Real Madrid vs. Barcelona
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyetlen módot látok arra, hogy elkezdjünk kimászni a szakadékból...és nem más, mint egy Klasszikuson elért győzelem...ha netalántán elvesztenénk azt a meccset is (erre látom a legnagyobb esélyt), akkor itt el fog szabadulni a pokol...
-
lesliejr
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy a tavalyi csapatból Di Maria hiányzik a legjobban. Igaza van azoknak is, akik szidják, mert lehetett miért, de az biztos, hogy a klasszikusokon akkor féltem a legjobban, ha ő indult meg a labdával. Abból általában az lett, hogy Alves-nek összeakadtak a lábai, Piqué elkésett és már jött is a középre passzolt labda és gól vagy gólhelyzet. Esetlen, kapkodó játékos, de pont ő volt képes arra nálatok, hogy felkavarja ezt az állóvizet. Isco fantasztikus képességekkel megáldott játékos, de más stílus és ez most rajtatok annyit nem segít.
Nálunk Iniesta volt az ami nálatok Di Maria, csak még 2 fokkal jobb. Az irányváltásaival elmozgatott egy egész védelmet aztán jöhetett a gyilkos passz. Ezt idén nyomokban sem látjuk tőle, ezért mondják sokan azt, hogy lyukas a Barca középpályája.
Nem lyukas, csak most Iniesta annyit csinál, hogy odaadja Neymar-nak vagy Messi-nek és elöl 3an próbálják meg kijátszani az ellenfelet, eddig többnyire sikerrel.
Ancelotti is és ti is folyamatosan arról panaszkodtok (jogosan), hogy a BBC meg a középpálya között túl nagy rés van és elöl csak ácsorognak. Na ehhez volt jó Di Maria, mert befutott a védelem mögé, mellé, alapvonalhoz. Erre sem Isco, sem Kroos, sem Modric nem alkalmas, mert más stílusban tolják. Amúgy is a nagyon komoly csapatok ellen ilyen középpályával szerintem öngyilkosság kimenni.
Van 3 penge középpályásotok, meg elöl a BBC, de köztük egy üres tér. Én ezért gondolom azt, hogy Ancelotti nem tud mit kitalálni, mert egyszerűen oda nincs embere a keretből. Na meg ez a Bale játszatási kényszer kötelezi a 4-3-3-ra a csapatot, ami meg ezzel a kezdővel nem működik.
Azt meg senki ne gondolja, hogy ezek után vki is le meri nézni a Real-t. A Barcelona játékosok pontosan tudják, hogy 100% vagy annál is több kell, hogy győzzünk. Az őszi végeredmény is segít ebben, nem kicsit.
Nálunk Iniesta volt az ami nálatok Di Maria, csak még 2 fokkal jobb. Az irányváltásaival elmozgatott egy egész védelmet aztán jöhetett a gyilkos passz. Ezt idén nyomokban sem látjuk tőle, ezért mondják sokan azt, hogy lyukas a Barca középpályája.
Nem lyukas, csak most Iniesta annyit csinál, hogy odaadja Neymar-nak vagy Messi-nek és elöl 3an próbálják meg kijátszani az ellenfelet, eddig többnyire sikerrel.
Ancelotti is és ti is folyamatosan arról panaszkodtok (jogosan), hogy a BBC meg a középpálya között túl nagy rés van és elöl csak ácsorognak. Na ehhez volt jó Di Maria, mert befutott a védelem mögé, mellé, alapvonalhoz. Erre sem Isco, sem Kroos, sem Modric nem alkalmas, mert más stílusban tolják. Amúgy is a nagyon komoly csapatok ellen ilyen középpályával szerintem öngyilkosság kimenni.
Van 3 penge középpályásotok, meg elöl a BBC, de köztük egy üres tér. Én ezért gondolom azt, hogy Ancelotti nem tud mit kitalálni, mert egyszerűen oda nincs embere a keretből. Na meg ez a Bale játszatási kényszer kötelezi a 4-3-3-ra a csapatot, ami meg ezzel a kezdővel nem működik.
Azt meg senki ne gondolja, hogy ezek után vki is le meri nézni a Real-t. A Barcelona játékosok pontosan tudják, hogy 100% vagy annál is több kell, hogy győzzünk. Az őszi végeredmény is segít ebben, nem kicsit.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Az egyetlen pozitívuma annak hogy ilyen pocsék formában játszunk a klasszikus előtt két héttel az tényleg az,hogy mindenki leír minket, és így veszélyesek is lehetünk akár. Csak ahhoz össze kellene szedni a csapatot fejben. Védelmet és a kp-t pedig rendbe rakni. Modric végre visszatért. Hétvégén kezdőben kell legyen, és akkor talán bírni fog nagy tempóban egy 60 percet a barca ellen is. Ramosról valami hír? Hétvégén ő neki is játszania kéne hogy ott lehessen a Nou campban. Varane god modban tolja ha nem Nacho van mellette, de Pepével nagyon nem értik egymást.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Teljesen egyetértek veled istimester, pont erről beszéltem tegnap ismerőseimnek. Minden szavad adom - sajnos.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Én nem várok 5-0-át, de az biztos, hogy komoly gondok vannak a csapat körül és ezért elsősorban az elnököt tartom felelősnek.
Mire Mourinho végre-valahára kivakart a szarból, Pérez ismét elkezdi a Zidanes és Pavónes féle "csapatépítést". Én nem tartom véletlennek Ancelotti nyilatkozatait. Számomra egyértelmű, hogy vannak érinthetetlen játékosok és ez teljesen szétveri csapat egységét. A keret elviekben komoly játékerőt képvisel, mert nem, nem a játéktudással van gond. Ám úgy még egy csapat sem tudott focizni, amikor a játékosok fele duzzog vagy esély hiányában meg sem erőltetik magukat a kezdőbe kerülésért. A másik oldalon legalább ketten kirobbanhatatlan kezdők, miközben az egyik szeptember óta nem hozott jó meccset, a másik mellől pedig még a riválist is eltávolították.
Mire Mourinho végre-valahára kivakart a szarból, Pérez ismét elkezdi a Zidanes és Pavónes féle "csapatépítést". Én nem tartom véletlennek Ancelotti nyilatkozatait. Számomra egyértelmű, hogy vannak érinthetetlen játékosok és ez teljesen szétveri csapat egységét. A keret elviekben komoly játékerőt képvisel, mert nem, nem a játéktudással van gond. Ám úgy még egy csapat sem tudott focizni, amikor a játékosok fele duzzog vagy esély hiányában meg sem erőltetik magukat a kezdőbe kerülésért. A másik oldalon legalább ketten kirobbanhatatlan kezdők, miközben az egyik szeptember óta nem hozott jó meccset, a másik mellől pedig még a riválist is eltávolították.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont az szól mellettünk hogy semmi nemszól mellettünk
Katalánék most a vérünket akarják,nekünk fognak rontani,ha LE nem akarja akkor majd a szurkolók hajszolják őket bele.1 hetünk lesz felkészülni,nekik nem,ha Carlo nem barom Kroos pihen hétvégén,Modric kap egy órát Ramos visszatér. Ha azt játszik amivel bl-t nyertünk szépen felépítünk addigra Mindenkit(már amennyire lehet) nem fogok aggódni.Most igazából mindenki tőlük várja a csodát,már itt is 5-0ákat olvasok, nincs annál veszélyesebb mint a Real Madridot leírni,tavaly Dortmund és a classico után megtették,köszöntük szépen.
Ami meg a másik,hogy egy hét alatt megint olyat borulhat a világ...egy gála a levante ellen,vagy egy botlás a barcától,de még a bl-ben sem mentek tovább.
Ancelotti-n múlik most ez,legyen olasz,nyomassuk a Catenaccio-t.Ha nyernénk a meccset az rendes nitro lenne a csapatnak.Ha most akarunk elkezdeni "focizni" Barcelonában könnyen megégethetjük magunkat.
Ami meg a másik,hogy egy hét alatt megint olyat borulhat a világ...egy gála a levante ellen,vagy egy botlás a barcától,de még a bl-ben sem mentek tovább.
Ancelotti-n múlik most ez,legyen olasz,nyomassuk a Catenaccio-t.Ha nyernénk a meccset az rendes nitro lenne a csapatnak.Ha most akarunk elkezdeni "focizni" Barcelonában könnyen megégethetjük magunkat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
A Neymar gol szinte biztos.Demes írta:Motiváció is csak addig lesz amig a Barca meg nem rúgja az elsőt.R.M.C.F írta:
Én attól nem félek "annyira", mivel ez java részt motiválatlansági probléma,és ott ennék jobban odateszik majd magukat és annyira nem lesz szégyen a teljesítmény....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ahogy mostanában (is) kezdjük a meccseket...ők meg hazain menni fognak mint a mérgezett egér...megy majd a letámadás, előrebasszák a védőink, aztán jönnek is előre...necces lesz.R.M.C.F írta: Ez igaz
Nem illik.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ez igazDemes írta:Motiváció is csak addig lesz amig a Barca meg nem rúgja az elsőt.R.M.C.F írta:
Én attól nem félek "annyira", mivel ez java részt motiválatlansági probléma,és ott ennék jobban odateszik majd magukat és annyira nem lesz szégyen a teljesítmény....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
hupasztmek, én veszek valami xanaxot, ebből méretes zakó lehet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szegyen amit ma lattam,remelem ma feltettuk az i-re a pontot es innentol kezdve magaba nez majd egy ket jatekos... Peldaul Bale,akit paros labbal zavarnek el a csapattol,egesz evben nulla teljesitmeny,sir a labda ha nala van,rossz megoldasok tomkelege... Rovid es gyenge a kispad,kidolt ket harom jatekos es meghaltunk,Kroos agyon van hajtva,egyetlen mentsvarunk Modric lett.
Szep elojelek a Barca ellen,ha nem rendezzuk a sorokat,akkora verest fogunk kapni hogy a fal adja a masikat... Teljesen szetesett csapat vagyunk,CR arca vegig arulkodo volt.
Szep elojelek a Barca ellen,ha nem rendezzuk a sorokat,akkora verest fogunk kapni hogy a fal adja a masikat... Teljesen szetesett csapat vagyunk,CR arca vegig arulkodo volt.
- András93
Vajon elértük?PEEtör írta:Szép előjelek, az egyik csapat a gödör aljára ér/t
Ez szép és jó, de volt már egy 4-0 az Atlético ellen, pedig ott is meglehetett a motiváltság. Igaz, akkor hiányzott 5 kezdő is.R.M.C.F írta:Én attól nem félek "annyira", mivel ez java részt motiválatlansági probléma,és ott ennék jobban odateszik majd magukat és annyira nem lesz szégyen a teljesítmény....majd utána folyamatosan....az lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezért fog sok múlni Carlon,jöjjenek mimeg buszozzunk,ha Carlo nem ezt csinalja majd nalam is megbukott.hunmadridista írta:Az a baj, hogy a Barca úgy fel lesz spanolva, mint az állat...menni fognak, mintha az életük múlna rajta...nem hülyék, érzik a vérszagot...bele verhetik az utolsó szöget is a koporsónkba...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Motiváció is csak addig lesz amig a Barca meg nem rúgja az elsőt.R.M.C.F írta:
- hunmadridista
Az a baj, hogy a Barca úgy fel lesz spanolva, mint az állat...menni fognak, mintha az életük múlna rajta...nem hülyék, érzik a vérszagot...bele verhetik az utolsó szöget is a koporsónkba...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
R.M.C.F írta:Toti írta:mi lesz a nou campban te atyaisten.
akkor is nyomom. sztem carlo szezonvégi sorsát is eldöntheti, pláne ha belefutunk egy 5-0ba ami nagyon benne van,
Én attól nem félek "annyira", mivel ez java részt motiválatlansági probléma,és ott ennék jobban odateszik majd magukat és annyira nem lesz szégyen a teljesítmény....majd utána folyamatosan....az lesz.
Szerintem parásabb lehet egy rendesen felállt Levante ellen. Azok ha összekapják magukat meg tudják szorongatni a nagyokat.
A Barca ellen remélem én is, hogy nem lesz motiválatlanság. Bár ha korán kapunk egy gólt és elmegy a kedv már az elején, akkor kinyílhat a pofon zsák.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Szép előjelek, az egyik csapat a gödör aljára ér/t, a másik pedig fent van a hegytetőn. És a hegytetőn kell majd játszani, a magaslati levegőtől meg eléggé elszoktak a fiúk.
Persze, ez a védjegye az elmúlt 10 év Madridjának, pláne a mostani gárdának, pláne a tavalyi szezon után.Én attól nem félek "annyira", mivel ez java részt motiválatlansági probléma,és ott ennék jobban odateszik majd magukat
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Toti írta:mi lesz a nou campban te atyaisten.
akkor is nyomom. sztem carlo szezonvégi sorsát is eldöntheti, pláne ha belefutunk egy 5-0ba ami nagyon benne van,
Én attól nem félek "annyira", mivel ez java részt motiválatlansági probléma,és ott ennék jobban odateszik majd magukat és annyira nem lesz szégyen a teljesítmény....majd utána folyamatosan....az lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hunmadridista
Ha a Barca okosan játszik majd és odateszik magukat, akkor kivégezhetnek minket...