morientes írta: Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Én sosem savaztam,ha róla volt szó,mindig azt mondtam hogy van benne potencial,szal azt hiszem hogy még bármi lehet belőle.Kicsit Özilre emlékeztet,érdekes möd,mert vannak zseniális megoldásai,de van hogy egész meccsen fel sem tünik hogy játszik....
Épp a minap jegyeztem meg,hogy mikor elkezdik savazni a fórumon,akkor lő gólt,ad gólpasszt,stb..
Coutinhot én,személy szerint azért tartom jobbnak,mert nagyobb benne a dinamika mint Oscarba,és ezért jobban beleillik a PL-be...amúgy meg nem is az a poszt,mert Coutinho inkább szélső,Oscar meg inkább kkp...
Amúgy Hehe majd megmondja,ő imádja Oscart...

Ez az Oscar-Özil hasonlat azért sántít egy picit, mert Özil kb a legnagyobb lusta az egész PL-ben, míg Oscar ezzel szemben gürizik az egész meccsen, letámad, meccsenként 3-4 szerelése szokott lenni, úgy hogy támadó középpályást játszik. Ez az amiért Mourinho őt favorizálja Mata helyett (Amit egyébként sajnálok). És azért a támadójátékára sem lehet panasz, hiszen 6 gólja, és kb ugyanennyi gólpassza van csak a bajnokságban. Ugyan vannak rossz meccsei, és a mozgása is kicsit furcsának tűnik, de még nagyon fiatal, és Coutinho szintjét szerintem simán megüti.
Ami érdekes, hogy Mou nagyon a védekezésre fekteti a hangsúlyt, mert még a támadóknál is ez a fő szempont. Állítólag Matát és De Bruyne-t is azért mellőzi, mert nem védekeztek eleget, pedig mindkét játékost nagyon sokra tartom, csak hát nem kapják meg a bizalmat. Mondjuk nem is tudom mit gondoltunk, mikor 6 minőségi tkp-val vágtunk neki a szezonnak... Na visszatérve Mou-ra, én azt látom rajta, hogy itt azt a bizonyos 15 kapott gólos szezont akarja idővel reprodukálni, ezért ilyen fontos a védekezés, míg Madridban ezt nem tehette meg, mert ott a támadófoci az elvárás, és ott simán játszhatott Özil, meg a többiek, akik basztak hátramenni védekezni.