Nem rossz, csak már mindenkinek van csíkos meze. Azért lilába is megnézném

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 5., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2024. december 5., csütörtök 20:58
Sztem 2006-os és 2009-es mez keveréke. Nyaki rész inkább 2006-os. Nekem tetsziklestat írta:De utaltam azt a meztPad'em írta: A hazait se láttam még betéve, elvileg ez lesz. CR első szezon koppintás egy az egyben.
https://x.com/MadridXtra/status/1859706 ... g3Xzg&s=19Az a nyaki resz ocsmány volt szerintem.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. december 5., csütörtök 20:42
De utaltam azt a meztPad'em írta: A hazait se láttam még betéve, elvileg ez lesz. CR első szezon koppintás egy az egyben.
https://x.com/MadridXtra/status/1859706 ... g3Xzg&s=19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 5., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 5., csütörtök 19:48
Menő.Realista24 írta: Harmadik szamu mez jelolt jovore:
https://x.com/theMadridZone/status/1864682480550166851
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 5., csütörtök 19:30
szerintem a Xabi féle taktika feküdne neki, mert mostanában többször előrébb játszik kvázi szélsőként hasonló felállásbanPad'em írta: Miguelt nézi valaki mit produkál? Idén nem nagyon hallottam felőle.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 5., csütörtök 19:14
Már kb többször játszik középpályán, mint bal hátvédben. Az hogy van nála jobb vagy nagyobb szükség van rá máshol azt nem tudom. Amúgy Kerkez is simán szóba jöhetne. Szerintem mind2 védőnkhöz képest upgrade lenne. Nagyon jó szezonja van eddig.Pad'em írta:Lévén félig még a mi játékosunk biztos radaron van. Mást nem nagyon írtak, csak Davies volt nyomatva egy éven át. Ha tényleg hosszabbít az azért kissé blama nekünk. Nem hiszem, hogy Mendy és Fran idei teljesítménye láttán mi offolnánk. Persze fizethetünk is érte.el magico írta: Alternatívák kapcsán vannak esetleg hírek? Miguel Guti nincs a radaron?
Miguelt nézi valaki mit produkál? Idén nem nagyon hallottam felőle.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 19:05
Lévén félig még a mi játékosunk biztos radaron van. Mást nem nagyon írtak, csak Davies volt nyomatva egy éven át. Ha tényleg hosszabbít az azért kissé blama nekünk. Nem hiszem, hogy Mendy és Fran idei teljesítménye láttán mi offolnánk. Persze fizethetünk is érte.el magico írta: Alternatívák kapcsán vannak esetleg hírek? Miguel Guti nincs a radaron?
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 5., csütörtök 18:51
Alternatívák kapcsán vannak esetleg hírek? Miguel Guti nincs a radaron?Realista24 írta:Szerintem pont het elejen irtam, hogy ugy fest, marad a BMnel. Akkor is nemetek hoztak a hirt, a spanyolok nem nagyon vettek at.Pad'em írta: Excl | FC Bayern have made significant progress regarding a contract extension with Alphonso #Davies beyond 2025
Negotiations are ongoing and positive, key figures already discussed. But some more details need to be clarified.
The focus is on a new long-term contract. In terms of salary, Davies has made significant concessions to Bayern. Further crucial talks are set to take place before Christmas. Not a done deal yet.
Manchester United are also aware that Davies is likely to sign a new contract with Bayern. #MUFC
@kerry_hau
Érdekes két hete spanyolok már done dealt kiáltottak ide..
Sebaj jó lesz Mendy is![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 5., csütörtök 18:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 16:36
Szerintem pont het elejen irtam, hogy ugy fest, marad a BMnel. Akkor is nemetek hoztak a hirt, a spanyolok nem nagyon vettek at.Pad'em írta: Excl | FC Bayern have made significant progress regarding a contract extension with Alphonso #Davies beyond 2025
Negotiations are ongoing and positive, key figures already discussed. But some more details need to be clarified.
The focus is on a new long-term contract. In terms of salary, Davies has made significant concessions to Bayern. Further crucial talks are set to take place before Christmas. Not a done deal yet.
Manchester United are also aware that Davies is likely to sign a new contract with Bayern. #MUFC
@kerry_hau
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 5., csütörtök 16:32
ha Zizu lesz edző, biztosPad'em írta: Excl | FC Bayern have made significant progress regarding a contract extension with Alphonso #Davies beyond 2025
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. december 4., szerda 19:22
Nem állok ZZ ellen, felőlem is jöhet csak ne most Carlo után.nuevo_ericco írta:Én sem azt írtam, hogy megérdemelten kapta volna.whitemadrid írta: Annyi köze volt, hogy ő Buffon es megerdemli a palyafutására.
De ha egy Marcelo, Ramos, Casillas nem kapott akkor ő főleg.
Jó, a Messi faktor még közbeszólhatott volna, igen
De mindegy, a lényeg, hogy én örülnék a harmadik Zizou-korszaknak.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 4., szerda 19:09
Én sem azt írtam, hogy megérdemelten kapta volna.whitemadrid írta: Annyi köze volt, hogy ő Buffon es megerdemli a palyafutására.
De ha egy Marcelo, Ramos, Casillas nem kapott akkor ő főleg.
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. december 4., szerda 17:30
Annyi köze volt, hogy ő Buffon es megerdemli a palyafutására.Realista24 írta:Azert lett negyedik, mert semmi koze hozza. Nyilvan. Gyozelem eseten megkapta volna, esetleg Messi.whitemadrid írta:
Miért adták volna neki ?
Semmi köze nem volt hozzá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 4., szerda 17:00
Azert lett negyedik, mert semmi koze hozza. Nyilvan. Gyozelem eseten megkapta volna, esetleg Messi.whitemadrid írta:Miért adták volna neki ?nuevo_ericco írta:
Attól még, ha a Juve behúzta volna azt a döntőt, neki adják. Nem volt EB, VB, zokszó nélkül.
Semmi köze nem volt hozzá.
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. december 4., szerda 16:56
Miért adták volna neki ?nuevo_ericco írta:Attól még, ha a Juve behúzta volna azt a döntőt, neki adják. Nem volt EB, VB, zokszó nélkül.whitemadrid írta: Az egy hatalmasabb Vicc volt mint most a Rodri aranylabda.
És azert került sziba Buffon mert Messi kritikán alul nyomta és Cr meg hozta a számokat.
Ezért ki kelett találni, hogy ha nem Cr akkor ki kapja és miért.
Es kb nem.volt más.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem