Aztan utana par nappal kesobb a Klasszikuson LV goljanal ugyanazt a vedekezesi hibat elkovette mint a PSG ellen.h3x0r írta: Ha jol emlekszem, a BL kieseskor is osszehozott egy tizit meg kaptak rola egy golt is.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 30., vasárnap 21:36
Aztan utana par nappal kesobb a Klasszikuson LV goljanal ugyanazt a vedekezesi hibat elkovette mint a PSG ellen.h3x0r írta: Ha jol emlekszem, a BL kieseskor is osszehozott egy tizit meg kaptak rola egy golt is.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 30., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 30., vasárnap 21:24
Oke, te ezt olvastad, en meg lattam szinte az osszes meccsen.Berti írta:Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.
Bevallom a Classicokon kívül egy Barca meccset sem láttam, de elemzéseket olvastam. Sosem tudott elit szinten védekezni, de az a hülye aki arra épít, hogy tud. Fullbacknek viszont elit már évek óta.
Mindegy igazabol leszrom, de furcsállom hogy elengedik.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 30., vasárnap 20:12
Siman lehet, hogy a szerzodeseben van egy eves disney+, Max elofizetes, azert az vagy 200 euro. Sprolas van.Berti írta:Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.
Bevallom a Classicokon kívül egy Barca meccset sem láttam, de elemzéseket olvastam. Sosem tudott elit szinten védekezni, de az a hülye aki arra épít, hogy tud. Fullbacknek viszont elit már évek óta.
Mindegy igazabol leszrom, de furcsállom hogy elengedik.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 30., vasárnap 20:10
Es meccseket nyert nekik. Ne hülyéskedj már, több helyen is azt olvastam, hogy Gündi és Yamal után ő volt a legjobbjuk.BlancoMark írta:Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.
Cancelo nagy veszteség lenne nekik, nekünk meg kellenek a meccs utáni interjús vámpír mémek![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 30., vasárnap 19:59
Cancelo? Teljesen alkalmatlan egy 4 vedos felallsban mert keptelen kovetni a taktikat es normalisan vedekezni. Eleg sok nagy meccs elment a butasagan iden. Max 5 vedosben van ertelme.Berti írta:Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.BlancoMark írta:
Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.![]()
Cancelo nagy veszteség lenne nekik, nekünk meg kellenek a meccs utáni interjús vámpír mémek![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 30., vasárnap 19:38
Cancelo az egyik legjobbjuk volt a szezonban. Felixnek az elején volt pár jó meccse, akkor mindent beleláttak. Alonso meg azt hittem idén már nem is volt ott.BlancoMark írta:Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.weah írta: A pár hete,vagy hónapja? volt valami 100-150 Milliós deel amit a Nike-val kötnek,most meg mindenkitzavarnak el mert drága a szappan meg a melegvíz:D Nagy mágus az a laporta.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 30., vasárnap 17:14
Mondjuk teljesen hasznalhatatlan volt a ket portugal, minek megtartani oket? Joao Felix meg mehet vissza az Atmahoz azok utan hogy alazta oket a teatralis goloromevel, karma.weah írta: A pár hete,vagy hónapja? volt valami 100-150 Milliós deel amit a Nike-val kötnek,most meg mindenkitzavarnak el mert drága a szappan meg a melegvíz:D Nagy mágus az a laporta.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. június 30., vasárnap 17:04
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. június 30., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 30., vasárnap 15:16
Kiemelt postok voltak, torolni kellett oket, kulonben 5 eurot kellett volna fizetnitibi18 írta: Még ezt se tudják normálisan bejelenteni, Joao híreket törölték mindenhonnan elvileg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 30., vasárnap 14:42
Csak pénzük nincs.hehetheoriginal írta: Pucoljak kifele a zsoldosokat
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 30., vasárnap 14:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 30., vasárnap 14:31
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 30., vasárnap 14:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 28., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 27., csütörtök 7:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 26., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 26., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 26., szerda 17:59
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem