Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 5., csütörtök 22:27

Na, te tuti nem olvastad a beszámolómat. :-( :lol:

"…Cómo no te voy a querer?
Cómo no te voy a querer?
Si fuiste campeón de Europa,
por DÉCIMA VEZ…”
“Hogy ne szeretnélek?
Hogy ne szeretnélek?
Ha te vagy Európa bajnoka,
Már TIZEDSZERRE”

nagyjából. :mrgreen:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 5., csütörtök 22:16

A Cibelesen énekelte Ramos a mikrofonba a közönségnek a Como no te voy a querer szurkolói nótát, ezzel kapcsolatban kérdeznék :D Az elejét értem, tehát az első két sort (como no te voy a querer), magyarul is tudom, hogy mit jelent, de mivel nem tudok spanyolul (vagyis valamennyit igen, de elég minimális), ezért nem értem a másik két sort. Esetleg vki, aki képben van, beírná?

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 4., szerda 21:42

Kercsó írta:Valaki elmondja nekem, hogy Iker miért nem fért be ebbe a csapatba pl. Neuer helyett? :sly:
lehet én vagyok elfogult meg minden...de jóformán 1 hibával lehozta az egész BL szezont a Kapitány.
Az egesz BL szezonban jol jatszott, a Dortmund ellen hatalmas kiraly volt, viszont a dontoben, amikor a legfontosabb lett volna a jo teljesitmeny, hatalmasat hibazott, kaptunk is belole egy golt, ami miatt majdnem elment a Tizedik. Majd ezutan is volt egy nagy hibaja, amibol szerencsere nem lett golt. Ezek utan nem meglepo hogy nem kerult be.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 4., szerda 21:39

na a hosszabbításra nagy duzzogva átkapcsoltam a magyar-albánról :'(
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 4., szerda 21:30

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Igen, ismétlik a döntőt, megint és pont odakapcsoltam. :mrgreen:
Kiráz a hideg pupákok!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 3., kedd 16:50

de jóformán 1 hibával lehozta az egész BL szezont a Kapitány.
2-vel. és majdnem a bl címbe került. :shutup:
mondjuk neuer sem volt a helyzet magaslatán a real ellen, ez tény. :D

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2014. június 3., kedd 16:46

Valaki elmondja nekem, hogy Iker miért nem fért be ebbe a csapatba pl. Neuer helyett? :sly:
lehet én vagyok elfogult meg minden...de jóformán 1 hibával lehozta az egész BL szezont a Kapitány.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 2., hétfő 22:16

Ibra 10 golt lott. Nehogy mar ne erdemelje meg. Ha nem serul meg szerintem tobbig is juthatott volna.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. június 2., hétfő 21:07

Neuer, Iniesta...őket nem értem. Iniesta sokat nem csinált. Neuer hibázott fontos pillanatokban. Ibra és Lahm helyett is lehetett volna másokat betenni...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 2., hétfő 20:04

A BAJNOKOK LIGÁJA 2013–2014-ES ÁLOMKERETE

Kapusok: Thibault Courtois (Atlético Madrid), Manuel Neuer (Bayern München)
Védők: Diego Godín (Atlético Madrid), Philipp Lahm (Bayern München), Daniel Carvajal (Real Madrid), Pepe (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid)
Középpályások: Gabi (Atlético Madrid), Andrés Iniesta (FC Barcelona), Toni Kroos (Bayern München), Ángel Di María (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Xabi Alonso (Real Madrid)
Csatárok: Marco Reus (Borussia Dortmund), Diego Costa (Atlético Madrid), Arjen Robben (Bayern München), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 31., szombat 10:30

engem reggel azzal keltettek hogy megyünk állatkertbe...mondtam egyből hogy akkor várjatok felöltözök és kimegyek az utcára :D ...mind1, elhatároztam h akkor én is megyek, de csak akkor ha este nyugisan nézhetem a döntőt...20:40-kor értem haza :lol:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. május 30., péntek 16:22

Nekem iszogatással és bográcsozással telt a szombaton, de egész nap természetesen rá voltam izgulva a meccsre. Aztán összeültünk haverokkal, volt ott sok semleges, egy Real gyűlölő és 3 madridos velem együtt. Életem egyik legszebb estéje volt. Godin gólja után teljes letargia, a második félidőben bíztam nagyon, de csak nem jött a gólt. A hosszabbítás perceiben pedig hátradőlve a székben, kifeküdve néztem megsemmisülve a meccset. Szinte néma csend volt, mert azért a hangulat rá ragadt a semlegesekre is és a Madridnak drukkoltak. Aztán jött a szöglet... Te jó ég, azok a pillanatok, soha nem felejtem el, hogy ordítottunk :lol: Végig bennem volt, hogy hány drámai meccset hozott már össze az élet, miért pont nekünk ne sikerülhetne... és ott volt. Ott volt basszameg... :salute: :salute: Aztán a hosszabbítás, Di Maria lövésén felugrottam, hatásszünet és ismét az ordítás mikor Bale befejelte.... Mellettem ülő csaj meg is jegyezte, hogy mintha jobban érezném magam mint fél órája :lol: Marcelo góljánál meg kijöttek a könnyeim, ahogy a két madridos haveromnak is. Ott már megvolt, Ronaldo gólját már viszonylag higgadtan néztük, hisz ott már tudtuk, hogy nem lehet elvenni és megvan a 10.

Én is olvasom, hogy a legkevésbé sem ismernek el minket, 5 perc, megvettük, szerencsénk volt, stb..., nem félnek tőlünk, de kit érdekel??? Nevetni kell rajtuk és kész. Megnyertünk, tisztességgel, nem a bíró hozott vissza minket a meccsbe, küzdöttünk. Nincs mit szégyellni, miért is lenne? Ancelotti felé pedig jár a tisztelet. Hátrányban még a 90. percben is higgadtan, de küzdve játszottunk, nem rugdostunk, nem szállt el az agyunk, ahogy a korábbi években. Meg is lett az eredménye. Az eredménykényszer így letudva, higgadtan, nyugodtan lehet játszani a következő évben, ezzel veszélyesebbek is leszünk, ebben biztos vagyok. Ha meglesz a 11, akkor elsők leszünk, aki duplázni fog, ha nem, nagy baj akkor sincs. Ez nem lehet elvárás kétszer egymás után. Végre megcsináltuk. A károgók pedig csak magukat minősítik, mert jöhetnek itt milliókkal, csalással, ezt a BL-t csakis a küzdeni tudásunknak és az alázatnak köszönhetjük. :sziv: :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 29., csütörtök 17:44

morientes írta:Olvasva itt a kommenteket,én Modric első,(gól előtti szögleténél),éreztem meg,hogy no most,most van az mikor jövünk mi,behunytam a szemem,es odakoncentráltam mint valami idióta jós,afféle elbeazott Uri Geller,és a második csücsöknél Ramos...és onnantól meg tudtam,biztos voltam benne hogy nem bukhatjuk el...
De meg sem fordult a fejemben,egész meccs alatt,hogy nem nyerünk...
Igaz reggel óta faltam,szal már közel kész voltam mint a lecke,ezért aztán egyfajta eufóriában néztem a döntőt,tele adrenalinnal mint egy bázisugró... :D
Ramos góljánál én madridos cimbimmel brutális stricitáncot jártam, ment a szesz is persze, a hosszabbítás első félidejében szinte letolt gatyával rohangáltam a budira, aztán Bale góljánál a külső szemlélők szerint elektrosokkot kaptam olyan mozgást produkáltam :lol: :lol: Kellett már egy ilyen élmény, na.
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 16:44

Géci írta:Jaaaa :mrgreen: :lol: ! Jó, hát én meg itt agyalok, hogy hol voltunk mi 99-ben BL döntőben... Amúgy nálam eddig a 2005-ös BL döntő vitte a prímet, de ez szombaton változott :'(
Igen mert ott volt az hogy Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer góljával a MU megfordította...
Te meg a 98-as BL döntőre gondolhattál..:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 16:16

Jaaaa :mrgreen: :lol: ! Jó, hát én meg itt agyalok, hogy hol voltunk mi 99-ben BL döntőben... Amúgy nálam eddig a 2005-ös BL döntő vitte a prímet, de ez szombaton változott :'(

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 16:10

Géci írta:
BLaZE írta:Nekem csak a '99-es BL döntő lebegett a szemem előtt,
:hmmm:
A manchester fordítására gondolt sztm...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. május 29., csütörtök 16:07

Géci írta:
nami? tudod utolsó pillanatban MU egyenlítés majd győzelem? rémlik? :mrgreen: hasonló volt a szitu, vagy tévedek? :hmmm:
halálomig madridista leszek

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 29., csütörtök 16:04

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2014. május 29., csütörtök 16:00

Nekem csak a '99-es BL döntő lebegett a szemem előtt, hogyha akkor ott megtörtént a csoda, akkor most itt az ideje egy újabbnak. És tessék. Úgy elküldtem a sok álszent ATMA szurkolót a picsába, hogy csak na. Repült a szék is eközben :lol: :lol: De a legjobb, hogy hétfőn mentem az Aréna plázában erre ott feszít Ganxsta ATMA felszerelésben, elmentem mellette és csak mutattam a kezemmel, hogy 4-1. Kicsit mérgesen nézett rám az öreg :lol: :lol: :lol:
halálomig madridista leszek

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 29., csütörtök 15:57

En Modric szoglete elott annyit mondtam, hogyha meg van igazsag a Foldon es meg szamit valamit A FOCI, akkor itt most belojuk. En nem terdepeltem, viszont a Realos salamat ugy szoritottam, hogy masnap ki kellett vasalni :mrgreen: Arrol nem is beszelve hogy valahogy egy szal boxerben keltem fel, a sallal meg korbe voltam tekerve :lol:
Lekaptam magamról a mezt a gólnál,mondtam a csaposnak,aláírom bazmeg,tedd ki a falra,mert ez történelem... :D
Aztán felvarratam a 10. Csillagot a pajszerra...:) ( még mielőtt valaki rosszra gondolna,a karomról van szó :lol: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: