"…Cómo no te voy a querer?
Cómo no te voy a querer?
Si fuiste campeón de Europa,
por DÉCIMA VEZ…”
“Hogy ne szeretnélek?
Hogy ne szeretnélek?
Ha te vagy Európa bajnoka,
Már TIZEDSZERRE”
nagyjából.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 5., csütörtök 22:27
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 5., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 4., szerda 21:42
Az egesz BL szezonban jol jatszott, a Dortmund ellen hatalmas kiraly volt, viszont a dontoben, amikor a legfontosabb lett volna a jo teljesitmeny, hatalmasat hibazott, kaptunk is belole egy golt, ami miatt majdnem elment a Tizedik. Majd ezutan is volt egy nagy hibaja, amibol szerencsere nem lett golt. Ezek utan nem meglepo hogy nem kerult be.Kercsó írta:Valaki elmondja nekem, hogy Iker miért nem fért be ebbe a csapatba pl. Neuer helyett?![]()
lehet én vagyok elfogult meg minden...de jóformán 1 hibával lehozta az egész BL szezont a Kapitány.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 4., szerda 21:30
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 3., kedd 16:50
2-vel. és majdnem a bl címbe került.de jóformán 1 hibával lehozta az egész BL szezont a Kapitány.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2014. június 3., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 2., hétfő 22:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 2., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 31., szombat 10:30
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 29., csütörtök 17:44
Ramos góljánál én madridos cimbimmel brutális stricitáncot jártam, ment a szesz is persze, a hosszabbítás első félidejében szinte letolt gatyával rohangáltam a budira, aztán Bale góljánál a külső szemlélők szerint elektrosokkot kaptam olyan mozgást produkáltammorientes írta:Olvasva itt a kommenteket,én Modric első,(gól előtti szögleténél),éreztem meg,hogy no most,most van az mikor jövünk mi,behunytam a szemem,es odakoncentráltam mint valami idióta jós,afféle elbeazott Uri Geller,és a második csücsöknél Ramos...és onnantól meg tudtam,biztos voltam benne hogy nem bukhatjuk el...
De meg sem fordult a fejemben,egész meccs alatt,hogy nem nyerünk...
Igaz reggel óta faltam,szal már közel kész voltam mint a lecke,ezért aztán egyfajta eufóriában néztem a döntőt,tele adrenalinnal mint egy bázisugró...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 16:44
Igen mert ott volt az hogy Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer góljával a MU megfordította...Géci írta:Jaaaa![]()
! Jó, hát én meg itt agyalok, hogy hol voltunk mi 99-ben BL döntőben... Amúgy nálam eddig a 2005-ös BL döntő vitte a prímet, de ez szombaton változott
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 16:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 16:10
A manchester fordítására gondolt sztm...Géci írta:BLaZE írta:Nekem csak a '99-es BL döntő lebegett a szemem előtt,
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. május 29., csütörtök 16:07
nami? tudod utolsó pillanatban MU egyenlítés majd győzelem? rémlik?Géci írta:BLaZE írta:Nekem csak a '99-es BL döntő lebegett a szemem előtt,
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 16:04
BLaZE írta:Nekem csak a '99-es BL döntő lebegett a szemem előtt,
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. május 29., csütörtök 16:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 15:57
Lekaptam magamról a mezt a gólnál,mondtam a csaposnak,aláírom bazmeg,tedd ki a falra,mert ez történelem...En Modric szoglete elott annyit mondtam, hogyha meg van igazsag a Foldon es meg szamit valamit A FOCI, akkor itt most belojuk. En nem terdepeltem, viszont a Realos salamat ugy szoritottam, hogy masnap ki kellett vasalni :mrgreen: Arrol nem is beszelve hogy valahogy egy szal boxerben keltem fel, a sallal meg korbe voltam tekerve :lol:
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem