Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 1., szerda 16:16

CS0ki írta:Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.
három napra rá el clasico.
azon a héten bőven fontosabb meccs a bajnoki, mint a bl.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 1., szerda 16:11

Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 14:27

'shutterisland írta:kíváncsi vagyok azokra, akik itt, vagy másik topicban lehúzták a psg-t, hogy a pool is le lesz e nézve.

mert idén ők se nagyon vannak köszönőviszonyban a tavalyi teljesítménnyel, a húzóemberük elhagyta őket, a bl-ben sem voltak már vagy 5 éve, utolsó percekben verték otthon a ludogoretset.
Hát nem is fogom neked azt mondani, hogy a Pool az esélyesebb... Viszont tegnap azt se mondtam volna, hogy a PSG az.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 1., szerda 14:19

kíváncsi vagyok azokra, akik itt, vagy másik topicban lehúzták a psg-t, hogy a pool is le lesz e nézve.

mert idén ők se nagyon vannak köszönőviszonyban a tavalyi teljesítménnyel, a húzóemberük elhagyta őket, a bl-ben sem voltak már vagy 5 éve, utolsó percekben verték otthon a ludogoretset.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 13:32

nmate írta:
Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.

Tegnapi meccs legnagyobb jelenete szerintem.
Nekem meg EZ :happy: :happy: :iszunk:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 1., szerda 13:30

CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.

Róma jól nyomta, sokat néztem azt a meccset, csomó ideig valahogy nem esett le, hogy angliában volt a meccs. Sokkal jobbnak tűntek az olaszok (mondjuk az utolsó 20-30 percet nem láttam, amikor állítólag jobb volt a city), gyorsak, határozottak voltak. Pjanic meg Nainggolan nagyon kemények voltak, ebből a bosnyák gyerekből rohadt jó játékos lett. Ha még lesz nekik Strootman, Iturbe, De Rossi is...Jók lesznek, nem lepődnék meg, ha a City ottragadna a csoportban, és az olaszok jutnának tovább. Pellegrini meg nem jó edző az ilyen csapatokhoz. Év végén szerintem el is küldik.
Én is így láttam a meccseket.
Pelle átlagon felüli, de ha egy taktikailag erős edző csapatával találkozik, akkor rendre ők jönnek ki rosszabbul a párharcokból. Én adnék neki az idénytől függetlenül még egy évet, aztán meglátjuk mi lesz. Nem látok most senkit a piacon aki mozdítható lenne a helyére és előrelépés lenne.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 13:29

CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.
Én is láttam őket kb 50 percet. A védelmükkel ugyanaz a gond, mint a barcánál. Lassúak a középső emberek (nem értettem miért dante játszik boateng helyett) a szélen meg Bernat nem tényező, Lahm pedig bizony kezd lassulni. Nem véletlen, hogy lemondta a válogatottságot.
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 1., szerda 13:17

Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.

Róma jól nyomta, sokat néztem azt a meccset, csomó ideig valahogy nem esett le, hogy angliában volt a meccs. Sokkal jobbnak tűntek az olaszok (mondjuk az utolsó 20-30 percet nem láttam, amikor állítólag jobb volt a city), gyorsak, határozottak voltak. Pjanic meg Nainggolan nagyon kemények voltak, ebből a bosnyák gyerekből rohadt jó játékos lett. Ha még lesz nekik Strootman, Iturbe, De Rossi is...Jók lesznek, nem lepődnék meg, ha a City ottragadna a csoportban, és az olaszok jutnának tovább. Pellegrini meg nem jó edző az ilyen csapatokhoz. Év végén szerintem el is küldik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 13:05

Zsombor írta:
wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg
Egyébként pedig csak meg kell nézni mi van akkor, ha valaki kritizálja
Második mondatra inkább nem írok semmit

Ezzel a részemről én ezt a témát le is zártam
Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.
És kérlek, mutasd meg mi szokott történni, ha valaki kritizálja. Én nem emlékszem egy olyan esetre se, mikor védve lett volna, sőt, a nagy brazil fan hehe is rengetegszer kritizálta. Innentől kezdve meg hiteltelen amit írsz.
Példát? Elég csak visszaolvasni
Azt írtam rá, nem tartozott a meccsen a legjobbak közé és már megkapom, hogy ösztönből utálom a brazilokat

Mikor mondtam én, hogy csak a Madridom fórumára célzok? de majd legközelebb egy ilyennél leírom, ne legyen félreértés

Most már tényleg lezárom ezt a részemről

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 1., szerda 11:26

Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.

Tegnapi meccs legnagyobb jelenete szerintem.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 1., szerda 11:21

Géci írta: Mert a másikon nem? :)
Nem tudom, én ezt olvasom.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. október 1., szerda 11:15

Nem erdemes ezen annyira vitazni. Az egyik fel arrol beszel hogy Luiz jo volt ezen a meccsen,a masik megy arrol hogy altalanossagban tulsz*pott,es nem kiemelkedo.
Attol meg hogy szerintem is tulsztarolt,es nemhogy 50et de 25t se ert volna nekem,lehetett jo meccse,nem? (Ezt latatlanba mondom,mert a meccset nem lattam)
Ugyanez igaz lehet Lucas. Marmint nehanyan ot is eltulozzak,mert nem olyan kiemelkedo (a tehetseget amugy lattam benne meg a Sao Pauloban),de lehetett ettol meg jo meccse :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 1., szerda 11:07

wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg

Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.
És kérlek, mutasd meg mi szokott történni, ha valaki kritizálja. Én nem emlékszem egy olyan esetre se, mikor védve lett volna, sőt, a nagy brazil fan hehe is rengetegszer kritizálta. Innentől kezdve meg hiteltelen amit írsz.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 11:01

Zsombor írta:Valaki mondja már meg hogy pl David Luizt ki copkodta fel? Egyre több megmondó ember jön a semmiből.
Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 1., szerda 10:54

Gondolom Pepe labdái nem zavarnak senkit, amikor a felső karéjt veszélyezteti a felszabadításoknál :shutup:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 1., szerda 10:44

Valaki mondja már meg hogy pl David Luizt ki copkodta fel? Egyre több megmondó ember jön a semmiből.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 1., szerda 10:30

fölkötném magam ha itt játszana,de ez megint az hogy nem itt van,tehát jó...

lehet hogy akart,lehet hogy sokat melózott,gólt is lőtt,de hát hagyjuk már.
nem volt két jó passza,mindegyik labdát picsán rúgta ami felé ment.
a 46.sorban lehetett megtalálni az ő "passzait"
egyszerű mint az asztal lap,ha a mi hármasunk ennyire képzetlen lenne megbolondulnának itt páran a meccseinken.. :roll:

nálam a meccs legjobbja matuidi.
gólt lőtt,és amit az melózott,az elképesztő volt.
leszedte a pályáról lájonelt. :salute:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 10:26

Enrique írta:Mondjuk ezen a fórumon már szerintem az összes csapatról és játékosról leírta valaki, hogy 'túlfújt', vagy 'felcopkodott'. :lol:
Mert a másikon nem? :)

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 10:24

Enrique írta:Mondjuk ezen a fórumon már szerintem az összes csapatról és játékosról leírta valaki, hogy 'túlfújt', vagy 'felcopkodott'. :lol:
Döntő többségben jogosan

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 1., szerda 10:20

Mondjuk ezen a fórumon már szerintem az összes csapatról és játékosról leírta valaki, hogy 'túlfújt', vagy 'felcopkodott'. :lol:
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Vissza: