Úgy tudtam, hogy lesz ilyen jellegű komment.VanillaSky írta: Büszke lehetsz magadra!

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 12:28
Úgy tudtam, hogy lesz ilyen jellegű komment.VanillaSky írta: Büszke lehetsz magadra!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 3., hétfő 12:20
Most ez nagyon megnevettetett. Köszönöm!VanillaSky írta:Büszke lehetsz magadra!kb. 10-ből 1-szer veszek jegyet.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 3., hétfő 12:03
Büszke lehetsz magadra!kb. 10-ből 1-szer veszek jegyet.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 3., hétfő 11:57
Persze hogy kell fizetni erte. Lakotarsamnak pl szulei sokszor igy kuldenek penzt, adnak 700 forintot a buszsofornek, az meg elhozza a csomagot. Csak erte kell menni. Mondjuk ha penzt is kuldessz a csomagban, akkor azt rendesen el kell rejteni, ok peldaul be szoktak csomagolni alufoliaba es valamelyik kaja kozze teszik, mert van ra esely, hogy kilopjak onnan.Anis írta:Valaki csinált (vagy hallott) már olyanról, hogy a helyi buszpályaudvaron odaadja a távolsági buszsofőrnek a tárgyat és az elviszi x100 km-re és az ottani buszvégen leteszi és oda kell "csak" menni a címzettnek? Ez hogy működik? Ingyenes (szívességből) vagy azért valamit illik adni érte?
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 3., hétfő 11:28
Sehonnan. A mi falunkban az állomáson nincs jegyárus, a jegyet a kalauztól kéne venni a vonaton amikor jön. Én 1 órát utazok azzal a járattal, és majdnem mindig bliccelek, kb. 10-ből 1-szer veszek jegyet. Pedig van amikor marha kevés ember van a vonaton, akkor se bírja megjegyezni kinek nézte meg, kinek nem.tubatibi írta:A minap miközben mentem fel Szegedre azon gondolkodtam, hogy a kalauzok a vonaton, hogy a fenébe tudják megjegyezni kinek a jegyét nézték már meg? Mindig sikerül nekik a legnagyobb tömegbe is kiszúrni azokat, akik újak....sőt általában Orosházán kalauz csere is van és még az a kalauz is vágja, hogy kitől szedte már előzőleg a jegyet a másik kalauz...
Ez még nem is a szegedi járatokon érdekes, hanem pl egy pestin...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 3., hétfő 9:33
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 3., hétfő 9:27
Nagynenem igy szokott kajat kuldeni az unokatesomnak. Asszem egy 500ast szokott adni a sofornek. De tobben is ezt csinaljak,azt mondta.Anis írta:Valaki csinált (vagy hallott) már olyanról, hogy a helyi buszpályaudvaron odaadja a távolsági buszsofőrnek a tárgyat és az elviszi x100 km-re és az ottani buszvégen leteszi és oda kell "csak" menni a címzettnek? Ez hogy működik? Ingyenes (szívességből) vagy azért valamit illik adni érte?
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 3., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 2., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 2., vasárnap 16:58
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 2., vasárnap 16:18
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. március 2., vasárnap 13:32
+1nmate írta:Jó gyerek ez a GTGT37 írta:Modric![]()
Amúgy tényleg, The Rocket... az öreg O'Sullivannel lehet én is pózolnék.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 2., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 22:57
Gyönyörű történetGT37 írta:Annyi volt, hogy 2004 környékén, amikor elkezdtem kicsit jobban követni a futballt, akkor nagyon sok Arsenal-drukker volt az ismeretségi körömben, akik rendszeresen szidták a Spurs-t, vagy éppen kárörvendve röhögtek rajtuk.R.M.C.F írta:GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?Én meg persze 9-10 éves fejjel nem igazán értettem, hogy miért csinálják ezt, ezért egyik hétvégén leültem a tévé elé, és megnéztem a Spurs aktuális bajnokiját. Hát, mit is mondjak, olyan botrányosan rosszul játszottak, hogy olyat azóta is alig láttam.
![]()
Szerencsétlen védekezés, elöl nulla kreativitás, egy angol másodosztályban kieső helyen álló csapat benyomását keltették nagyjából.
Így hát megsajnáltam a Spurs-t, mindenki lenézi őket, nevet rajtuk, és még ennyire szarul is játszanak... Ezért elhatároztam, hogy akkor én márpedig Tottenham Hotspur-szurkoló leszek.
![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 1., szombat 22:43
Annyi volt, hogy 2004 környékén, amikor elkezdtem kicsit jobban követni a futballt, akkor nagyon sok Arsenal-drukker volt az ismeretségi körömben, akik rendszeresen szidták a Spurs-t, vagy éppen kárörvendve röhögtek rajtuk.R.M.C.F írta:GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?
Remy írta:De, ha sikerül, akkor világszenzáció leszCímlapokon leszel, hogy az egyetlen ember, aki ünnepel
A Spurs az angol MTK
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 1., szombat 22:35
a barcától megcsömörlik az ember egy idő után, kellett egy szórakoztató csapat mellécsabi* írta:hát nem egy sikerélmény az tutiR.M.C.F írta:GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 1., szombat 22:16
hát nem egy sikerélmény az tutiR.M.C.F írta:GT: Miért lettél Spurs drukker? Mi volt a meginditó dolog?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 1., szombat 22:13
Championshipben is lehet nyerni ;)GT37 írta:Hát arra várhatunk még vagy 40-50 évet minimumziro4vr írta:ha bajnok lesz a spurs meghívlak egy sörre aztán mehet a fotó ha még látunk
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. március 1., szombat 22:11
Remy írta:
De, ha sikerül, akkor világszenzáció leszCímlapokon leszel, hogy az egyetlen ember, aki ünnepel
A Spurs az angol MTK
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 1., szombat 22:05
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem