Én szerencsére már felvettem mindent pár napja. Ma azért be akartam lépni a biztonság kedvéért megnézni, hogy megvan-e minden, két óra alatt próbálkoztam nagyjából 5462719-szer, teljesen esélytelen.Dupla D írta:fúj neptun. mondjuk már majdnem mindegy. elvitték a jó helyeket nagyrészt.

OFF
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: OFF
Én már fel is vettem, új rekord, 20 perc után beengedett. Btw Máté is közlekkaros velem együtt.
Ja de persze betelt a tervezett gyakom.
Ja de persze betelt a tervezett gyakom.

Fél óra az időkorlát

Zsombor írta: Csak nem gépészként vagy ott?
Vegyész.

Hát igen, mivel itt szakkoli=HK. Valaki írt is már a dékánnak levelet.nmate írta:HK-sok is előbb felvehetik... nekik mindent szabad

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
HK-sok is előbb felvehetik... nekik mindent szabadZsombor írta:Ja, 2 karon így van, de a közleken a TDK-sok meg a SZAKKOLISOK vehetik fel előbb.

Eddig úgy tudtam, építőn előbb vehetik az emberek. Régen tuti volt ilyen.
Nekünk meg aki hamarabb bejut

Ja, 2 karon így van, de a közleken a TDK-sok meg a SZAKKOLISOK vehetik fel előbb.cart írta:Csak annak van előbb, aki valami kedvezményt kap tanulmányi eredmény alapján.

Csak nem gépészként vagy ott?Biztos ez? Én a VPK-ban lakom, és ahogy beszélgettem az emberekkel, azt mondták h nekik is most lesz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2014. január 30., csütörtök 18:17-kor.
Csak annak van előbb, aki valami kedvezményt kap tanulmányi eredmény alapján.
Meg nálunk a szakkolisok.nmate írta:Egész BME-n most van, kivéve az építőkaron.

Gyakorlatilag a teljes BME-nek.. rászabadul párezer diák a neptunra..BBeno írta:mire jártok ti, hogy így egyszerre vannak a tgyf-ek? azt vágom hogy a BME - VIK-en most 6-tól van, de minek másnak van még?
mire jártok ti, hogy így egyszerre vannak a tgyf-ek? azt vágom hogy a BME - VIK-en most 6-tól van, de minek másnak van még?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Olyan kerdesem lenne,hogy valakinek itt meg van a Traveller Advanced C1 Student's Book (angol konyv) megoldokulcsa gepen? Vagy a Teacher's Book ? (pdfbe pl vagy nemtudom)
Es ha igen,megkerhetnem hogy elkuldje?
(privatba jelezzen az akinek esetleg megvan)
Elore is koszi
Es ha igen,megkerhetnem hogy elkuldje?

Elore is koszi

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Úgy is leáll a szerver valamikor mostanában

Figyelj, 18:15-kor átadom.
I
Berényi Miklós Egyetem 
Oké, most dobott ki

I

Oké, most dobott ki

Akkor lépjél ki szépen, foglalod a helyemet.h.csabi írta:Én négytől próbáltam bejutni, de aztán 45 perc után sikerült. Azóta szépen frissítgetem 2 percenként, mert fasz tudja mikor vált át 2 perces korlátra.Am legalább okos lett a neptun, mert belépés előtt most már saját maga frissít
![]()

Én négytől próbáltam bejutni, de aztán 45 perc után sikerült. Azóta szépen frissítgetem 2 percenként, mert fasz tudja mikor vált át 2 perces korlátra.
Am legalább okos lett a neptun, mert belépés előtt most már saját maga frissít
Amúgy én is a matek gyak miatt parázok a legjobban

Amúgy én is a matek gyak miatt parázok a legjobban
Nana!nmate írta:Én ezen már nem is stresszelem magamFele órára úgyse jár be az ember