Gyorsan ment a boxban, mikor a végén kijött, hogy megfussa a leggyorsabb kört. Azt sem sikerült + jött a bünti is. Alonso lett így az 5.babaking írta: Kikapcsoltam miért kapott 5 másodpercet?
Alexoxlade. +1.

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:43
Gyorsan ment a boxban, mikor a végén kijött, hogy megfussa a leggyorsabb kört. Azt sem sikerült + jött a bünti is. Alonso lett így az 5.babaking írta: Kikapcsoltam miért kapott 5 másodpercet?
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:43
Te tényleg nem érted meg, hogy nem erről az egy futamról beszél Remy? Az, hogy a Red Bull lehajolt minden győzelemért, ami nem nekik állt, az nem azt jelenti, hogy az összes futamon jobb volt az autó, hanem hogy retardált mód menedzselik az olaszok a futamokat, vagy épp Leclerc falba rakta a kocsit.Süti írta:Szóval te bekapcsoltad a TV-t, és 14 futam alapján így jutottál arra a következtetésre, hogy a két konstruktőr,a két csomag, a két csapat hasonló erőt képvisel. Komoly.Remy írta:
Szép ez a 10/14, csak ez nem fekete fehér, mint ahogy gondolod. Mondom, illik a Tv-t is bekapcsolni.
![]()
Mezőny végéről +20 másodperces win, lassan 100 pont előny. Nálam is így néz ki két hasonló erejű csomag.
Ja tudom, nem fekete meg fehér, ha az időmérőt pontoznák már VB lenne Leclerc. Ha bekapcsolnám a tv-t, még talán azt is látnám, hogy ez nem az a sport.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:41
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:41
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:38
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:36
Szóval te bekapcsoltad a TV-t, és 14 futam alapján így jutottál arra a következtetésre, hogy a két konstruktőr,a két csomag, a két csapat hasonló erőt képvisel. Komoly.Remy írta:
Szép ez a 10/14, csak ez nem fekete fehér, mint ahogy gondolod. Mondom, illik a Tv-t is bekapcsolni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: Hege » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:28
Nalad valami baj van. Az elso 10 futamon a Ferrari brutal eeros volt, leszamitva a strategiat. Sablon, de latjuk Perez mit tud az rbvel.filatáska írta:Direkt beírtam verseny előtt hogy interlagos copypaste lesz, hogy ne kelljen feleslegesen izgulnod.Remy írta: Sajnos hiába írom be, mert 29. winje lehet a mai, és még 2 kell, hogy utolérje a következőt, Mansellt.![]()
Zseni amúgy, hogy már azt sem lehet leírni, hogy többet várt az ember ettől a nem megszokott rajtrácstól és már abba is bele van kötve.
Időmérőn meg majdnem ugyanez, csak fordítva. ŰRAUTÓ.![]()
![]()
Időmérő után hány pontot is kap az első? 10-et, 20-at? Nem emlékszem.![]()
Nyugodtan írd be, a szememben ez a mai győzelem 3-at érdemel hátulról egy átlagos autóval.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:27
Most mondjuk a stratégia rendben volt, csak simán incs tempó. Kérdés, hogy egyszeri eset, vagy az uj padlolemez szabályok betettek az egyenesben sebességnek.wZoLee7 írta: Ferrari pitwallt teljesen cserlenem. Strategiai vezetok meg box egy reszet meg. Nincs olyan terulet ahol ne lennenek latvanyosan gyengebbek, nem eleg Harry Pottert elkuldeni
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:24
hát most cserélték a stratégia vezetőjét a szünetben ők mindent megtettek.wZoLee7 írta: Ferrari pitwallt teljesen cserlenem. Strategiai vezetok meg box egy reszet meg. Nincs olyan terulet ahol ne lennenek latvanyosan gyengebbek, nem eleg Harry Pottert elkuldeni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:20
Ahogy asszem itt a fórumon is írták a ferrari csapatvezetőt vissza kéne küldeni a helyére (nem vezető pozícióba, asszem mintha motorfejlesztő volt ez előtt), és kell keresni valaki, aki nem olasz, hisz láthattuk a Todt, Brawn páros képes volt csodára, de ezek az utóbbi éves csapatvezetők mind hulladékok.Remy írta: Még 2 (?) futam, aztán Monza. Ha ott is hoz egy "jó" futamot a Ferrari, remélem szétszedik az olaszokat.
Haas is hozta az elmúlt 2 futamon a fejlesztést és semmit nem javultak.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:16
Direkt beírtam verseny előtt hogy interlagos copypaste lesz, hogy ne kelljen feleslegesen izgulnod.Remy írta: Sajnos hiába írom be, mert 29. winje lehet a mai, és még 2 kell, hogy utolérje a következőt, Mansellt.![]()
Zseni amúgy, hogy már azt sem lehet leírni, hogy többet várt az ember ettől a nem megszokott rajtrácstól és már abba is bele van kötve.
Időmérőn meg majdnem ugyanez, csak fordítva. ŰRAUTÓ.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 28., vasárnap 16:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:59
Sajnos hiába írom be, mert 29. winje lehet a mai, és még 2 kell, hogy utolérje a következőt, Mansellt.filatáska írta:Jaja, óriási meglepetés.Remy írta: Tavaly brazil nagydíj reboot. Ennél azért komolyabb harcokat vártam.![]()
![]()
Ebből úgy tűnik nekem, hogy kicsit húz a valóságérzékelésed.
Na mindegy, már most beírhatod hogy az örökrangsorban átlépte Villám Mcqeent.![]()
Szép ez a 10/14, csak ez nem fekete fehér, mint ahogy gondolod. Mondom, illik a Tv-t is bekapcsolni.Süti írta:
14 versenyből 10 Red Bull győzelem, 4 Ferrari, de egy lapon a kettő, ha normális taktika lenne, normális versenytempó, meg még 5 másik elem a packageből elérné a szintet, majdnem igaz is lehetne.
Kell ez a pofon neki. Maxnek is meg kellett tanulnia. Aztán egyik szezonról a másikra, mintha kicserélték volna. Fixen érzem, hogy Lec jövőre sokkal erősebb lesz.kiserik írta: Most nem leszek népszerű, de nekem Lec-nél az az érzésem, hogy rohadt gyors pilóta, de ha beüt valami szar, akkor nem tudja jól kezelni, kicsit elveszíti a fonalat.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:54
Kicsit.filatáska írta:Jaja, óriási meglepetés.Remy írta: Tavaly brazil nagydíj reboot. Ennél azért komolyabb harcokat vártam.![]()
![]()
Ebből úgy tűnik nekem, hogy kicsit húz a valóságérzékelésed.
Na mindegy, már most beírhatod hogy az örökrangsorban átlépte Villám Mcqeent.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 28., vasárnap 15:53
hehetheoriginal írta: Innentol ferrari helyeben a szezont el kell engedni, es teljes erovel a jovo evre fejleszteni
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem