Nem a pillanatnyi formáról beszéltem...
Hát én sem.Hanem a téli szünet utániról.Ha az egy pillanat,akkor jó hosszú...
Túlságosan beleégett a barcakorszak sokak fejébe,ahányszor csak elkapnak egy jó szériát a többség pánikhankulatban elkezd temetni mindent, ősszel is amikor a classicoig nem kaptak ki,akkor is valami hasonló ment csak nem ilyen durván...
Nem égett bele semmi,leszarom ha a barcelona ötöket rugdos,sorra nyeri a meccseket,pont az a bajom hogy mi megyünk lefelé,fásultság,a motiváció hiánya,stb...
Leírom,hogy nem a pillanatyni formáról beszéltem erre meg mondod ,hogy pedig jelenleg jobbak :mrgreen: Ezt szerintem mindenki aláírja,hogy jelenleg jobbak, elkaptak egy jó szériát, majd amikor sűrűsödik a porgram,jönnek a bl meccsek classico-k akkor kell a barca csúcson legyen, helyette most vannak.Nálunk ami gáz az a sérülések, ezzel az ócska orvosi stábbal,nem lehet tudni,hogy modric márciusban vagy csak jövőre tér vissza és a többiekről se... Könnyen mehet a kukába az egész szezon a sérültek miatt, ez bennevan, de abban biztos vagyok,hogy ha a sérültek visszatérése nem fog nagyon eltérni a várttól akkor tavaszra csúcsra leszünk járatva és nem fogunk elfogyni májusra, addig ezt az igazán átvészelhető időszakot ki kell bírni,b vagy c csapattal is.1 botlást várok a klasszikusig a Real-tól és a Barcától is(kérdés,hogy 1 vagy 3 pontot bukik és melyik csapat).
Modric blablabla,sérülések blablabla,fáradság blablabla...szűk keret blablabla...engem nem az érdekel.Hanem az,hogy nem látom nemhogy a tüzet,de még egy szikrácskát sem,hogy szétszakadnának azon a rohadt pályán,mert kapjanak ki,tartalékosan,de látnám hogy mindent megtesznek....csakhogy közlöm,nem tesznek,még a tized részét sem.
Az a dibdáb barca,aminek se hátulja,se közepe,az meg csak nyer sorra...de mi azért még mindig jók vagyunk.
Nem temetem a csapatot,csak a jelenlegi állapotok szerint,NEM VAGYUNK JÓK!Ezért gondoltam hogy szerényebben a jóslatokkal