És ráadásul intelligens futballista is, nem szokott rugdosódni, mint CR.tucsoki írta:+ Saját nevelésadamzz írta:Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 15., vasárnap 17:47
És ráadásul intelligens futballista is, nem szokott rugdosódni, mint CR.tucsoki írta:+ Saját nevelésadamzz írta:Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 15., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 15., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 15., vasárnap 17:44
+ Saját nevelésadamzz írta:Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 15., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 15., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 15., vasárnap 17:40
Ez az első perctől kezdve biztos volt. Nem a tiki-takához szokott az ürge a PL-ben...hamesz írta:Az MSN-ből bizony Suarez a kakukktojás.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 15., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 15., vasárnap 15:23
Ez lenne a realitás,de ahogy nálunk Ance,úgy szerintem LE sem teszi padra a brazilt.Az más kérdés hogy nem cseréli e le,ha ma sem megy neki.Szépen szedi össze magát,de igazad lehet,én sem vagyok oda érte,ha mindig orrba szájba ugyanazokat tolja egy edző,és fontos hogy a cserék is legyenek alkalmazva,több dolog miatt is,pl amit említettél.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 15., vasárnap 14:37
Drake írta:Ma szerintem Neymar padozni fog.Már a Bilbao ellen is dekoncentrált volt,olyanokat hagyott ki,amiket máskor csukott szemmel is befejez,a kupameccsen meg még erre is rátett egy lapáttal.Még nincs annyira hozzászokva a terheléshez mint Messi meg Suarez.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 15., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 15., vasárnap 13:52
Nem azért fog ma a padra kerülni,mert egy kicsit gyengébb volt a Villarreal ellen.Szerintem szimplán elfáradt.Az egész januárt nagyon magas szinten végigfocizta,és ehhez a hajtáshoz még nincs úgy hozzászokva mint Messi meg Suárez.morientes írta:Egy gyengébb meccs után a legnagyobb butaság lenne padra tenni,akkor tuti hogy mégjobban megtörne a lendület.LE sem hülye hogy egy középszer Pedrot rak föl,mikor a brazilban mindig benne van a gól.Pont egy ilyen csapat ellen brillírozhat.Szal ott lesz ő ma.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 15., vasárnap 13:20
Egy gyengébb meccs után a legnagyobb butaság lenne padra tenni,akkor tuti hogy mégjobban megtörne a lendület.LE sem hülye hogy egy középszer Pedrot rak föl,mikor a brazilban mindig benne van a gól.Pont egy ilyen csapat ellen brillírozhat.Szal ott lesz ő ma.Drake írta:Ma szerintem Neymar padozni fog.Már a Bilbao ellen is dekoncentrált volt,olyanokat hagyott ki,amiket máskor csukott szemmel is befejez,a kupameccsen meg még erre is rátett egy lapáttal.Még nincs annyira hozzászokva a terheléshez mint Messi meg Suarez.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 15., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 15., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 15., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 14., szombat 13:37
Marcelo jobb mint a Alaba,abban a stílusben amiben a realnak fociznia kell(ene).Támadásban a brazil nagyon ott van,azt meg leszarom hogy az osztrák(???) jobban védekezik.miro írta:Akkor inkább Marcelo lenne luxus a padon.Oda egyértelműen a top az Alaba, de ő luxus lenne a padra![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 13., péntek 20:20
MesQueUnClub írta:Mekkora fricska lenne, Perez megvenné Simeone fiát
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 13., péntek 19:51
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem