakban mar kevésbé van meg,meg szerintem mentálisan is kurva erős. Az,hogy mire lesz elég vagy sem, azt nem lehet tudni. Azert nem is állok mar ezekbe bele,mert nincs ertelme. Amiket írtatok mind leirtam mar sokszor. Modric meg Szobo hol volt ilyenkor, Benzemat is uldozte volna fel fórum évekig el a picsaba. Nyilvan látom en is,hogy ha szar meccse van,de még bármi lehet belőle. Nagyon fiatal csapatunk van,Vinibil se látta senki,hogy mi lesz stb. En amugy sem szeretem 1-1 rossz meccs utan rahuzni az emberekre a vizes lepedőt,legyen az akárki.
Egyszerűen nem is ertem,hogy lehet belekotni egy 20 eves gyerekbe,akirol minden korabbi jatekosunk elmondja,hogy mekkora zseni,mikozben a 2 bl gyoztes 300 meccse kezdo játékosok meg ennyit se mutatnak sokszor.
Raulcf nek meg sokszor vannak nagyon jo mondatai,de ahogy irtatok amiota beallt a török első meccsen,azota csak szidja,szoval kar is gyozkodni. O eldöntötte hogy szar lesz azt kesz. Barca ellen is hibázott persze,de ott se irtam direkt. Jude is elotte öt perccel hazaadott ugy egy labdat, hogy majdnem golt kaptunk, ha a török csinál ilyet nem is tudom mi lett volna. Persze Jude utána hozta a meccset,de ezt akkor nem lehetett még tudni. A lényeg, hogy a legnagyobbak is hibaznak, meg hoznak sokszor szar meccset, meg 500 meccs utan is,szoval kár olyat elhordani,aki ket hónapja kezdő ezen a szinten. Xabi is elmondta,hogy hibazni fog,tudja mindenki, ebbol fog tanulni.
Ugy hogy ja, itt vagyok,latom a dolgokat, csak mar nem erdekel. En szurkolok neki, remelem itt lesz sikeres,ha meg egy polccal lejjebb megy, ez van, en is a realnak szurkolok alapvetően. De nem allok bele 1-1 meccs utan elemezni a dolgokat,mert kurva felesleges.Nagyon gyorsan változnak a dolgok a mai fociban. Meg azert látom milyen jatekosok vannak mashol, mai szinten Guler mar most extra. Ha máshol hozna ezt,nem nagyitoval latnak a hibait, mindenki hozná.