Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 5., szerda 10:36

Szerintem annak van realitasa es en azt is varom, hogy Xabi ennek a keretnek talalja meg az idealis pozicioit, szoktasson be egy alap jatekot, aztan majd lehet foltozni es csucsra jaratni a csapatot a kovetkezo evekben, mint amikor a KHÖD-ből CKM meg BBC lett.
akkor lettunk europat megbaszo banda, mikor megerkezett a balfasz khödből a toni, kázmér, modric kp, kibasztuk a hulladékot, és minosegben leptunk elore.
ugyanitt jarunk most is, akkor is volt ceronaldo meg benzema elol, most is van binicius, belingem meg bappe, de nincs mogottuk eleg jo kp.

vitinha eselytelen, de szoboszlai sztem igenis hozhato, foleg mert telitve van a pool kp-ja, nem az hogy az egyetlen ertelmes emberuket szeded ki toluk.
gravenberket is szivesen latnam amugy btw, vele is nagyot lepnenk labdatartasban, labdabiztonsagban elore, es jelenleg messze ez a legfontosabb, legnagyobb hianyzo tenyezo, ezen all vagy bukik minden, a jatekunk, a szezonunk, a szezon vegi eredmenyek.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 5., szerda 10:30

ram8nes írta:
hehetheoriginal írta:
nalam szoboszlai megkapna a kroos pozit, es elotte meg belingem lenne az osszekoto bappeval meg biniciusszal, nem emesztene fel az energiait a kp-n valo robotolas, a kapuhoz is kozelebb lenne, es oszthatna a kiugratasokat bappenak, ahogy kell. gülernek az egyetlen pozitivuma, hogy jol passzol elore, de ezt belingem is tudja, nincs semmi mas, ami miatt gulernek jatszania kene, plane ilyen szanalmas szarok utan.
en azt mai napig nem tudom felfogni, hogy nem tanitjak arrafele, hogy mielott atveszed a labdat, merd fel, hogy mi es ki van korulotted? guler pl tegnap az allando reaktiv szarjaval, hogy osszeszarva magat hattal a kapunak felpalyan ahogy atveszi a labdat, fut vele visszafele 10 metereket, osszefosva, mert fogalma sincs mi van korulotte, es hogy van-e lehetosege megfordulni, ennyire sokkot kapott, mikor elbaszta a barcelona ellen es golt kaptunk belole?
kurvagáz. egy gyengébb kiadású özil, a német legalább gyors volt, de ez a kisgyerek, hát öcsém....
Es mennyi eselyt latsz arra a valosagban, hogy jon Szoboszlai, hogy megkapja a Kroos pozit?
Nem azt mondom, hogy nincsenek olyan jatekosok, akik jobban passzolnanak a jelenlegi jatekunkba, de egyelore se Szobonak, se pl Vitinhanak nincs realitasa, ezt be kell latnunk.

Szerintem annak van realitasa es en azt is varom, hogy Xabi ennek a keretnek talalja meg az idealis pozicioit, szoktasson be egy alap jatekot, aztan majd lehet foltozni es csucsra jaratni a csapatot a kovetkezo evekben, mint amikor a KHÖD-ből CKM meg BBC lett.
Szoboszlainak olyan szempontbol van realitasa, hogy a szerzodese 2028-ig szol, igy a kovetkezo 1 evben meg fel kell roppenie azoknak a hireknek, hogy a Pool hosszabbitana vele. Ott majd kiderul, hogy mit akarnak Matyiek. Fabriziot majd szepen ellatjak a kello instrukciokkal, hogy mit nyomasson a nagyvilagnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. november 5., szerda 10:26

hehetheoriginal írta:
ram8nes írta:
jo otlet lenne meg ot is elkuldeni igy, hogy igy is nyomokban tartalmaz csak kreativitast es észt a kozeppalyank. :agree:

latom, hogy mi vele a problema, de amikor a fel csapatot kolcsonbe vagy a halal f.szara akarjatok kuldeni, akkor nem artana egy megoldast is kinalnotok a dologra egy hozhato jatekos szemelyeben.
nalam szoboszlai megkapna a kroos pozit, es elotte meg belingem lenne az osszekoto bappeval meg biniciusszal, nem emesztene fel az energiait a kp-n valo robotolas, a kapuhoz is kozelebb lenne, es oszthatna a kiugratasokat bappenak, ahogy kell. gülernek az egyetlen pozitivuma, hogy jol passzol elore, de ezt belingem is tudja, nincs semmi mas, ami miatt gulernek jatszania kene, plane ilyen szanalmas szarok utan.
en azt mai napig nem tudom felfogni, hogy nem tanitjak arrafele, hogy mielott atveszed a labdat, merd fel, hogy mi es ki van korulotted? guler pl tegnap az allando reaktiv szarjaval, hogy osszeszarva magat hattal a kapunak felpalyan ahogy atveszi a labdat, fut vele visszafele 10 metereket, osszefosva, mert fogalma sincs mi van korulotte, es hogy van-e lehetosege megfordulni, ennyire sokkot kapott, mikor elbaszta a barcelona ellen es golt kaptunk belole?
kurvagáz. egy gyengébb kiadású özil, a német legalább gyors volt, de ez a kisgyerek, hát öcsém....
Es mennyi eselyt latsz arra a valosagban, hogy jon Szoboszlai, hogy megkapja a Kroos pozit?
Nem azt mondom, hogy nincsenek olyan jatekosok, akik jobban passzolnanak a jelenlegi jatekunkba, de egyelore se Szobonak, se pl Vitinhanak nincs realitasa, ezt be kell latnunk.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 5., szerda 10:16

ram8nes írta:
hehetheoriginal írta: akkor nem kell játszatni a real madrid kezdőjében, hanem kölcsön kell adni, hogy fejlődjön.
jo otlet lenne meg ot is elkuldeni igy, hogy igy is nyomokban tartalmaz csak kreativitast es észt a kozeppalyank. :agree:

latom, hogy mi vele a problema, de amikor a fel csapatot kolcsonbe vagy a halal f.szara akarjatok kuldeni, akkor nem artana egy megoldast is kinalnotok a dologra egy hozhato jatekos szemelyeben.
thereisonly1ronaldo

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. november 5., szerda 10:10

hehetheoriginal írta: akkor nem kell játszatni a real madrid kezdőjében, hanem kölcsön kell adni, hogy fejlődjön.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 5., szerda 6:40

nzooli93 írta:
RealRaúl77 írta:

hol van ilyenkor nzoli?
Itt vagyok, csak en mar kimaradok ezekből.
En szurkolok a srácnak elso perctol kezdve, regota nem volt kedvenc játékosom, en a torokot birom , van benne valami ösztönös,ami mai focistakban mar kevésbé van meg,meg szerintem mentálisan is kurva erős. Az,hogy mire lesz elég vagy sem, azt nem lehet tudni. Azert nem is állok mar ezekbe bele,mert nincs ertelme. Amiket írtatok mind leirtam mar sokszor. Modric meg Szobo hol volt ilyenkor, Benzemat is uldozte volna fel fórum évekig el a picsaba. Nyilvan látom en is,hogy ha szar meccse van,de még bármi lehet belőle. Nagyon fiatal csapatunk van,Vinibil se látta senki,hogy mi lesz stb. En amugy sem szeretem 1-1 rossz meccs utan rahuzni az emberekre a vizes lepedőt,legyen az akárki.
Egyszerűen nem is ertem,hogy lehet belekotni egy 20 eves gyerekbe,akirol minden korabbi jatekosunk elmondja,hogy mekkora zseni,mikozben a 2 bl gyoztes 300 meccse kezdo játékosok meg ennyit se mutatnak sokszor.
Raulcf nek meg sokszor vannak nagyon jo mondatai,de ahogy irtatok amiota beallt a török első meccsen,azota csak szidja,szoval kar is gyozkodni. O eldöntötte hogy szar lesz azt kesz. Barca ellen is hibázott persze,de ott se irtam direkt. Jude is elotte öt perccel hazaadott ugy egy labdat, hogy majdnem golt kaptunk, ha a török csinál ilyet nem is tudom mi lett volna. Persze Jude utána hozta a meccset,de ezt akkor nem lehetett még tudni. A lényeg, hogy a legnagyobbak is hibaznak, meg hoznak sokszor szar meccset, meg 500 meccs utan is,szoval kár olyat elhordani,aki ket hónapja kezdő ezen a szinten. Xabi is elmondta,hogy hibazni fog,tudja mindenki, ebbol fog tanulni.

Ugy hogy ja, itt vagyok,latom a dolgokat, csak mar nem erdekel. En szurkolok neki, remelem itt lesz sikeres,ha meg egy polccal lejjebb megy, ez van, en is a realnak szurkolok alapvetően. De nem allok bele 1-1 meccs utan elemezni a dolgokat,mert kurva felesleges.Nagyon gyorsan változnak a dolgok a mai fociban. Meg azert látom milyen jatekosok vannak mashol, mai szinten Guler mar most extra. Ha máshol hozna ezt,nem nagyitoval latnak a hibait, mindenki hozná.
Persze, abszolút megértem. Titkon vártam tegnap, hogy feltűnik egy kommented backupnak, de igazad van, engedjük el. :agree: peace
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 5., szerda 6:35

RealRaúl77 írta:
Steve írta: Összességében, a korát nézve abszolút pozitív a mérleg. Azért nem könnyű ezen a szinten a legfontosabb poszton játszani és irányítani.

Amiben szintet kell lépni, hogy az erősebb ellenfelek ellen ha fizikálisan nem megy, ésszel megoldani.

De a pool letámadott, többek között a szócsatában megemlített Szoboszlai is szarrá melózta magát és a komplett kp ki lett kapcsolva.

A szélen meg láttuk mit ért Vini+Rodrygo emberbe szaladásai labdák nélkül, de MBappéhoz sem jutott el semmi sem.

Güler rutint szerez még és jobb lesz, megoldja majd a fizikális hátrányt remélhetőleg.

De jelenleg Szoboszlai komplettebb és nagyobb szintet lépett az biztos.

hol van ilyenkor nzoli?
Itt vagyok, csak en mar kimaradok ezekből.
En szurkolok a srácnak elso perctol kezdve, regota nem volt kedvenc játékosom, en a torokot birom , van benne valami ösztönös,ami mai focistakban mar kevésbé van meg,meg szerintem mentálisan is kurva erős. Az,hogy mire lesz elég vagy sem, azt nem lehet tudni. Azert nem is állok mar ezekbe bele,mert nincs ertelme. Amiket írtatok mind leirtam mar sokszor. Modric meg Szobo hol volt ilyenkor, Benzemat is uldozte volna fel fórum évekig el a picsaba. Nyilvan látom en is,hogy ha szar meccse van,de még bármi lehet belőle. Nagyon fiatal csapatunk van,Vinibil se látta senki,hogy mi lesz stb. En amugy sem szeretem 1-1 rossz meccs utan rahuzni az emberekre a vizes lepedőt,legyen az akárki.
Egyszerűen nem is ertem,hogy lehet belekotni egy 20 eves gyerekbe,akirol minden korabbi jatekosunk elmondja,hogy mekkora zseni,mikozben a 2 bl gyoztes 300 meccse kezdo játékosok meg ennyit se mutatnak sokszor.
Raulcf nek meg sokszor vannak nagyon jo mondatai,de ahogy irtatok amiota beallt a török első meccsen,azota csak szidja,szoval kar is gyozkodni. O eldöntötte hogy szar lesz azt kesz. Barca ellen is hibázott persze,de ott se irtam direkt. Jude is elotte öt perccel hazaadott ugy egy labdat, hogy majdnem golt kaptunk, ha a török csinál ilyet nem is tudom mi lett volna. Persze Jude utána hozta a meccset,de ezt akkor nem lehetett még tudni. A lényeg, hogy a legnagyobbak is hibaznak, meg hoznak sokszor szar meccset, meg 500 meccs utan is,szoval kár olyat elhordani,aki ket hónapja kezdő ezen a szinten. Xabi is elmondta,hogy hibazni fog,tudja mindenki, ebbol fog tanulni.

Ugy hogy ja, itt vagyok,latom a dolgokat, csak mar nem erdekel. En szurkolok neki, remelem itt lesz sikeres,ha meg egy polccal lejjebb megy, ez van, en is a realnak szurkolok alapvetően. De nem allok bele 1-1 meccs utan elemezni a dolgokat,mert kurva felesleges.Nagyon gyorsan változnak a dolgok a mai fociban. Meg azert látom milyen jatekosok vannak mashol, mai szinten Guler mar most extra. Ha máshol hozna ezt,nem nagyitoval latnak a hibait, mindenki hozná.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 5., szerda 6:05

Steve írta: Összességében, a korát nézve abszolút pozitív a mérleg. Azért nem könnyű ezen a szinten a legfontosabb poszton játszani és irányítani.

Amiben szintet kell lépni, hogy az erősebb ellenfelek ellen ha fizikálisan nem megy, ésszel megoldani.

De a pool letámadott, többek között a szócsatában megemlített Szoboszlai is szarrá melózta magát és a komplett kp ki lett kapcsolva.

A szélen meg láttuk mit ért Vini+Rodrygo emberbe szaladásai labdák nélkül, de MBappéhoz sem jutott el semmi sem.

Güler rutint szerez még és jobb lesz, megoldja majd a fizikális hátrányt remélhetőleg.

Egyetértek, Szobo ma mérföldekkel jobb volt mindenkinél, világklasszis teljesítményt nyújtott. Közelébe nem volt senki tőlünk.

A passzív agresszív első kommentet érzem erősen túlzásnak Raúltól. Szar volt ma Güler, de nem ennyire szar, ahogy beállítja, de még csak nem is a legszarabb a csapatból.

hol van ilyenkor nzoli?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 5., szerda 0:17

Összességében, a korát nézve abszolút pozitív a mérleg. Azért nem könnyű ezen a szinten a legfontosabb poszton játszani és irányítani.

“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 4., kedd 23:58

dortev írta: Úgy véled, hogy Güler mai kezdetése nem érdemelvű döntés volt? Valóban érdekel, nem burkolt „beszólás”.
inkább szükségszerűnek mondanám. szerintem látványosan kirajzolódott már, hogy miben jó és miben nem. mire lehet használni és mire nem. így, hogy Fede jhv-be van kényszerülve nincs ember a kp-ra. szerintem pontosan lehetett tudni, hogy mi lesz vele a mai meccsen. nem tudom kit ért meglepetésként. előre lehetett tudni, hogy magasan, és intenzíven letámadnak és középen fizikálisak lesznek. ez eddig még soha nem feküdt neki. kezdett mert nincs más.

Ceballos nem bírja a strapát és szerintem Xabi nem akarja nagyon használni és ezzel ki is fújt a kp-s sorunk. így, hogy jobb szélsőnk sincs (ami egyébként nem baj mert nem szint egyik sem) Cama is kezdett és egyszerűen létszámban nem vagyunk meg Fede nélkül. egészen biztos vagyok benne, hogy a következő mondjuk 4 meccsen legalább 3 assistot elrak. mert egyszerűen olyan meccsek jönnek. egy spanyol bajnokira teljesen megfelel. egy Liverpool elleni bl meccsre meg nem. azért van a keret, hogy úgy forgassuk ahogy az adott pillanat megkívánja.

mindig ez van felhozva egy szar meccs után, hogy utálja az ember. nem tudom amikor meg dicséri az ember és elismeri hol kéne játszania akkor meg mégse utálja. ez a legolcsóbb kifogás. az ember akkor jó amikor közel van a kapuhoz és van ideje az utolsó passzt leadni. kész. az a helye, ott tud alkotni. nem vkp, nem kkp, nem szélső max ilyen gagyi la liga csapatok ellen ahol Fran is lehet balszélső. vagy elől van vagy nincs helye. de jelenleg meg nincs emberünk és olyan meccseken is játszik ahol tuti nem kéne. ha emiatt utálom akkor whatever utálom ettől még nem lesz más amit tud.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. november 4., kedd 23:54

RaúlCF írta: la liga stat farmer. Marseille, Juve, barca, Pool. egyszerűen kurva kevés európához. lehet vele szórakozni a Gironák meg Elchék ellen.
A juve ellen a legjobbak kozott volt, a barca ellen is jol jatszott, de volt egy nagy hibaja, az atletico ellen gol+golpassz. A Marseille ellen es ma gyenge volt, ahogy mindenki mas. Osszesegeben iden boven a jobbak kozott van, errol talan Mbappe tudna a legtobbet meselni. Egyebkent Modric ennyi idosen meg a dinamoban jatszott, Szoboszlai meg Ausztriaban.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 4., kedd 23:51

akkor nem kell játszatni a real madrid kezdőjében, hanem kölcsön kell adni, hogy fejlődjön.
thereisonly1ronaldo

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. november 4., kedd 23:51

hehetheoriginal írta: modric fizikalisan elnyomhatatlan volt mindig is, azokat a labakat nem a szel fujta ossze. technikaban meg eg es fold a kulonbseg, mar csak eleve attol, hogy nem csak egy laba van.
arra meg mar ki se terek, hogy a helyzetfelismerese, helyezkedese, es fejben mennyivel a török felett van, de galaxisokkal.
ugy nez ki egy ujabb özil klont sikerult kukazni, jol passzol, de minden mas legfontosabb mutatoban total atlag, es kurvakeves egy real madridhoz.
Azért a miheztartás végett szeretném jelezni, hogy Modric 20 évesen a első szezonját kezdte meg a Dinamo Zágrebnél. Addig csak a nagynevű Zrinjski és Zapresic csapatában focizott 1-1 évet. Szerintem ezzel a Modriccal korrekt az összehasonlítás nem pályája csúcsán lévővel. Lehet soha jut el olyan szintre Arda, de ezt most még megmondani nem lehet.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 4., kedd 23:49

Anno én nem pörögtem az Arda vs Szobo szócsatán, de annyit lehet látni, hogy Szoboszlai hétről-hétte a pályán válaszol a kérdésre eddig..

Ha nekünk Güler van, válaszoljon ő is azt kívánom(teljesítményben, nagycsapatok ellen).

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. november 4., kedd 23:46

RealRaúl77 írta:
Steve írta:

Modric sem volt sokkal több kg mégis faxra húzta az egész világot. Mondanám, hogy Európát, de világ szinten is.

Reméljük Arda is beletanul a szakmába és felnő egy Real karmesteri szerephez, a legmagasabb szinten.

De addig ne hasonlíthassa senki Szoboszlaihoz, mert Szoboszlai jelenleg a hátán viszi a Poolt és fazont csinál a pool focijának, ezt a legmagasabb szinten, nagyobb csapatok ellen is.

Reméljük Arda is eléri ezt lassan.
Igen, a török nem volt ma jó. Fizikálisan gyenge még, sokat kell fejlődnie. Ez az első komolyabb szezonja, elmúlt években alig kapott lehetőséget. Modric 28 évesen érkezett, Szobo sokadik szezonját kezdi a legmagasabb szinten. Miért is ez az összehasonlítás? Rutintalan, kiforratlan a srác még, de megvannak a játék elemeiben a kvalitásai.
Én a magam részéről annyit akartam mondani, hogy ment az arcoskodás Szoboszlaival szemben, de a magyar konkrétan azóta 3szintet lépett előre.
Ardanál ezt az óriási ugrást még nem látom, de ez még változhat, nem temetem a dolgot. Ez lett volna az én mondandóm.

Majd jött az, hogy fizikálisan van csak elnyomva erre válaszoltam, hogy Modric egy pályafutást hozott le 20kg-al mégsem tudták elnyomni. Ha nem is Modric szintjét kell elérje a török srác, de azt remélem el fogja, hogy ne kapják szét nagyobb meccseken, fizikálisan erősebb csapatok.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 4., kedd 23:43

RaúlCF írta:
RealRaúl77 írta: Huijsennek jár a türelem? Vagy Mastantuonak? Vagy Carrerasnak az Arma ellen? Vagy anno Vininek?

Az a baj, hogy mindenki tudja, hogy rühelled a törököt, azért írod, amit írsz. Én pozitívan ítélem meg őt, mégsem félek leírni, hogy ha szar, vagy le kellene cserélni. Ma szar volt, ja, de nem kell minden alkalommal üldözni őt.
aki nem teljesít annak nincs helye a Real Madrid kezdőjében mindegy kicsoda. ez nem egy elvetemült gondolat. ha Huijsen szar ne játszon. ha Jude szar ne játszon. ha Mbappé szar ne játszon. ha Güler szar ne játszon.

Aki a Real Madrid kezdőjében van az teljesítsen. legyen 40 éves vagy 16. ha gyenge vagy ott a pad. kész. Én pl Ronaldot se szerettem de amit letett azért minden elismerést megérdemel és vitathatalan legenda. az hogy személyes ízlés szerint ki kit kedvel kurvára nem számít. a Real Madridban játszanak ahol hozni kell egy szintet. én a Real Madridnak szurkolok és nem egy játékos miatt. nem az első ember aki leveri a lévet és felőrli a klub és nem is az utolsó. nem kell túlgondolni.
Ha ez van, akkor majd kidobja magából a rendszer, addig itt van, és játszik, és az a helyzet, hogy a Real Madrid edzője dönt úgy, hogy játszik. Nem hiszem, hogy véletlenül. Ez sem elhanyagolható. Ha nem tudja megugrani a szintet, az lesz, amit mondasz, utána szurkolunk tovább a csapatnak, úgy, ahogy mondod.
dortev írta: Úgy véled, hogy Güler mai kezdetése nem érdemelvű döntés volt? Valóban érdekel, nem burkolt „beszólás”.
Erre én is kíváncsi vagyok.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. november 4., kedd 23:42

Úgy véled, hogy Güler mai kezdetése nem érdemelvű döntés volt? Valóban érdekel, nem burkolt „beszólás”.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 4., kedd 23:38

RealRaúl77 írta: Huijsennek jár a türelem? Vagy Mastantuonak? Vagy Carrerasnak az Arma ellen? Vagy anno Vininek?

Az a baj, hogy mindenki tudja, hogy rühelled a törököt, azért írod, amit írsz. Én pozitívan ítélem meg őt, mégsem félek leírni, hogy ha szar, vagy le kellene cserélni. Ma szar volt, ja, de nem kell minden alkalommal üldözni őt.
aki nem teljesít annak nincs helye a Real Madrid kezdőjében mindegy kicsoda. ez nem egy elvetemült gondolat. ha Huijsen szar ne játszon. ha Jude szar ne játszon. ha Mbappé szar ne játszon. ha Güler szar ne játszon.

Aki a Real Madrid kezdőjében van az teljesítsen. legyen 40 éves vagy 16. ha gyenge vagy ott a pad. kész. Én pl Ronaldot se szerettem de amit letett azért minden elismerést megérdemel és vitathatalan legenda. az hogy személyes ízlés szerint ki kit kedvel kurvára nem számít. a Real Madridban játszanak ahol hozni kell egy szintet. én a Real Madridnak szurkolok és nem egy játékos miatt. nem az első ember aki leveri a lévet és felőrli a klub és nem is az utolsó. nem kell túlgondolni.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 4., kedd 23:33

RaúlCF írta: a Real Madrid kezdője az Anfielden meg majd megvárja amíg mindenki szépen rutint szerez. ezek a bullshit kifogások meddig lesznek validok? még hányposztot kell megtanulnia? ez mind szép és aranyos csak senkit nem érdekel ha egy Real Madrid kezdőjében van valaki. lehetsz te akármilyen fiatal vagy öreg. tanuljon egy sociedadban és senkit nem érdekel. egyszerűen mind fejben mind testben kevés erre a szintre. a la ligában szépen elvan tök jó, játszon ott. akkor lesz kurva kontrasztos amikor veszünk a helyére egy igazi klasszist és majd leesik hogy jé hát ez más. addig meg marad ez. ma a többi is gyenge volt de nagyon tiszta sorminta van vele. se hátul, se szélen se letámadós ellenfél ellen se jó.
Huijsennek jár a türelem? Vagy Mastantuonak? Vagy Carrerasnak az Arma ellen? Vagy anno Vininek?

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 4., kedd 23:25

a Real Madrid kezdője az Anfielden meg majd megvárja amíg mindenki szépen rutint szerez. ezek a bullshit kifogások meddig lesznek validok? még hányposztot kell megtanulnia? ez mind szép és aranyos csak senkit nem érdekel ha egy Real Madrid kezdőjében van valaki. lehetsz te akármilyen fiatal vagy öreg. tanuljon egy sociedadban és senkit nem érdekel. egyszerűen mind fejben mind testben kevés erre a szintre. a la ligában szépen elvan tök jó, játszon ott. akkor lesz kurva kontrasztos amikor veszünk a helyére egy igazi klasszist és majd leesik hogy jé hát ez más. addig meg marad ez. ma a többi is gyenge volt de nagyon tiszta sorminta van vele. se hátul, se szélen se letámadós ellenfél ellen se jó.

Vissza: