HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 6., péntek 17:57
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 6., péntek 17:50
Kurva hosszú cikk, de ezt megérte elolvasni, sok érdekes dolog felszínre került, össze lett foglalva a sok hazugságbugyor, a csalásháló. Amit Rosell csinált az 10 évre is sok lett volna, ő cirka 4 év alatt összehordott ennyi szennyet. Mennyi embertelen, szenvtelen és mennyi buta döntés, mennyi csalás, és mindezt a meszkeunklub égisze alatt.h3x0r írta:GT kuldott nekem egy cikket Rosell Barcelonai tevekenysegeirol.
Par oldal meg hatra van, de Real szurkolokent orom olvasni, ahogy allitanak valamit, majd fel ev mulva kiderul hogy hazudtak, megkotnek egy szerzodest a Katar alapitvannyal, majd kiderul hogy ez meg veletlenul se egy alapitvanyNa meg a birosagon a portas mar olyan jol ismeri a teljes bandat, hogy messzirol koszon nekik
![]()
October 2nd, 2013 utan van egy szamomra teljesen uj resz, valami MCM nevezetu ceg beperelte oket, mert a klub nem teljesitette a szerzodesben leirtakat es most 100 millio eurot akarnak karpotlaskent.(aprilis 9-en hoznak iteletet)
"Kicsit" hosszu a cikk, raadasul angolul is van, de aki megerti a szoveget, az tenyleg olvassa el.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 6., péntek 15:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 5., csütörtök 21:02
Messiás írta:Ezzel nincs is gond ez így helyes! De ha mondjuk a Madrid ellen jelen pillanatban is folyó vizsgálatok (telekspekuláció, FIFA kiskorú labdarúgók) során kiderül simliskedtek akkor megköveted a Barca szurkolóit ? Mert az tiszta sor hogy a Barcánál történt egy-két (dzsi91 írta:mert amíg nem találsz nekem egy klubot aki tényleg bűnös addig bizony csak a barca lesz meghurcolva, minden más csak feltételezés.) törvénytelen dolog de hogy ez csak a katalánok sajátja lenne háát nem tudom!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 4., szerda 23:06
Mondjuk a marketing nem a legjobb szó, mivel marketing bevétele bőven több, mint a két spanyol óriásnak.Hagyjuk már a Bayernt, közelébe sincs a 2 spanyol óriásnak marketing szempontból...
HozzászólásSzerző: Messiás » 2015. február 4., szerda 21:09
Ezzel nincs is gond ez így helyes! De ha mondjuk a Madrid ellen jelen pillanatban is folyó vizsgálatok (telekspekuláció, FIFA kiskorú labdarúgók) során kiderül simliskedtek akkor megköveted a Barca szurkolóit ? Mert az tiszta sor hogy a Barcánál történt egy-két (dzsi91 írta:mert amíg nem találsz nekem egy klubot aki tényleg bűnös addig bizony csak a barca lesz meghurcolva, minden más csak feltételezés.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 4., szerda 18:45
Hagyjuk már a Bayernt, közelébe sincs a 2 spanyol óriásnak marketing szempontból... Gyakorlatilag ha fejre állnak akkor se lesznek soha semmilyen körülmények között érdekesebbek, mint egy Real vagy Barca és ez őket is nagyon zavarja.Hiába vannak ott sportszakmailag az elitben, pár bekattant félnémet öntudattal rendelkező szurkolón kívül mást nem nagyon tudnak toborozni csak a sajátjaikat.Jó ,hogy kevesebb hírverést kap egy Bayern mint egy Barca, megnyugodhatsz ,ha egyszer majd a Real Madrid lesz adócsaló, meg mindenféle gusztustalan dolognak az elkövetője, az utcára nem tudsz majd kilépni úgy ,hogy ne nyomjanak egy plakátot az arcodba a csúnya gonosz csaló Realról.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott. Ezt a feszkót vkik folyamatosan napirenden tartják.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 4., szerda 18:38
Tegyük hozzá hogy azt magánemberként követte el. A klubnak semmi köze nem volt hozzá, nem is érintette.BH710 írta:Talán azért mert ő beismerte,nem pedig magyarázkodott állandóan.és nem 3 éve baszogatnak minket,hanem a neymar-ügy óta,jogosan.nem kellett volna rossellnek x milla kenőpénzt fizetni a papának és nem lenne gond...plusz bevallani h mennyi is volt pontosan.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott.
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 4., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. február 4., szerda 18:21
Talán azért mert ő beismerte,nem pedig magyarázkodott állandóan.és nem 3 éve baszogatnak minket,hanem a neymar-ügy óta,jogosan.nem kellett volna rossellnek x milla kenőpénzt fizetni a papának és nem lenne gond...plusz bevallani h mennyi is volt pontosan.lesliejr írta: A Bayern elnökét, Hoenesst lecsukták adócsalasért. Fele ekkora figyelmet nem kapott.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 4., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 11:32
Hát,konkrétan '98 előttről én öt,(5) magyar Real szurkolót ismertem,abból 3 a haverom voltAnnyit javítok,ha szabad, hogy barca drukkerek a sikerkorszak előtt nem nagyon voltak,én személy szerint 2 db-ot ismertem. Ma neki sem mernék kezdeni az ismeretségi körben ezt megszámolni. Nekem ez a véleményem erről,úgyhogy elfogadom ha ezért nem szeretnek.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 4., szerda 11:29
Ja nyilvánosan "lepapírozva" katalánék szerint ennyi, csak akkor nem tudom, hogy miért folyik eljárás 2 országban is a transzfer miatt?Viszont az 57 milliós transzfer díj, mikor lett más? Konkrétan az elejétől ezzel volt probléma, 17 ment a Santosnak 40 pedig a Neymar papáék cégének.
Fizetést, marketingdíjakat nem is kell; de a többit nyugodtan odaveheted és érdekes módon sokszor a Barcanál is odaveszik, ha érdekük, Neymar esetében nyilván nem volt az!Ha az aláírási pénzt, marketingdíjakat, fizetést, barátságos meccseket, elővásárlási jogokat meg mindent hozzászámolnak a transzferhez, akkor valóban simán 150 fölé lehet menni. Ezeket tudtommal nem szokták a transzferdíjhoz számolni, mert az egy másik tétel.
Ez meg ...El Barça irá a por Pogba o Isco
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 4., szerda 10:50
Bartomeuék másra való mutogatása tényleg szánalmas, magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt az ilyen megnyilvánulásokkal. Viszont az 57 milliós transzfer díj, mikor lett más? Konkrétan az elejétől ezzel volt probléma, 17 ment a Santosnak 40 pedig a Neymar papáék cégének. Utóbbi ki tudja milyen úton és mennyi adót elkerülve, erre is szállt rá az adóhatóság. A vezetőség meg nyilván tudott a simlisségről, egyből fizettek tizenvalahány milliót az illetékes szervnek.madridronie írta:...
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. február 4., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 4., szerda 10:34
Nem kell "pályázni" sem; Bartomeu finoman, burkoltan a Realra és arra a bizonyos fekete kézre mutogat máris, illetve véleménye szerint e lejárató kampány mögött természetesen politikai okok is meghúzódnak (csak mert katalánok).http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... tt-2392583
Egy bizonyos rétegnek (max20%) tiszta,hogy egy barcás tag tett feljelentést,de azért a maradék 80% simán pályázhat a "perez intézte" vagy a "rászálltak a barcára" szlogenre......mennek is majd rá mint légy a sza**a.
Ez meg a kedvencem, tavaly ilyenkor kénytelenek voltak bevallani, hogy akkor igazából mennyibe is fájt nekik az emberünk (plusz gyorsan ugye betokoltak még 13,6 milla adót utólagIt’s what we said, although there are other contracts for work the father does. We still say Neymar cost 57 million euros.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 4., szerda 7:14
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 3., kedd 23:00
Nem a te irányodba sarkítottam le, hogy fikázod a másik klub játékosát, hanem hogy sajnos elég sok embernek ennyiben ki is merül a szurkolás, értem én hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, csak nem szeretem az olyat pl, hogyha annyira le van sarkítva, hogy (ha a saját csapatom gólt lő akkor mekkora királyok, hogyha amelyiket utálom akkor minden esetben szerencse.) sajnos ezek azok a dolgok amit jó páran szeretnek túlzásba ejteni.R.M.C.F írta:Én nem fikázni szoktam , legalábbis remélem italosan nem követtem el olyan sokszor,hanem igyekeztem alá is támasztani a negativ véleményemet,ami mellé sokszor oda írtam a pozitivokat is.
Szerintem korrekt dolgokat írtam már anno is,az hogy ezt sokat leírtam,az szar....az oké,de 100x annyiszor se lett volna elég hogy elfedjen sok olyan elferdült gondolatot amikről Dzsi beszél. Döbbenetes amiket megéltem cselekvőképes emberek között az elmúlt közel 10 évben......iszonyat.
Az pl tetszett amikor barcás írt Pü-t és leírta hogy egyébként jól látom ezeket,de az össznépi felfogás mást mutat és teret soha sem fogok nyerni a véleményemmel.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 3., kedd 22:47
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 3., kedd 22:40
- Itt most ilyenekre gondolok mint, hogy ha Messi nem lesz, a Barca nehezebb helyzetben lesz dolgokR.M.C.F írta:MesQueUnClub írta:Nem a véleményalkotással van a probléma hisz az mindenkinek saját szíve joga, másik dolog nem szeretem mikor valaki azt hiszi, hogy a Barca szurkolók 2008 előtt még csak nem is léteztek és olyan aspektusban beszél a dolgokról, mintha pepre lehetne az összes szurkolót visszadatálni, másik gond, hogy sokan keverik a szurkolást a másik klubbok felesleges gyűlöletével és még akkor is ezeken kattognak ha épp sajátjuk jól teljesít érdekes módon én sosem gyűlöltem a real-t annak ellenére, hogy Barca szurkoló vagyok, nem hívtam Ronaldot zselének és még csak nem is fikáztam a játékos állományt, sokkal kritikusabb szemmel nézek saját csapatom terén. De hát mindenkinek szíve joga a szólásszabadság, csak nem mind1, hogy mindezt fikázva tesszük meg vagy épkézláb keretek közt.
Annyit javítok,ha szabad, hogy barca drukkerek a sikerkorszak előtt nem nagyon voltak,én személy szerint 2 db-ot ismertem. Ma neki sem mernék kezdeni az ismeretségi körben ezt megszámolni. Nekem ez a véleményem erről,úgyhogy elfogadom ha ezért nem szeretnek.
Ronaldo vs zselé.....talán sokan egy szót sem ejtenének a barca drukkerekről,ha CSAK ennyi lett volna a cink. De mi 100x annyit kaptunk mi Ti,és nekünk ezeket szó nélkül szabadott volna csak tűrni,különben megszóltak.....fordítva meg,szinte szólni sem lehet negativ dolgot mert neked mennek.
Önkritika,kritika,azt hiszem kimondhatom,hogy jellemzően én is önkritikus vagyok a klubommal,játékosaimmal,még a kedvenceimmel is,sőt a nagy ikonjainkkal is......ha kell. Ebben nem is lehet eltántorítani .
Ezek amikor ezekről beszéltem,még szóba sem kerültek de bocs.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem