Én nem ugyanazt a Körtét néztem akkor, mert nem láttam hogy ne lenne formában.___Samy___ írta:Ugyanakkor Kurtoa jatekaban is ott volt a kockazat, mert nagyon nem volt formaban. Szerencsere nyertunk.Galacticos írta: Nem azt kell nezni mi fair es mi nem egy bajnokok ligaja dontoben. Nyerni mentunk. Luninba meg mindig is ott volt a hibafaktor, nem veletlen hogy az ukran kezdobol is kikerult eleg hamar.

Andriy Lunin - 13
Re: Andriy Lunin - 13
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
@Carpio_Marca: “I am clear on the information that Lunin will LEAVE.”Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are asking for €30M to sell Andriy Lunin.
Real Madrid’s message regarding Lunin or any other player who is doubting: “When you doubt being at Real Madrid, the exit door is OPEN.”
Andriy Lunin’s recent statements in @marca have not surprised anyone at Real Madrid. When last season ended, many expected him to leave.
Kepa staying at Real Madrid could become a reality in the NEXT FEW DAYS.
@marca
Mendes keze erosen benne, azt irja az AS.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ugyanakkor Kurtoa jatekaban is ott volt a kockazat, mert nagyon nem volt formaban. Szerencsere nyertunk.Galacticos írta:Nem azt kell nezni mi fair es mi nem egy bajnokok ligaja dontoben. Nyerni mentunk. Luninba meg mindig is ott volt a hibafaktor, nem veletlen hogy az ukran kezdobol is kikerult eleg hamar.lestat írta: Lehozott egy parades szezont. Ha nem beteg fix akkor is körte kezdett volna a dontoben ami nem fair.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lehet de a szezon akkori szakaszaban nem volt hiba. Jo formaban volt.Galacticos írta:Nem azt kell nezni mi fair es mi nem egy bajnokok ligaja dontoben. Nyerni mentunk. Luninba meg mindig is ott volt a hibafaktor, nem veletlen hogy az ukran kezdobol is kikerult eleg hamar.lestat írta: Lehozott egy parades szezont. Ha nem beteg fix akkor is körte kezdett volna a dontoben ami nem fair.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha az eb után is kap jó lehetőséget, mi meg egy jó összeget akkor nem kell sokat gondolkodni. Kepa cserének bőven megteszi, bár Lunin jobb nála, ha menni akar akkor engedjük el.
- Galacticos
Nem azt kell nezni mi fair es mi nem egy bajnokok ligaja dontoben. Nyerni mentunk. Luninba meg mindig is ott volt a hibafaktor, nem veletlen hogy az ukran kezdobol is kikerult eleg hamar.lestat írta: Lehozott egy parades szezont. Ha nem beteg fix akkor is körte kezdett volna a dontoben ami nem fair.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Laportereeed_ati írta: Am Lunin árából veszünk egy KH-t, pl. Laporte és akkor win-win.![]()

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Am Lunin árából veszünk egy KH-t, pl. Laporte és akkor win-win.

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kellemes helyzet, soha rosszabbat !
Helytállt, megkedvelték...tisztes összeget kaphatunk érte és itt egy top 3 kapus helyette.
Helytállt, megkedvelték...tisztes összeget kaphatunk érte és itt egy top 3 kapus helyette.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha fair, ha nem sajnos a Real Madridnak egy elit kapus kell, aki mindig toppon van. Ez a vonal volt a jó és ezen haladtunk Casillassal, Navassal és Courtois-val. Lunint megkedveltem az elmúlt szezonban, de azért az kijött nála is, hogy nem a szűk elitbe tartozik. Annál viszont valóban több, hogy padozzon. Ha valaki kicsengeti érte a kért összeget, gondolkodás nélkül elengedném. Courtois nem fogja "elengedni" ugyanis azt a szintet ahol van, ő pedig nem éri el azt.lestat írta: Mit varnak tole amugy.
Lehozott egy parades szezont. Ha nem beteg fix akkor is körte kezdett volna a dontoben ami nem fair.
Plusz Nemfog Körtère várni hogy kiöregedjen vagy lesèrüljön.
En drukkolok neki. Tobbet erdemel ennel hogy a padon töltse a legjobb èveit.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ott van Ortega, Pep bele van zúgva.ikarus93 írta: Ha a Cityből Ederson lépni fog eltudom ott képzelni.
- ikarus93
Ha a Cityből Ederson lépni fog eltudom ott képzelni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Szerintem azt várják, ami oda van írva, hozzon egy 30 milliós ajanlatot.lestat írta: Mit varnak tole amugy.
Lehozott egy parades szezont. Ha nem beteg fix akkor is körte kezdett volna a dontoben ami nem fair.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Várható volt, a 30M-et pedig kifogja csengetni vki.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mit varnak tole amugy.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Pad'em
BREAKING: Real Madrid are asking for €30M to sell Andriy Lunin.
Real Madrid’s message regarding Lunin or any other player who is doubting: “When you doubt being at Real Madrid, the exit door is OPEN.”
Andriy Lunin’s recent statements in @marca have not surprised anyone at Real Madrid. When last season ended, many expected him to leave.
@marca
@marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Túl van szopva ez a kapus lábbal dolog is.
Nem véletlen padozott Raya is, a miniPep csodalabdazsonglőr kapusa is, nem az a lényeg, hogy úgy passzoljon, mint Kroos. Kapus az védjen...
Értem hogy plusz ha jó lábbal, de nettó faszság emiatt egy szarabb kapust védetni, mint extra dolog persze nem hátrány.
Szerencsére ez a De La Fuente nagy meglepetésre nem ezt a tilitoli túlgondolt fos nyomatta, a szétvariált hülyeséggekkel, meg is nyerték az EBt.
Az a Ramsdale is egy teljesen jó kapus, erre ráhozták Rayát azt semmivel nem lettek vele előrébb.
Luninnak meg én nem látok jobb opciót mint a Chelsea, sztem jó helye lenne ott.
Nem véletlen padozott Raya is, a miniPep csodalabdazsonglőr kapusa is, nem az a lényeg, hogy úgy passzoljon, mint Kroos. Kapus az védjen...

Szerencsére ez a De La Fuente nagy meglepetésre nem ezt a tilitoli túlgondolt fos nyomatta, a szétvariált hülyeséggekkel, meg is nyerték az EBt.
Az a Ramsdale is egy teljesen jó kapus, erre ráhozták Rayát azt semmivel nem lettek vele előrébb.
Luninnak meg én nem látok jobb opciót mint a Chelsea, sztem jó helye lenne ott.
-
Én értelek, de Körte sem bikázza ki a labdát általában, megpróbálja a védőket megjátszani. Te enlítetted hogy enyhítene a presszingen a jobb kapus, én erre reagáltam hogy a realnál ez nem lenne nagy boost mert általában a szélsővédőink reakció idején, döntés hozatalán is múlik/múlhat.
De gea nem érdekel mert nem a mi játékosunk, ő valóban gyenge volt lábbal.
De gea nem érdekel mert nem a mi játékosunk, ő valóban gyenge volt lábbal.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
mint korábban is írtam, lehet, hogy 10-ből 1-szer rossz helyre megy, amit mindneki megjegyez, mert látványos, de a többi 9 eset, mikor ezzel góltól menti meg a csapatát ( a számok csak hasraütés, nem kell szószerint venni), míg más kapus csak belebikázik és egyből jöhet a kövi helyzet, az nem fonti, pedig többet ér, mint vaktában előre meg kirúgdosni a labdát, hogy ne enyhüljön a nyomás a csapaton. a kapus poszt is sokkal összetettebb lett az évek folyamán, kevés, ha valaki lábbal átlagos, de jól véd, többet számít, ha azt meg tudja akadályozni, hogy egyáltalán helyzetbe kerüljön az ellen, minthogyha ziccert véd, lásd de Gea, csomószor azért kellett nagyot védenie (vagy kellett volna), mert előtte csak belebikázott a labdábaTjacks írta: Igen, de ha Allison is pl Mendynek passzolna akkor adtunk a szarnak egy pofont![]()

ha érdekel valakit, ehhez ajánlom Jonathan Wilson kapusos könyvét pölö

-
Igen, de ha Allison is pl Mendynek passzolna akkor adtunk a szarnak egy pofont