Brahim Díaz - 21
Re: Brahim Díaz - 21
Csak nem fog beférni, Judeal vagy Rodrygoval küzd a kezdőbe kerülésért a realitások talaján maradva.
12. játékosként rengeteget segíthet. Sajnos.
Ma (is) óriásit ment, MOtM
12. játékosként rengeteget segíthet. Sajnos.
Ma (is) óriásit ment, MOtM
- Galacticos
Oriasi melo, nagy kuzdes es gyonyoru gol. Meg utana volt meg egy szep lefordulasa is.
Az egesz szerepe tenyleg a 2014es tavaszi dimaria volt, erdekes lehetne ez neki.
Az egesz szerepe tenyleg a 2014es tavaszi dimaria volt, erdekes lehetne ez neki.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Carlótól függ szerintem minden.RealRaúl77 írta: Nagyon kíváncsi leszek, hogy alakul a jövője.
Csereként hatalmasat tud adni a játékunkhoz, kezdőként nem mindig érzem ezt, 90 perc alatt sokszor eltűnik. Nem látom benne, hogy ő hosszútávon első ember legyen a támadó harmadban, de tökéletes csereember.
Vajon ő elfogadja-e ezt a szerepet, vagy több lehetőségre vágyik majd?
Sokszor írtatok többen, hogyha többször, nem csak 10 percekre jött volna, nem lett volna semmi gond a percei menedzselésével (vannak még így páran). Mikor a vak is látja, h nem megy az első 3asnak.,akkor időben!!!! illene cserélni, s nem a 80.min után!
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ez jó neki itt.
Úgy rémlik Milanban is az volt a kritika felé,hogy kezdőként nagyon hullámzó,es tobb a közepes/rossz meccse,mint a jó.
Úgy rémlik Milanban is az volt a kritika felé,hogy kezdőként nagyon hullámzó,es tobb a közepes/rossz meccse,mint a jó.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon kíváncsi leszek, hogy alakul a jövője.
Csereként hatalmasat tud adni a játékunkhoz, kezdőként nem mindig érzem ezt, 90 perc alatt sokszor eltűnik. Nem látom benne, hogy ő hosszútávon első ember legyen a támadó harmadban, de tökéletes csereember.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
Hát ez tény, mindannyian tudjuk. De amúgy elég perce van így is, 31-szer lépett pályára a 38 tétmeccsünkből idén, 15-ször kezdőként, 16-szor csereként, és sérült is volt. A támadók 99%-a a helyében lenne. Egy ilyen támadósor elsőszámú backupjának lenni elég jól hangzik. Rodrygo kárára korábban sokkal többször kezdhetett volna, de most jó egy hónapja kimagasló formában a brazil, a másik kettőt meg nincs edző a világon aki többet padoztatná, mert repülne rövidúton._Bushido_ írta:Egyedül azzal van a gond, hogy nem feltétlen a 80.perc után kéne becserélni. Ez örökös gond Carlónál. Vak is látja, hogy nem megy a kezdő11nek, de ő akkor se cserél.... Két utolsó bajnokin is 88., 87.ben jött csak Brahim.Pad'em írta:
Miért ne lehetne? Guti is lehúzott itt egy karriert örök csereként, Nacho is csak akkor volt kezdő ha kidőlt valaki. Brahimnek egyelőre nem úgy tűnik mintha gondot okozna ez a 12.ember szerep.
Kezdőben is simán megállja a helyét, egyáltalán nem szokott többet "kevés" lenni mint a többi támadónk. Potenciál nyilván kevesebb benne, de a lehető legjobb squad player a támadósorba.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Egyedül azzal van a gond, hogy nem feltétlen a 80.perc után kéne becserélni. Ez örökös gond Carlónál. Vak is látja, hogy nem megy a kezdő11nek, de ő akkor se cserél.... Két utolsó bajnokin is 88., 87.ben jött csak Brahim.Pad'em írta:Miért ne lehetne? Guti is lehúzott itt egy karriert örök csereként, Nacho is csak akkor volt kezdő ha kidőlt valaki. Brahimnek egyelőre nem úgy tűnik mintha gondot okozna ez a 12.ember szerep.Jim írta:
ez így van, Nacho legenda, de Brahim azért nem lesz az![]()
Nachos barátom azért a kezdőben is megállta a helyét sokáig, Brahim bár nekem is szimpatikus, de kezdőként általában kevés szokott lenni![]()
Kezdőben is simán megállja a helyét, egyáltalán nem szokott többet "kevés" lenni mint a többi támadónk. Potenciál nyilván kevesebb benne, de a lehető legjobb squad player a támadósorba.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
spanyol ő isrealmadrid95 írta: Brahim Marokkoi, Nacho Spanyol, ezert irja, amit ir.![]()

amúgy nem az a kritérium, ezen már túlléptünk

nem saját nevelés Brahim, úgy igazoltuk a Citytől
nincs itt fiatal kora óta stb
még Nachonál is megkérdőjelezték sokan a legenda státuszt, pedig rá és Gutira nyugodtan mondhatjuk, hiába voltak sokszor kiegészítő emberek...
én Brahimot egyáltalán nem teszem ebbe a kategóriába

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Brahim Marokkoi, Nacho Spanyol, ezert irja, amit ir.Pad'em írta:Miért ne lehetne? Guti is lehúzott itt egy karriert örök csereként, Nacho is csak akkor volt kezdő ha kidőlt valaki. Brahimnek egyelőre nem úgy tűnik mintha gondot okozna ez a 12.ember szerep.Jim írta:
ez így van, Nacho legenda, de Brahim azért nem lesz az![]()
Nachos barátom azért a kezdőben is megállta a helyét sokáig, Brahim bár nekem is szimpatikus, de kezdőként általában kevés szokott lenni![]()

- Pad'em
Miért ne lehetne? Guti is lehúzott itt egy karriert örök csereként, Nacho is csak akkor volt kezdő ha kidőlt valaki. Brahimnek egyelőre nem úgy tűnik mintha gondot okozna ez a 12.ember szerep.Jim írta:ez így van, Nacho legenda, de Brahim azért nem lesz azWhiteheart írta: ja ő is tűrte a padot, jól ugrott be mindig és sztem legendának számít így is![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ancelotti alatt biztos nem. Ha valakinek érdemes lelépnie, akkor az ő.Jim írta:ez így van, Nacho legenda, de Brahim azért nem lesz azWhiteheart írta: ja ő is tűrte a padot, jól ugrott be mindig és sztem legendának számít így is![]()
- Jim
ez így van, Nacho legenda, de Brahim azért nem lesz azWhiteheart írta: ja ő is tűrte a padot, jól ugrott be mindig és sztem legendának számít így is

Nachos barátom azért a kezdőben is megállta a helyét sokáig, Brahim bár nekem is szimpatikus, de kezdőként általában kevés szokott lenni

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
ja ő is tűrte a padot, jól ugrott be mindig és sztem legendának számít így is
szuperliga.
- Jim
az első fele igaz, azt nem tudom hogy jön ide NachoWhiteheart írta: Tökéletes csere, ha fekszik neki ez a szerep akkor még sok szép évet itt. Az ilyenek is legendák, mint Nacho

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Tökéletes csere, ha fekszik neki ez a szerep akkor még sok szép évet itt. Az ilyenek is legendák, mint Nacho
szuperliga.
Nagy forma volt, elsőnek nem ünnepelt mert a Cityben is nevelkedett, majd pár perc múlva...
Óriási előrelépés amúgy Asensiohoz képest, nem gondoltam, hogy Brahim ennyit fog tudni adni a csapatnak, főleg, hogy bántóan kevés percet kap.

Óriási előrelépés amúgy Asensiohoz képest, nem gondoltam, hogy Brahim ennyit fog tudni adni a csapatnak, főleg, hogy bántóan kevés percet kap.
-
Így kell@ 1/1. Nincs szarozás
legnagyobb csere !!!

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nagy játékos.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Látom nem esett le mi az értelme a mondatnak_Bushido_ írta:Rodrygo sérült, akkor max Gülerrel váltharják egymást. De lefogadom, hogy max egyikük fog játszani.Pad'em írta: Clasicón már játszani akar. Váltják egymást Rodrygóval.![]()

halálomig madridista leszek