Premier League

Foci a Real Madridon túl...
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 19:04

Voltak remek momentumaink, de összességében eddig egyértelműen jobb a Senal, fel kell javulnunk a második félidőre, ha tovább akarunk jutni... Kiegyeznék egy döntetlennel is. :D

Adebayoron azért látszik, hogy nem 100%-os még... Lehet, hogy nem lenne hülyeség behozni a helyére HurriKane-t.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 19:02

Elöl az a Cazolra-Gnabry-Walcott hármas nagyon érzi a játékot, Rosicky pedig szépen osztogat... B-)
Jó kis meccs eddig, de a sp?rstől többet vártam...

Jah de egy valamiben nem csalódtam a sp?rsben, van néhány undorító játékosa! :coffee:
Zombori úr is többet vár a sp?rstől, fosnak az Arsenaltól! :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. január 4., szombat 19:07-kor.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 18:52

Santii :)
Weak foot :)

Ez teli labda nem? Azert rikito. Akkor meg majdnem.mondegy a szine. Fifaba az ilyet konnyu meglatni,abba valo
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 4., szombat 18:50

nyertek sampion ligát, és nem mákoltak
nem e ?

a rendkívül veretes genk,leverkusen,valencia hármas mellől az utolsó körben jutottak tovább, a csoportelsőség is úgy lett meg, hogy a leverkusen leikszelt a genk-el az utolsó fordulóban.

aztán a 16 között a napoli ellen hosszabbításban mentek tovább, ha emlékeim nem csalnak, ott is többször csak fortuna mentette meg őket.

a 8 között egy szintén veretes benficát kaptak, akik ellen szintén könnyen kieshettek volna, mikor a visszavágón egyenlített a benfica, és elkezdtek nyomni a portugálok, voltak is helyzeteik, de a végén tovább ment a chelsea.

aztán jött a barca elleni párharc, amihez foghatót én nem láttam az utóbbi 10 évben.
nem, nem savanyú a szőlő, de ennyi ziccerrel, kapufával + tizenegyessel 3-4 párharcot meg lehet nyerni, ehhez képest csak továbbmászott a chelsea.

jött a döntő, ahol (javítsatok ki, ha tévedek) szintén a bayern volt a jobb, és ott is az utolsó percekben mentette drogba hosszabbításra, ahol robben tizit hibázott, majd a 2x15 perc végén a tizenegyespárbajt már a chelsea nyerte.

annak ellenére, hogy egyik ellenfelüket sem focizták le, és a legtöbb esetben nem ők voltak a jobbak, az, hogy mennyire megérdemelt, az még mindig relatív, nyilván hatalmasat küzdöttek, a kapus is a csapat része, stb.

de az a szerencse, ami őket ebben a komplett bl idényben végigkísérte, szerintem abszolút páratlan.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 18:49

Én például régebben jobban követtem a magyar focit, mint most, mégsem alakult ki bennem kötődés egyik csapat iránt sem, ez máig így maradt.
Ezért írtam, hogy ebbe születni kell, egy madridi srác sem a TV előtt dönti el, hogy ő most Real Madrid vagy Atletico Madrid szurkoló lesz!
Te nem tudsz úgy, de vannak akik igen. Vannak itt is a fórumon, akik már voltak Madrid meccsen, persze nem annyiszor, mint te FTC-n. De ott volt, és szurkolt, igazi madridistaként. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal macerásabb külföldi csapatnak drukkolni, mint egy hazainak... persze aki igazi drukker és nem csak úgy divat. Aki igaz szurkoló a tévé előtt a haverokkal, vagy egy sörözőben, egy Madrididista összejövetelen ugyanúgy tud drukkolni, mint te a stadionban, ugyanúgy eltud keseredni a meccs után vagy örülni, mint te. ÉS ez az érzés ugyanúgy végig kíséri a napját... ezt nevezzük fanatizmusnak. :)
Az, hogy egy magyar madridista felérhet-e egy madridihoz, szintén érdekes kérdés... Nyilván más úgy felnőni, hogy abban a városban élsz, ahol van a csapat, kijársz a meccsekre, testközelből tapasztalhatod azt az eufóriát, ami az együttest övezi, ettől függetlenül szerintem nem kell feltétlenül különbséget tenni a spanyol és a külföldi drukkerek között. Ami összeköt minden madridistát, az a Real, ami összeköt minden culét, az a Barça, itt nem számít a nemzetiség. Szerintem. :)
Azért a macerás szerintem rossz szó, hazai csapatnak sokkal macerásabb...
Tegyük föl pld a Fradi megnyeri jövőre a BL-t és néhány ázsiai srácnak megtetszik a csapat(divatból vagy sem az nem érdekes) és elkezdenek neki szurkolni!Akkor ők ugyanolyan Fradisták mint én?Ki van zárva..Vagy 10 év múlva ők ugyanakkora Fradisták lesznek?Nem hiszem!Aki nem él abban a közegben az ezt szerintem nem élheti át!Engem pld felháborítana, hogyha egy-egy sikeresebb széria után az én csapatomat ellepnék az ázsiai turisták..

Én ezt máshogy látom de ennyi! :)

Közben Cazolra szép kis gólt rúgott! :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. január 4., szombat 18:51-kor.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 18:48

GT koppasszák a csirkét :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:47

Ehh

Érett sajnos.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:46

SANTIIIIIII OTTT VAAAAANNNN!!!!!!!!!!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 18:43

Ki kellene herélni azt a homár tervezőt, aki ilyen rózsaszín labdákat tervez, szebb szinűt hányok komolyan... :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 18:42

Évelején HP azelőtt Aurasma még azelőtt meg valami Autonomia.
Nem lehet hogy ezek a HP leányvallalatai?Nemtom csak kérdem...

Ami meg a haza csapatnak való szurkolást illet..Mé',otthon mióta van foci? :roll: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:40

Az egy jó bedobás volt, Danny :lol: :lol:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 4., szombat 18:33

egy külföldi csapatnak nem is lehet szerintem úgy szurkolni, mint egy saját országodban lévő csapatnak!
Te nem tudsz úgy, de vannak akik igen. Vannak itt is a fórumon, akik már voltak Madrid meccsen, persze nem annyiszor, mint te FTC-n. De ott volt, és szurkolt, igazi madridistaként. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal macerásabb külföldi csapatnak drukkolni, mint egy hazainak... persze aki igazi drukker és nem csak úgy divat. Aki igaz szurkoló a tévé előtt a haverokkal, vagy egy sörözőben, egy Madrididista összejövetelen ugyanúgy tud drukkolni, mint te a stadionban, ugyanúgy eltud keseredni a meccs után vagy örülni, mint te. ÉS ez az érzés ugyanúgy végig kíséri a napját... ezt nevezzük fanatizmusnak. :)

Drake

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:33

Marci77 írta:Barton. Hiányzik az első osztályból :D

Drake,pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni,hogy mi ez a harci kiálltás a Sp*rs mezen? (meg év elején nem HP volt?)
Évelején HP azelőtt Aurasma még azelőtt meg valami Autonomia.

A szponzorok is rájöttek,hogy nem éri meg szponzorálni a csapatot,mert úgyiscsak 1 ember nézi a meccseiket. (GT) :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 18:32

Huni, még mindig szakadok a kommentjeiden
Jó, mivel arsenalos is vagy már vártam, hogy visszavágsz.

A többi csapat szurkolóinak nincs nagy arca? A Chelseaseknek mikor bemákolták a sampion ligát? :hmmm:

De nekik van amire, mert nyertek sampion ligát, és nem mákoltak, csak az utálat beszél belőled megint. :)
Bőven megérdemeltek egy bl trófeát, a 08 és főleg 09-ben történtek után...if you know what i mean... :hmmm:

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 18:29

Barton. Hiányzik az első osztályból :D

Drake,pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni,hogy mi ez a harci kiálltás a Sp*rs mezen? (meg év elején nem HP volt?)

Drake

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:28

ziro4vr írta:ha egy alves által megálmodott divatbemutató nézésével zsarolnának se tudnék kedvelt csapatot mondani onnan :lol:

persze nézem a nagyobb meccseket, régóta, mert élvezetes, pörgős és vannak mindig nagy zsugások (joey barton)
Ok cs.Kiégtem.

Közbe Walcott majdnem gól...

AZ mi akció volt.2009-es Barcát idézte. :ozil:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 4., szombat 18:25

GT37 írta: Annyit fikázod az összes angol topcsapatot... Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy West Ham- vagy Cardiff-drukker vagy titokban. :hmmm: :mrgreen:
ha egy alves által megálmodott divatbemutató nézésével zsarolnának se tudnék kedvelt csapatot mondani onnan :lol:

persze nézem a nagyobb meccseket, régóta, mert élvezetes, pörgős és vannak mindig nagy zsugások (joey barton)
Nem illik.

Drake

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:24

Amúgy észrevettétek,hogy a Szpörsznek minden évben más a főszponzora?

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 18:24

Vagy együtt isznak Victorral a Norwich győzelmekor :D

GT, 2 óra múlva London is Red lesz az aláírásodban? :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:20

ziro4vr írta:egy kihalóban lévő faj egyik utolsó példánya :lol:
Annyit fikázod az összes angol topcsapatot... Előbb-utóbb ki fog derülni, hogy West Ham- vagy Cardiff-drukker vagy titokban. :hmmm: :mrgreen:

Vissza: