Észrevehetetlen, ilyen tömörülő csapatok ellen sok haszna nincs. A 2. leggyengébb osztályzatot kapta Mendy után. Én megmozdulására nem emlékszem, miután bejött Cama egy fokkal jobb lett.1madridista írta: Atleti ellen milyen volt? Meccset nem lattam kivancsi vagyok h medidg tart a formajavulasa...

Aurélien Tchouaméni - 14
Re: Aurélien Tchouaméni - 14
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Atleti ellen milyen volt? Meccset nem lattam kivancsi vagyok h medidg tart a formajavulasa...
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elso felevben minusz 1 ember volt. Meccsenkent kaptuk a golokat rola hatul, es aludt be közepén .
A Bernabeu intézkedett és azóta maga a terror az ellenfeleknek.
Nem győztem szidni minden meccs előtt es után. De ilyen romantikus egy szurkolo altalaban. De amit most produkál... hát, le vagyok nyugozve.
Ha igy folytatja, az ő kimagasló teljesítménye fogja szallitani a bl trofeat. Zseniális formaban van.
A Bernabeu intézkedett és azóta maga a terror az ellenfeleknek.
Nem győztem szidni minden meccs előtt es után. De ilyen romantikus egy szurkolo altalaban. De amit most produkál... hát, le vagyok nyugozve.

Ha igy folytatja, az ő kimagasló teljesítménye fogja szallitani a bl trofeat. Zseniális formaban van.
- Pad'em
Ha már Mbappé topikjában hehe a meccs óta fogaz, Camánál is említsük meg, hogy hát fájdalmakkal játszott.
Bámulatos adottságai vannak de idei éve borzalom.
Tchoua meg remek, de még mindig többet kéne mutatnia magát, már nem bújkál annyit mint szezon elején, de egy letámadó ellenfél ellen baj lesz a labdakihozatalokkal Ceba nélkül.
Bámulatos adottságai vannak de idei éve borzalom.
Tchoua meg remek, de még mindig többet kéne mutatnia magát, már nem bújkál annyit mint szezon elején, de egy letámadó ellenfél ellen baj lesz a labdakihozatalokkal Ceba nélkül.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyebkent akkor javult fel meg inkabb amikor Cama lement. Teljesen feleslegesek egyutt a kp n es jelen pillanatban Tchoua jobb. Nem tudom Camaval mi van, de borzalmasan megrekedt
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Remekül játszott. Időben kapcsolt, erre a Tchouamenire szükségünk van.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- flori
Elképesztően feljavult. Le a kalappal, nagyon rendben van a hozzáállása is most. Kéri a labdát, nem bújkál, visszazár, ütközik. Jókor jött az ébresztő, azt már nem bírná el a csapat.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
Ha van valami pozitív dolog az elmúlt hetekben, akkor az ő játéka. Mélyről jött fel, az azért elismerésre méltó.
+1RaúlCF írta: kurva nagyot ment ma is. egyik legjobb volt
Camavinga meg az inverze.
Kurva rossz volt ma is. Egyik legrosszabb volt.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kurva nagyot ment ma is. egyik legjobb volt
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Amúgy megérdemli a pacsit.

- ateeemadrid
Én is megkövetem magam, bár még mindig nem bízok benne teljesen, illetve Camavinga nálam előrébb van, de tényleg összekapta magát, kelleni is fog tavaszra.
A hozzáállása miatt meg respect
A hozzáállása miatt meg respect
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Dettó. És elnézést Tchouamenitől, nem akkora fajankó mint ahogy szidtam amikor a védelemben játszott és mostanában a kpn még a tamadasban is hasznosabb volt mint korábban (de ha Cama megtalálja sérülés előtti formáját akkor még mindig előtte van)Pad'em írta: The Real Madrid leadership never considered putting Tchouaméni up for sale. They still see him as a key player for the present and future, trusting in his abilities and potential.
Tchouaméni heard all the criticism against him but he decided not to complain. He worked hard to regain his form.
— @jfelixdiaz @marca
Amúgy megkövetem, szezon első felében ekéztem rendesen. Szörnyen játszott, de tenyleg a füttykoncert óta más ember. Az továbbra se tetszik, hogy miután megkapja a labdát kell pár másodperc mig bebootolja mi legyen de a hozzáállása és a teljesítménye az utóbbi hetekben nagyon rendben van. Egy ilyen Csu bőven elfér a pályán, sőt mostanra bármikor inkább őt teszem be a kp-ra mint a jelenlegi Camavingát akit amúgy sokkal többre tartok. Ha még ő is megérkezne a szezonra akkor aztán nincs megállás.
szuperliga.
- Pad'em
The Real Madrid leadership never considered putting Tchouaméni up for sale. They still see him as a key player for the present and future, trusting in his abilities and potential.
Tchouaméni heard all the criticism against him but he decided not to complain. He worked hard to regain his form.
— @jfelixdiaz @marca
Amúgy megkövetem, szezon első felében ekéztem rendesen. Szörnyen játszott, de tenyleg a füttykoncert óta más ember. Az továbbra se tetszik, hogy miután megkapja a labdát kell pár másodperc mig bebootolja mi legyen de a hozzáállása és a teljesítménye az utóbbi hetekben nagyon rendben van. Egy ilyen Csu bőven elfér a pályán, sőt mostanra bármikor inkább őt teszem be a kp-ra mint a jelenlegi Camavingát akit amúgy sokkal többre tartok. Ha még ő is megérkezne a szezonra akkor aztán nincs megállás.
— @jfelixdiaz @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Varom a neveket helyettük
Ugarte, vitinha?
Ugarte, vitinha?

Camavingánál azt látom, hogy fejben gyenge. Jobb, mint Tchu, gyorsabb, technikásabb, atletikusabb is, de koncentráció nem az erőssége. Folyamatosan rossz helyezkedések, lemaradások jellemzik és utána meg egy vakmerő hülyeséggel próbál kompenzálni, amivel mégjobban tetézi a bajt. Szóval egyénileg jobb Cama, de Tchuameni fegyelmezettebb és jelenleg erre jobban szükség van, mint egy hátul életveszélyes Camára. De ettől függetlenül egyikük se lenne nélkülözhetetlen a középpályán. Ha mindkettőtől megválnánk is, találnánk ilyen szintet képviselő játékost a helyükre, egyiket se tartom a legfelsőbb polcnak.Galacticos írta: Amikor vegre a posztjan van sokkal stabilabb mint az amugy nala technikasabb es latvanyosabb cama. A kifutyules ota nagyon jo.![]()
Mikor ki vagy …….. te is jobban tolod, ez hasznos módszernek tűnikhehetheoriginal írta: téged is ki kéne akkor fütyűni![]()

- Galacticos
Amikor vegre a posztjan van sokkal stabilabb mint az amugy nala technikasabb es latvanyosabb cama. A kifutyules ota nagyon jo.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Miota kifutyulte a Bernabeu, faszan tolja.hehetheoriginal írta: lehet megtalálta edző véletlen a helyét a csapatban![]()
![]()