letöltöttem, de nekem ez kicsit nagy káosz-Steamen free weekend keretében ingyenesen tolható a Left 4 Dead 2.

nzedge:
http://www.wikihow.com/Record-Sound-Pro ... Sound-Card
http://www.youtube.com/watch?v=7QY6gBeabSw
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 7., vasárnap 12:29
letöltöttem, de nekem ez kicsit nagy káosz-Steamen free weekend keretében ingyenesen tolható a Left 4 Dead 2.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. július 6., szombat 20:50
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2013. július 6., szombat 10:28
meg egy ezres a teljes game. must get.Faust írta:Steamen free weekend keretében ingyenesen tolható a Left 4 Dead 2.
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 5., péntek 1:30
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 30., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 30., vasárnap 16:36
jó, adok neki egy esélytDemes írta:Nem a Far Cry 2 sikeredett éppen valami bazi szarra mindenki szerint? Én nem játszottam vele, de szerintem nem is érdemes egyáltalán számításba venni, teljesen más játékról van szó, szóval szerintem vétek lenne emiatt nem kipróbálni.a 2vel játszottam és kurvára nem tetszett. nincs benne semmi extra, se a játékmenetben se a sztoriban, az meg különösen vicces volt amikor a bantuk csak a 3. fejlövésre feküdtek le egy AK47től.
Eurogamer dobott rá egy 10est, IGN 9, de a legrosszabb asszem 81/100as értékelés valami német újságtól.
Egy próbát azért csak megérne.
a battlefield is terítéken van, de azért kicsit pontosítok mert nem írtam le tisztán.Csabi írta:azért csak próbáld meg a 3-at.
battlefield 3
battlefield BC
borderlands 2
metro last light
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 30., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 30., vasárnap 16:24
Nem a Far Cry 2 sikeredett éppen valami bazi szarra mindenki szerint? Én nem játszottam vele, de szerintem nem is érdemes egyáltalán számításba venni, teljesen más játékról van szó, szóval szerintem vétek lenne emiatt nem kipróbálni.a 2vel játszottam és kurvára nem tetszett. nincs benne semmi extra, se a játékmenetben se a sztoriban, az meg különösen vicces volt amikor a bantuk csak a 3. fejlövésre feküdtek le egy AK47től.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 30., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 30., vasárnap 16:08
a 2vel játszottam és kurvára nem tetszett. nincs benne semmi extra, se a játékmenetben se a sztoriban, az meg különösen vicces volt amikor a bantuk csak a 3. fejlövésre feküdtek le egy AK47től.Demes írta:Mondjuk Far Cry 3?Boky írta:olyan játékokra lennék kíváncsi, mint pl. a crysis, singularity, modern warfare, black ops 2, tehát valamilyen lövöldözős, de legyen benne jó sztori, meg valami kis extra képesség, mint a fenti játékokban
a bioshockot már 2x elkezdtem de annyira nem vett meg, + gyűlölöm az ilyen fosatós szarokat, a crysissal meg a singularityvel is ennyi bajom volt csakBioshock széria ezen a téren mindent visz , meg a Metro játékok is nagyon frankók
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2013. június 30., vasárnap 16:06
Bioshock széria ezen a téren mindent visz , meg a Metro játékok is nagyon frankókBoky írta:olyan játékokra lennék kíváncsi, mint pl. a crysis, singularity, modern warfare, black ops 2, tehát valamilyen lövöldözős, de legyen benne jó sztori, meg valami kis extra képesség, mint a fenti játékokban
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 30., vasárnap 15:57
Mondjuk Far Cry 3?Boky írta:olyan játékokra lennék kíváncsi, mint pl. a crysis, singularity, modern warfare, black ops 2, tehát valamilyen lövöldözős, de legyen benne jó sztori, meg valami kis extra képesség, mint a fenti játékokban
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 30., vasárnap 15:50
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 30., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 30., vasárnap 10:55
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 30., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 30., vasárnap 8:44
HozzászólásSzerző: LeBron » 2013. június 30., vasárnap 4:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 29., szombat 0:12
füst írta:TF-en kívül mással már nem igazán szoktam játszani, de tegnap kipróbáltam a Deadpoolt. Azt hittem idén a Saints Row 4 lesz a legbetegebb játék (Alien-anal penetrator), de Deadpool magasra tette a mércét. Nem hosszú a Campaign, de én single player játékon még nem szakadtam ennyit. Akinek van gépe hozzá, az bátran próbálja ki, nem fog csalódni.
2 percnyi dick jokes
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem