HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 23., vasárnap 20:08
Kedves lordgabi!
Immár évek óta örömmel olvasom, illetve észlelem facebookon, hogy szépen-lassan felcseperedtél(bár mindössze 2 év különbség van közöttünk). Hosszú ideje tudjuk, hogy mennyit szoktál vezetni, éppen kivel végzed az aktuális tevékenységed, kikkel szoktál filmet nézni, mikor debütálsz a felnőttcsapatban és így tovább. Most éppen körülbelül 20 óra leforgása alatt a fórum másodszor értesülhetett arról, hogy ma névestéd van(ezúton is isten éltessen!), sőt, másodjára az is kiderült, hogy alkoholt is fogyasztottál a nap során. Ez mind szép és jó, csak kérdem én: ezekre mi szükség van? Lehet túlzásnak hangzik, de jelenleg ugyanolyan "élvezettel" olvasom Anis illetve a te írásaidat (persze, akár le is tilthatnálak titeket). Nyílván én is beírhatnám, hogy hány zh-m volt a héten, mennyi lesz a következőn, hogy voltam-e valahol szórakozni, csak szerintem ez a kutyát nem érdekelné, pláne nem egy Real vs Barca, a kommentáld a híreket vagy akármilyen más topikban. Kérlek mellőzd ezeket, mert nem egy embernek szemet szúrt már ez, akik csak nevetnek rajtad, és az elején még számomra is vicces volt, de most már elég idegesítő lett.
Üdvözlettel: egy jelenlegi szerkesztő
ui:persze az is megoldás lehet, hogy valamelyik kedves moderátor nyit egy "Mi történt veled ma?" topikot és akkor ott a fórum népe kénye-kedve szerint informálhatná a társait életének ügyes-bajos dolgairól.