Szerintem ez csak Moyes távozását segíti elő'shutterisland írta:ne örüljetek, ez csak elősegíti, hogy felzárkózzanak majd a bajnokságban.![]()

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 5., vasárnap 19:32
Szerintem ez csak Moyes távozását segíti elő'shutterisland írta:ne örüljetek, ez csak elősegíti, hogy felzárkózzanak majd a bajnokságban.![]()
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. január 5., vasárnap 19:32
'shutterisland írta:ne örüljetek, ez csak elősegíti, hogy felzárkózzanak majd a bajnokságban.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 5., vasárnap 19:27
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 5., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 5., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. január 5., vasárnap 19:20
én pont a lassításra értem vissza... azt hittem lábtörést látok majd mikor elindult a mozdulat....Buitre írta:ajjaj![]()
egyébként fábió kaphatna több meccses eltiltást utólag is
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 5., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. január 5., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. január 5., vasárnap 19:18
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. január 5., vasárnap 19:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 19:16
Akkor olvasd át még1x.Volt már rá példa, hogy értetlenül néztem egy-egy R.M.C.F hsz-t,
Én nem szidtam,de irtam már róla,mert itt kissé túlsztárolták anno amikor feltűnt....de semmi bajom vele,és nagyon érdekelne az indoklásod.CFC95 írta:Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Majd írok indoklást is, hogy én miért látom jónak, de aki látta a mai, vagy a Soton elleni meccsünket, annak szerintem nem nagyon kell regényt írnom.
Én a médiában sem tapasztaltam semmi magasztalást Özil irányába,
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 18:47
Én sosem savaztam,ha róla volt szó,mindig azt mondtam hogy van benne potencial,szal azt hiszem hogy még bármi lehet belőle.Kicsit Özilre emlékeztet,érdekes möd,mert vannak zseniális megoldásai,de van hogy egész meccsen fel sem tünik hogy játszik....Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 5., vasárnap 18:35
Én se értem. Korábban megjegyeztem, hogy szerintem Oscar sokkal érettebb (és intelligensebb) játékos mint Coutinho, de többnyire csak nevetgéltek rajta. Elég sokan csak sodródnak az árral...CFC95 írta:Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Majd írok indoklást is, hogy én miért látom jónak, de aki látta a mai, vagy a Soton elleni meccsünket, annak szerintem nem nagyon kell regényt írnom.
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 5., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 17:47
Lehetett volna....biz isten ha csak a focival törődött volna,ha nem elégszik meg azzal ami,akkor talán lehetett volna....Ha a tehetségét nem váltja aprópénzre,ha azon van hogy megerősödjön,ha hangsúlyt fektet arra,hogy fejlessze a rosszabbik lábát,akkor ha nem is egy Zidane,de egy közel hasonló képességű játékos válhatott volna belőle....példát kllett volna vennie Ronaldorol,aki pont ezzel a maximumalizmussal lett az aki,aki rájött arra,hogy ha nem fejleszti a képességeit,akkor csak egy jó,ámde nem klasszis játékos marad...Özil nem egy Ronaldinho,akit 3 kva közül kellett kihúzni egy párizsi luxus szállóban,hogy öreg hát este meccsed van...ő sose volt akkora tálentum,bár megjegyzem,amennyit változott azóta a foci,ahhotlz a szinthez,ami Dinho akkor volt,ma már ez is kevés lenne...Volt olyan is, ha jól emlékszem, hogy ő az új Zidane... de lehet, hogy rosszul emlékszem. :hmmm:
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 5., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 5., vasárnap 17:08
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 17:05
Volt olyan is, ha jól emlékszem, hogy ő az új Zidane... de lehet, hogy rosszul emlékszem.ericco írta:Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte.![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 17:05
reagáltam arra hogy nincs felszopkodvaÚszómester írta:nem értem, ezeket miért kell erőltetni lassan fél év után is?csabi* írta:özil ?
az elmúlt 40 év legjobb irányítója ...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 17:04
Zicoericco írta: Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte.![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem