TODAY RACISM WON
egyik nagy külföldi barcas oldal, most kicsit meglepődtem.
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. május 21., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 21., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:30
Nem.Pipita írta:Te amúgy ahhoz vagy hozzászokva, hogy dicsőíteni szokták, amikor bármi értelmeset, hasznosat, nemes dolgot cselekszünk, vagy esetleg bármi kiemelkedőt?dzsi91 írta: és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real szarja majd verekedett egy valencia jatekossal.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 21:25
Te amúgy ahhoz vagy hozzászokva, hogy dicsőíteni szokták, amikor bármi értelmeset, hasznosat, nemes dolgot cselekszünk, vagy esetleg bármi kiemelkedőt?dzsi91 írta: és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real szarja majd verekedett egy valencia jatekossal.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 21:24
Menjel twitterre szepen es linkelkesd ide miket nyilatkoznak Ancelottiek. Biztos nincs igazuk… bocs, de most nem ertek egyet veled es szerintem nem jol latod a dolgokat.dzsi91 írta:RealAsensio írta: Itt mar nincs hova hatralni, olyan mereteket oltott a gyulolet es a rasszizmus. Szerintem jol tette, hogy ramutatott arra, akivel az incidens tortent, mert ha nem teszi, akkor minden megy tovabb ugy, ahogy eddig. Ez megint arra jo, hogy ugyan balhet csinal, es olajat ont a tuzre, de felhivja a figyelmet a problemara.Hát ez milyen rendes gyerek ez a vinidzsí, hogy a Real madrid meccsein küzd a rasszizmus ellen és rámutat a társadalmi problémákra.
Alig várom, hogy 10 év múlva a Real Madrid csapatkapitánya levonuljon a pályáról egy bl döntőn mert egy szurkoló csúnyát mondott rá. Micsoda értéket képviselne.
Leszarom, hogy neki van igaza. Azt is leszarnám ha 1 meccsen lenne ilyen vagy 2őn. De ez már rendszeres. És a csapatra sincs jóhatással ha valaki folyamat idegbeteg mellettük. Az a valaki meg pont az aktualis szupersztár.
De akkor jót küzdött és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real szarja majd verekedett egy valencia jatekossal.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. május 21., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:23
RealAsensio írta: Itt mar nincs hova hatralni, olyan mereteket oltott a gyulolet es a rasszizmus. Szerintem jol tette, hogy ramutatott arra, akivel az incidens tortent, mert ha nem teszi, akkor minden megy tovabb ugy, ahogy eddig. Ez megint arra jo, hogy ugyan balhet csinal, es olajat ont a tuzre, de felhivja a figyelmet a problemara.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 21., vasárnap 21:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 21:20
Szóval Vinivel emberileg gondok vannak, nem fér bele a madridizmusba az, amit ő képvisel, ezért hozzuk el a helyére....Mbappét?Babinho írta:Nem kell beszarni haver, Vini out, Mbappe in 2024...Pipita írta:
Mondjuk az nem az ő vesztesége lenne, hanem egyrészt a ligáé, másrészt pedig - és nyilván ez a fontosabb - a miénk.
Hogy van ez?...itt hallottátok először![]()
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. május 21., vasárnap 21:18
Velük szemben nehéz a rasszizmussal élni. Emellett Messire ha ránézett az ellenfél már szabadrúgás volt, ő volt a szent tehén, ha lábat tőr se állítotották volna ki. Ronaldot se véletlen hívták hisztianonak, meg rinyáldonak. Biztos lehetne ezt jobban kezelni mindkét részről, de ez nagyon tipikus az esetében, hogy provokálják, fojtogatják az semmi, de ha ő visszaüt az piros és mindez VAR után.Kerlon írta:Minden idegenbeli meccsen ezt csinalta CR vagy Messi ?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 21., vasárnap 21:17
Nem kell beszarni haver, Vini out, Mbappe in 2024...Pipita írta:Mondjuk az nem az ő vesztesége lenne, hanem egyrészt a ligáé, másrészt pedig - és nyilván ez a fontosabb - a miénk.Babinho írta: ha ezt nem latja be, akkor jövőre lesz az utolsó éve a ligában, mert ki fog készülni és inkabb elmegy a PLbe.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. május 21., vasárnap 21:17
Popcorn.dzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 21:16
Mondjuk az nem az ő vesztesége lenne, hanem egyrészt a ligáé, másrészt pedig - és nyilván ez a fontosabb - a miénk.Babinho írta: ha ezt nem latja be, akkor jövőre lesz az utolsó éve a ligában, mert ki fog készülni és inkabb elmegy a PLbe.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 21:14
Szerintem meg te vagy ertelmi fogyatekos, ha nem latod, hogy ez mar a kovetkezmenye annak, amit a jatekvezetok es a liga egyuttesen megengedtek. Itt mar nincs hova hatralni, olyan mereteket oltott a gyulolet es a rasszizmus. Szerintem jol tette, hogy ramutatott arra, akivel az incidens tortent, mert ha nem teszi, akkor minden megy tovabb ugy, ahogy eddig. Ez megint arra jo, hogy ugyan balhet csinal, es olajat ont a tuzre, de felhivja a figyelmet a problemara. Mert lehet, hogy Vinicius is hibas, de ne fogadjuk mar el normalisnak azt, ami nem az.dzsi91 írta:Arról, hogy az ember értelmi fogyatékos. Minden második meccsen elmegy 30 perc az ő cirkuszaival. Adják alá a lovat ő meg felül minden szar provokációnak. A bunyó nemizgat megesik de miafaszt kell leállni veszekedni egy fasszopó szurkolóval.Ilyet még nem is lattam.RealAsensio írta:
Mirol beszelsz?
Rászálltak ő meg felült neki és belekerült egy olyan spirálba amiből már jónehéz lesz kimászni.
Lassan ott tartunk, hogy bajnokikra keresnünk kell egy másik szélsőt mert vele 60 perces meccseket kell jatszani.
Játszott itt már céronaldo, őt is sokan utálták és provokálták. Baszott 3 gólt megsimagatta a klubvb címert azt mosolyogva lesétált. Ez a patária amit ő csap le senkinek nem jó a meccseinknek meg pláne.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 21., vasárnap 21:13
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 21., vasárnap 21:12
Mi semmit, kérdezd tőle,hehetheoriginal írta: Binicius![]()
Meg jó hogy nem lattam, eleg olvasni itt
De mi a fact idegeskedtek egy tetnelkuli semmi meccsen![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 21., vasárnap 21:10
never go full retarddzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 21., vasárnap 21:09
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem