három napra rá el clasico.CS0ki írta:Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.
azon a héten bőven fontosabb meccs a bajnoki, mint a bl.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. október 1., szerda 16:16
három napra rá el clasico.CS0ki írta:Verni kell a liverpool-t, idegenben is. Én egy döntetlennél is már csalódott lennék.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 1., szerda 16:11
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 14:27
Hát nem is fogom neked azt mondani, hogy a Pool az esélyesebb... Viszont tegnap azt se mondtam volna, hogy a PSG az.'shutterisland írta:kíváncsi vagyok azokra, akik itt, vagy másik topicban lehúzták a psg-t, hogy a pool is le lesz e nézve.
mert idén ők se nagyon vannak köszönőviszonyban a tavalyi teljesítménnyel, a húzóemberük elhagyta őket, a bl-ben sem voltak már vagy 5 éve, utolsó percekben verték otthon a ludogoretset.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. október 1., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 13:32
Nekem meg EZnmate írta:Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
Tegnapi meccs legnagyobb jelenete szerintem.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 1., szerda 13:30
Én is így láttam a meccseket.CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.
Róma jól nyomta, sokat néztem azt a meccset, csomó ideig valahogy nem esett le, hogy angliában volt a meccs. Sokkal jobbnak tűntek az olaszok (mondjuk az utolsó 20-30 percet nem láttam, amikor állítólag jobb volt a city), gyorsak, határozottak voltak. Pjanic meg Nainggolan nagyon kemények voltak, ebből a bosnyák gyerekből rohadt jó játékos lett. Ha még lesz nekik Strootman, Iturbe, De Rossi is...Jók lesznek, nem lepődnék meg, ha a City ottragadna a csoportban, és az olaszok jutnának tovább. Pellegrini meg nem jó edző az ilyen csapatokhoz. Év végén szerintem el is küldik.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 1., szerda 13:29
Én is láttam őket kb 50 percet. A védelmükkel ugyanaz a gond, mint a barcánál. Lassúak a középső emberek (nem értettem miért dante játszik boateng helyett) a szélen meg Bernat nem tényező, Lahm pedig bizony kezd lassulni. Nem véletlen, hogy lemondta a válogatottságot.CS0ki írta:Néztem a Bayernt délután. Oké, hogy van pár sérült, meg ki tudja milyen egy zárt kapus meccset nyomni, meg az oroszoknál játszani, de ez elég szánalmas volt tőlük. A két belső védőjük kifejeztten lassú volt, és lehet hogy Xabi rekordokat döntőget passzolásban, viszont a tegnapi meccsen is azt mutatta, hogy miért nem bánom, hogy nem kezdő már nálunk. A kellően lassú bayernt még tovább lassította, védekezésben is ólomlábakon járt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 1., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 13:05
Példát? Elég csak visszaolvasniZsombor írta:Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg
Egyébként pedig csak meg kell nézni mi van akkor, ha valaki kritizálja
Második mondatra inkább nem írok semmit
Ezzel a részemről én ezt a témát le is zártam
És kérlek, mutasd meg mi szokott történni, ha valaki kritizálja. Én nem emlékszem egy olyan esetre se, mikor védve lett volna, sőt, a nagy brazil fan hehe is rengetegszer kritizálta. Innentől kezdve meg hiteltelen amit írsz.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 1., szerda 11:26
Jól látod, hirtelen mindenki "túlfújt" lett. Nagy divat lett dobálózni ezzel a szóval.Enrique írta:Nem tudom, én ezt olvasom.
De nem kritika volt, csak egy meglátás, hogy a Madridon kívül már szinte minden csapatról, játékosról olvastam a túlfújt jelzőt.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 1., szerda 11:21
Nem tudom, én ezt olvasom.Géci írta: Mert a másikon nem?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. október 1., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 1., szerda 11:07
Szerintem meg jól játszott Luiz, megkaphatta volna több ember is a mérkőzés legjobbja címet, ezúttal ráesett a választás, nem értem hol a gond.wxyz írta:Például az aki a meccs legjobbjának választotta meg
Egyébként pedig csak meg kell nézni mi van akkor, ha valaki kritizálja
Második mondatra inkább nem írok semmit
Ezzel a részemről én ezt a témát le is zártam
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 11:01
Például az aki a meccs legjobbjának választotta megZsombor írta:Valaki mondja már meg hogy pl David Luizt ki copkodta fel? Egyre több megmondó ember jön a semmiből.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 1., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 1., szerda 10:44
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 1., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. október 1., szerda 10:26
Mert a másikon nem?Enrique írta:Mondjuk ezen a fórumon már szerintem az összes csapatról és játékosról leírta valaki, hogy 'túlfújt', vagy 'felcopkodott'.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. október 1., szerda 10:24
Döntő többségben jogosanEnrique írta:Mondjuk ezen a fórumon már szerintem az összes csapatról és játékosról leírta valaki, hogy 'túlfújt', vagy 'felcopkodott'.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. október 1., szerda 10:20
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem