GT37 írta:96%-os passzpontosság, az úgy nem rossz. Pláne, hogy mellé van már egy gólja és egy gólpassza is.R.M.C.F írta:Azért kiváncsi lennék Touré statjára ma is.....volt neki rossz passza egyáltalán? Mondjuk nem láttam a félidő felét.
A múltkor valaki kérdezte tőlem(nem itt) hogy kinek adnék aranylabdát,persze CR.nek mert ő volt a legjobb....de utána menne touré,ez a szezonja(a többi se volt piskóta) valami embertelen. Ez a faszi,egymaga megoldás a komplett kp-ra,ha egy ilyenünk lenne(nem khedi) akkor csak a rendszámot látnák a hátsónkon.
Brutál...
Nekem továbbra is KIZÁRÓLAG egyéni dij az aranylabda,NEM SZÁMIT ki mit nyert a klubjával,HANEM KIZÁRÓLAG a telejsitménye,és ez a manusz,ebben az évben,akkora volt hogy a kp-n MESSZE a világ legjobbja.
Már egy éve még JM alatt is,a city ellen amikor játszottunk,egymaga vette fel a harcot velünk,egyedül ő volt aki hozta magát,a többi kuka volt.Akkor már nem győztem dicsérni,pedig barcás volt(annnnyyyyiiiirraaaa elfogult vagyok a madriddal jaaaaaajjjjjjjj). Szóval, ez igen...ez foci. Higgadt,pontos,ragad hozzá a labda,nyugalmat és biztonságot ad a többinek,a passzai pontosak,és sokat támogat a helyezkedésével.