Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tucsoki

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 30., kedd 23:30

A meccs legjobbja: Messi

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. szeptember 30., kedd 23:29

Géci írta: Az is vicces számomra, hogy ùgy vélekednek róla mintha egy aranylabdás védő lenne. Pontosabban az vicces, hogy mekkora reményeket fűznek hozzá. Közben rossz gyerek azt se tudja mikor látott labdát...

Mathieu,Piqué,Bartra,Masch.
Ha neked ilyen védőnégyesed lenne, nem reménykednél?
Én még egy Dragóner felépülést is jobban várnék,mint karácsonyt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 30., kedd 23:27

El Unico írta:Luiz hatalmasat játszott ma,voltak hibái,de kinek nincs?! Hajtott,küzdött,gólt lőtt,olyat amilyet,de sikerült betalálnia. Állandóan hajtotta a labdás embert,pióca volt,és rengeteget kommunikált a társaival. Sokat számít. Tudom hogy nem egy nagy spíler,de aki ma fikázza,az más meccset nézett.
Vannak játékosok akiknek elvannak nézve a hibák és vannak akiknek nem
Ideje lenne már Luiznak nem elnézni ezeket, mert egy szezonban néhány belefér, de amiket ő csinál az nem

Nem volt rossz, de az egyik legjobb sem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. szeptember 30., kedd 23:30-kor.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 23:27

peti_madrid írta:
Drake írta:Egy ilyen csapat ellen nem Busit kéne erőltetni..ő túl "finom" az ilyen benga négerek közé.Maschhal a középpályán meg Vermaelennel a védelemben jó lesz ez...
Vermaelen sérült? Vagy miért nem volt padon se ma?
Az is vicces számomra, hogy ùgy vélekednek róla mintha egy aranylabdás védő lenne. Pontosabban az vicces, hogy mekkora reményeket fűznek hozzá. Közben rossz gyerek azt se tudja mikor látott labdát...

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 30., kedd 23:24

peti_madrid írta:
Drake írta:Egy ilyen csapat ellen nem Busit kéne erőltetni..ő túl "finom" az ilyen benga négerek közé.Maschhal a középpályán meg Vermaelennel a védelemben jó lesz ez...
Már felépült,1 hete megkapta az orvosi engedélyt is.Hétvégén szerintem kap pár percet.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 30., kedd 23:24

Toti írta:valverdevel mi lesz? megint kikapott a bilbao. remelem nem basszak ki hetvegeig, mert egy uj edzo felrazza oket es kellemetlenek lehetnek. uj sepru jol seper...
Nem hiszem hogy Valverde-vel lenne a gond. A kulcsjátékosok alulteljesítenek, plusz egyre kevesebb a baszk tehetség (mert ugye náluk csak baszkok játszhatnak) aki hozzáadna valamit a csapathoz. Ettől függetlenül fognak még kellemetlenségeket okozni, de ahogy észrevettem kisebb hullámvölgyben vannak.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 23:23

dannen írta:a roma nagyon jó kis focit játszott, tetszett :agree:
Na az nekem is! Pláne a Totti gól :)

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. szeptember 30., kedd 23:23

konkrétan elsírta magát a meccsen a Bilbao edzője, azért ilyet se láttam még egy vereség miatt

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 30., kedd 23:20

Hát palesz ne is haragudj, de ha ebbe a PSG-be ma van egy Ibra akkor itt ti kaptok egy ötöst. Ez csak azon mùlott, hogy egy impotens fasz volt a PSG csatára (már bocs) ... Gondoltam, hogy nagy altatás ez a nem kapott gól, mert hát makk factor, meg a gyenge ellenfelek. Viszont nem gondoltam, hogy ennyire. Engem ez kicsit sem zavar, de, hogy ezt a Matyit az teszi bele a hintába aki nem akarja az is biztos.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 30., kedd 23:19

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 30., kedd 23:18

Lehet, hogy látják, de akkor hátulra kit teszel be? Bravot, Bartrát vagy Adrianot? Mascherano legalább valamit ért a védő poszthoz. Elkúrták, nem kicsit, nagyon, már évek óta a védősort.
állítólag a bartra nagy tehetség :kivagyhe:
de pont leszarom amúgy, felőlem berakhatnak akárkit

csak egy kicsit szemet szúrt most is, hogy mascherano sokkal többet tudna adni a csapatnak egy sorral feljebb
de ezt a vb-n is megmutatta
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. szeptember 30., kedd 23:18

Luiz hatalmasat játszott ma,voltak hibái,de kinek nincs?! Hajtott,küzdött,gólt lőtt,olyat amilyet,de sikerült betalálnia. Állandóan hajtotta a labdás embert,pióca volt,és rengeteget kommunikált a társaival. Sokat számít. Tudom hogy nem egy nagy spíler,de aki ma fikázza,az más meccset nézett.
:goat:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. szeptember 30., kedd 23:17

___Samy___ írta:
vagy HA nem Busival akarja megfogni Matuidiékat
én ezt nem tudom hogy látják a túloldalon, de szerintem segio már nem tud semmi pluszt adni ennek a csapatnak, szó nélkül tenném be a helyére mascheranot
sokkal labdabiztosabb, jobban olvassa a játékot, és a mezőnymunkája is magáért beszél
Pont fightolok ezügyben "otthon",de kevés sikerrel.
Pedig a vak is látja ezt szerintem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. szeptember 30., kedd 23:16

___Samy___ írta:
én ezt nem tudom hogy látják a túloldalon, de szerintem segio már nem tud semmi pluszt adni ennek a csapatnak, szó nélkül tenném be a helyére mascheranot
sokkal labdabiztosabb, jobban olvassa a játékot, és a mezőnymunkája is magáért beszél
Lehet, hogy látják, de akkor hátulra kit teszel be? Bravot, Bartrát vagy Adrianot? Mascherano legalább valamit ért a védő poszthoz. Elkúrták, nem kicsit, nagyon, már évek óta a védősort.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. szeptember 30., kedd 23:15

Kerlon írta: tudod, hogy milyen viszonyba van a HA meg a labdarúgás
Persze, ezt csak azért írtam, mert annyira nem vagyunk szarok, mint az ma tűnt. Már ha minden klappol ugye.. Csak ahhoz Lucho is kéne, most kiderül majd mennyire is jó edző, ha javít a hibákon, akkor belefért ez a vereség, ha meg tolja ugyanezt a kezdőt/taktikát továbbra is ilyen meccseken, akkor meg mindegy is igazából..
Valahogy úgy.. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 30., kedd 23:14

valverdevel mi lesz? megint kikapott a bilbao. remelem nem basszak ki hetvegeig, mert egy uj edzo felrazza oket es kellemetlenek lehetnek. uj sepru jol seper...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. szeptember 30., kedd 23:13

Egy ilyen csapat ellen nem Busit kéne erőltetni..ő túl "finom" az ilyen benga négerek közé.Maschhal a középpályán meg Vermaelennel a védelemben jó lesz ez...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. szeptember 30., kedd 23:11

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 30., kedd 23:11

palesz77 írta:
Géci írta:Én megmondom őszintén, hogy meglepett a barca.
Hát ezzel nem vagy egyedül.. :lol: Amúgy akár hozható meccs is lehetett volna, HA Lucho nem egy olyan kapussal kezd a szezon eddigi legnagyobb rangadóján, aki 1 meccset játszott összesen, vagy HA a szélső hátvédeink nem 20m-re a kaputól kezdenek cselezgetni - első 2 gólt közvetlen a labdavesztésük után kaptuk -, vagy HA LE értelmesebb védelmet rak össze, vagy HA nem Busival akarja megfogni Matuidiékat.. Szóval nem az volt azért hál istennek, hogy lemostak minket, egy ki-ki meccsen jobban kihasználták a hibáinkat - és az edzőnk hibáit -, van ilyen, de azért akkora verés se volt szerintem, hogy temetni keljen magunkat - tudom, hogy nem is mondtál ilyet.

Mindegy, legalább kaptunk egy ébresztő pofont, remélem Lucho észreveszi a hibákat, és javít rajtuk, akkor még mondhatjuk azt is, hogy jól is jött ez a vereség. De ha mostantól is Dani lesz a kezdő jobbhátvéd.. :roll:
tudod, hogy milyen viszonyba van a HA meg a labdarúgás
ziro4vr írta:
___Samy___ írta:azért ez a pastore gyereke nem kicsit játszott, csak kár, hogy ilyen kajlán fut
matyit meg úgy forgatták, hogy öröm volt nézni....ronaldoékkal nem tudom mire fog menni
visszaszokik a cigire
napi 2 doboz... mint a jó öreg Fóbe' :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 30., kedd 23:08

___Samy___ írta:azért ez a pastore gyereke nem kicsit játszott, csak kár, hogy ilyen kajlán fut
matyit meg úgy forgatták, hogy öröm volt nézni....ronaldoékkal nem tudom mire fog menni
visszaszokik a cigire
Nem illik.

Vissza: