VB - 2022
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: VB - 2022
Nem tudom lesz-e ennél nagyobb meglepetés a csoportkör alatt:D
Iszonyat blama, most tök mindegy, hogy ki hova rakta az argentín csapatot, erre nem sokan gondoltak, hogy a szaudiak bárkit is megvernek.
Nagyon javulás kellene az argentínoktól, hogy a Mexikó-Lengyel kettős ellen hozzanak 6 pontot.
Iszonyat blama, most tök mindegy, hogy ki hova rakta az argentín csapatot, erre nem sokan gondoltak, hogy a szaudiak bárkit is megvernek.
Nagyon javulás kellene az argentínoktól, hogy a Mexikó-Lengyel kettős ellen hozzanak 6 pontot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
hát de senki nem hibáztatja a kapust. illetve nem a kapuson van a hangsúly. hanem, h elő közvetítésben is látszódott, h a faszi fejre kapott akkorát, h úgy esett össze, mint egy zsák.nmate írta:Onnan könnyű megítélni már utólag.'shutterisland írta: visszajatszas alapjan.
Szerintem meg ez egy ilyen sport, fizikai kontaktusok vannak és ja a kapusoknak így tanítják, vinni kell mindent ilyen helyzetben, főleg 1 gólos vezetésnél.
márpedig fejsérülésnél azonnal stop van. nem pláne ennyire látványosnál.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Onnan könnyű megítélni már utólag.'shutterisland írta: visszajatszas alapjan.
Szerintem meg ez egy ilyen sport, fizikai kontaktusok vannak és ja a kapusoknak így tanítják, vinni kell mindent ilyen helyzetben, főleg 1 gólos vezetésnél.
De ki van adva a bírónak, hogy lehetséges fejserulesnel azonnal meg kell állítani a játékot.nmate írta:Ez benne van a játékban, profi szinten vagyunk, hagyjuk már ezt. Akkor ha meg akarom akadályozni a gólt, odamegyek fejbe térdelem a védőmet és majd mehet a játék, hogy visszaadom a labdát, vagy mi?Mester77 írta:
De, kurvára. Lehetséges fej/ agysérülés, vagy akár életveszély. Anno Eriksen is csak összeesett. Nem volt kontakt se, nemhogy szabálytalanság, azonnal le is fújták és ez is közrejátszott benne, hogy meg tudták menteni az életet akkor.
Ha most ezt messi beveri az mennyire lett vna fair? Hogy az egyik védő világát nem tudva fekszik közben a földön ?
Real Madrid ellen lett volna, faképpel nézitek tovább.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
itt csak en szoritottam a gauchoknak de azert ez a kommented eleg bognar gyurisra sikerult.
ertem az elvet, de a pali ebbe kb belehalhatott volna visszajatszas alapjan.

ertem az elvet, de a pali ebbe kb belehalhatott volna visszajatszas alapjan.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez benne van a játékban, profi szinten vagyunk, hagyjuk már ezt. Akkor ha meg akarom akadályozni a gólt, odamegyek fejbe térdelem a védőmet és majd mehet a játék, hogy visszaadom a labdát, vagy mi?Mester77 írta:De, kurvára. Lehetséges fej/ agysérülés, vagy akár életveszély. Anno Eriksen is csak összeesett. Nem volt kontakt se, nemhogy szabálytalanság, azonnal le is fújták és ez is közrejátszott benne, hogy meg tudták menteni az életet akkor.nmate írta: Hát, egy kapusnak így kell jönni sajnos, nem votl szabálytalanság szóval semmi nem indokolta, hogy megalljon a jatek.
Ha most ezt messi beveri az mennyire lett vna fair? Hogy az egyik védő világát nem tudva fekszik közben a földön ?

Real Madrid ellen lett volna, faképpel nézitek tovább.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
29. percben ránéztem állásra 2-0 argentina.
most ránéztem a mennyi lett a vége, 2-1 nyert szaud arábia
mivannnnn
wtf. pedig argentina kezdője, inter , psg, lyon, tottenham, benfica , atletico madrid ,stb, ezekben a csapatokban játszanak. ejj ejj.
most ránéztem a mennyi lett a vége, 2-1 nyert szaud arábia
mivannnnn

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
borzasztoak, foleg di maria egylabaskodasa volt a jobboson idegolo.
szaudiak megerdemeltek, az elso felidoben centiken mulott, hogy aztan kiussek oket, es osszessegeben elegge oltek a meccset, de az egyenlito gol utan amilyen fanatizmussal toltak vegig, amiatt megerdemeltek.
matematikailag nyilvan meg minden nyitott, de innen csucsforma kellene az argentinoktol es a tobbi meccs jol alakulasa is, 4 ponttal biztosan nem fognak tovabb menni.
meg az en varokazasaim is alul tudtak mulni.
szaudiak megerdemeltek, az elso felidoben centiken mulott, hogy aztan kiussek oket, es osszessegeben elegge oltek a meccset, de az egyenlito gol utan amilyen fanatizmussal toltak vegig, amiatt megerdemeltek.
matematikailag nyilvan meg minden nyitott, de innen csucsforma kellene az argentinoktol es a tobbi meccs jol alakulasa is, 4 ponttal biztosan nem fognak tovabb menni.
meg az en varokazasaim is alul tudtak mulni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na erre a legszebb álmomban sem gondoltam
Mexikót szerintem verik, de a lengyelek hátha elvesznek legalább egy pontot tőlük és akkor mehetnek haza. Hát az valami fenomenális lenne

Mexikót szerintem verik, de a lengyelek hátha elvesznek legalább egy pontot tőlük és akkor mehetnek haza. Hát az valami fenomenális lenne

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Real meccseket nyilván kiülöm de a faszomat se érdekli egy szaudarábia argentína meccs 120 perciglestat írta:dzsi91 írta: kb ennyit ér a 100 meccses veretlenség meg copa america nívótlan csapatok ellen.
Ezek a 15 perces hosszabbítások azért már nagyon gáz. Nemtudom ezt megint melyik idióta találta ki.
Fifia elnök mondta hogy szeretnének minden játék nélküli percet reálisan pótolni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mester77
Ez volt az első meccs, amit meg tudtam nézni eddig az idei vb-n, figyeltem az eredményeket, de most akkor ez lesz a tendencia minden meccsen? Hogy két és fél félidőket kell lassan lenyomni?dzsi91 írta: Ezek a 15 perces hosszabbítások azért már nagyon gáz. Nemtudom ezt megint melyik idióta találta ki.
Számomra sok befogadhatatlan dolog van ezen a rendezvényen, kezdve a lebegő g.ci kabalával, stb stb de ezeket már kiveséztetek,
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem tudom mi a baj a hosszabbításokkal, ha unod kapcsold ki.
Sérülés, ápolás, szimulálás, időhúzás, ezek ellen ezt lehet tenni jelen körülmények között. Egy vb-n ha az esélytelenebb vezet, hatványozottan megy az időhúzás.
Argentínok elbaszták, kezükben volt a meccs, aztán ment az alibi sétálgatás, utána már nehéz felpörögni ha az ellen megérzi a vérszagot. Igazi dokkmunkás keret, túlságosan mindig Messit keresik, semmi önálló döntés vagy váratlan.

Argentínok elbaszták, kezükben volt a meccs, aztán ment az alibi sétálgatás, utána már nehéz felpörögni ha az ellen megérzi a vérszagot. Igazi dokkmunkás keret, túlságosan mindig Messit keresik, semmi önálló döntés vagy váratlan.
Nem illik.
miert kell ot megint idehozni. nem lehet mar nyugodtan visszavonulni sem nekicart írta: Egy jo golvago, mint peldaul Higuain hanyzik ebbol az oreg fiuk csapatbol még szerintem
![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Egy jo golvago, mint peldaul Higuain hanyzik ebbol az oreg fiuk csapatbol még szerintem

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
most indokolt volt szerintem. azért ment el 14 percig mert a szaudi gyereket ápolták 4-5 percig. csoda hogy eszméleténél volt a srác.dzsi91 írta: kb ennyit ér a 100 meccses veretlenség meg copa america nívótlan csapatok ellen.
Ezek a 15 perces hosszabbítások azért már nagyon gáz. Nemtudom ezt megint melyik idióta találta ki.
laliga is bevezethetne de ne csak az atma meccsekre.dzsi91 írta: kb ennyit ér a 100 meccses veretlenség meg copa america nívótlan csapatok ellen.
rohadek fetrengok miatt siman mehetne nalunk is 100-105 percig egy meccs
valamelyik univerzumban:

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
dzsi91 írta: kb ennyit ér a 100 meccses veretlenség meg copa america nívótlan csapatok ellen.
Fifia elnök mondta hogy szeretnének minden játék nélküli percet reálisan pótolni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
kb ennyit ér a 100 meccses veretlenség meg copa america nívótlan csapatok ellen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
amire annyira vertek a melluket…a 36 meccses széria az első vb meccsen megszakad.
Pedig pessi szereti ezeket a kis csapatokat
Van ami nem valtozik. Messit mindig jo látni szopni.

Pedig pessi szereti ezeket a kis csapatokat

Van ami nem valtozik. Messit mindig jo látni szopni.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

mivan goat messi nem jatszott?