Megy a meccs!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Megy a meccs!
Modric tuti injekciozva jatszikKTamas091 írta: Dani nem az igazi, ez ertheto.Tamadasokat nem kene eroltetnie... Modric eddig semmi. Marcelo sem a regi, de a szíve hajtja elore. Vedelem szar, sem Varane,sem Nacho, sem Militao nem erzi egymast.De foleg Varane,Militao kettos nem erzi egymast.
Nincs jobb oldala a csapatnak jelenleg.
Kp-ra rohadtul kene Fede dinamikaja...
ZIDANE
- BlancoMark
Zsiru nem sokat érne ebben a rohanós támadásépítésben amit a Dinamo nyomat.numberone1 írta: Azokbol a helyzetekbol amit Werner kihagyott, Zsirud kettot vagott volna azok kozul, szerencsere ezt balfek Wernert nyomatjak.
Karim the King, legjobb csatar a vilagon.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azokbol a helyzetekbol amit Werner kihagyott, Zsirud kettot vagott volna azok kozul, szerencsere ezt balfek Wernert nyomatjak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

a 0-0 jó lett volna, de így hogy megvan az idegenbeli góljuk, így a Stamfordon legalább 1 gólt kell szerezni, az meg baromi nehéz lesz. Persze ha maradna az 1-1.ateeemadrid írta:Miért lenne szar eredmény? X.
- ateeemadrid
Miért lenne szar eredmény? X.Sierra írta:Visszavágóra nézve ez nagyon szar eredmény lenne. Persze jobb mintha ha nyernek. De angolföldön nem érzem, hogy nyernénk így kifacsarva.ateeemadrid írta: Ezt az 1-1et most aláírnám, mert az egyértelmű, hogy jobbak nálunk.
A pálya meg tökmind1, úgysincsennek nézők. Igazából nem is értem, hogy minek van ebben a szezonban idegenben lőtt gólos szabály.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Botranyos, nem tudom mikor lattam utoljara olyat, hogy Kroos es Modric is labdakezelesi hibakat vet.
Muszaj lesz valtoztatni, mert ha Tuchel behoz egy kevesbe impotens tamadot, akkor gyorsan lonek meg kettot.
A goljuknal mi a fenet muveltek a vedok? Courtois kimozdult, mindenki mas meg allt mint egy himtag, ahelyett, hogy zavartak volna Pulisicet…
Muszaj lesz valtoztatni, mert ha Tuchel behoz egy kevesbe impotens tamadot, akkor gyorsan lonek meg kettot.
A goljuknal mi a fenet muveltek a vedok? Courtois kimozdult, mindenki mas meg allt mint egy himtag, ahelyett, hogy zavartak volna Pulisicet…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marky 2021. április 27., kedd 21:52-kor.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért Casemiro játsza ma amúgy Modricot?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ateeemadrid írta: A KP az botrány, 0 védekezés. Én eskü bedobnám a Blanco gyereket Marci helyére, azt vissza 4 védős felállásra, Nachoval a baloson. Ezt az 1-1et most aláírnám, mert az egyértelmű, hogy jobbak nálunk.
Valamit változtatni kell, mert könnyedén lehetne nagyobb a külöbség.
Blanco egyébként nem rossz ötlet.
Marcelo egyértelműen kevés már erre a szintre (bár ez nem meglepő, sokkal lentebb is előjött már ez).
Én lehet a felállást is megkavarnám picit.
Ez baromira nem működik.
Támadni nem tudunk, de cserébe védekezés is szar.
ZIDANE
Senki se lincselt, hanem leírták, hogy mennyire rossz játékos és teljes mértékben igazuk van, de páran úgy ugratok rá, mintha CR-t támadtuk volna anno. Holott Vininek nagyjábból 2 jó meccs nem volt még egymás után.Tjacks írta:Ismételni tudom magam, ok szar játékos de ez tipikusan az hogy gólt kaptunk és már megy a lincs hangulat.Kerlon írta:
Nem, azért vették elő, hanem azért mert rém gyenge játékos. Ráállítasz egy embert, kicsit megzavarja és semmit se ér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nehogy Giroud büntessen a végén.ziro4vr írta: Amíg Werner ott van nem aggódok, remélem végig játssza. Kante azért nem szar.

-
Túl nagyok a távolságok a csapatrészek között, rengetegszer lefordult a Chelsea úgy, hogy fölényben jöhettek csak szerencsére elbénázták az egészet.
Nem nagyon tudják, hogy hol a helyük ebben a 3/5 védős rendszerben, én Marcelot lehoznám és Nacho mehet rendesen a balosra helyette. Jöhet Rodrygo, és a CKM tartsa a normális helyét.
Nem nagyon tudják, hogy hol a helyük ebben a 3/5 védős rendszerben, én Marcelot lehoznám és Nacho mehet rendesen a balosra helyette. Jöhet Rodrygo, és a CKM tartsa a normális helyét.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hülyére vesznek minket a széleken. Carvajal is és Marcelo is lemarad folyamatosan..
Karim fantasztikus játékos, de tényleg.
Karim fantasztikus játékos, de tényleg.
- Galacticos
casemiro tkp es raadasul megall folyamatosan pofazni, aztan komotosan visszakocog nem is ertem. Marcelo meg oriasi center. Vedekezesbe kb pont semennyi jelentlete nincs..
Kroos meg szerintem nem 100%os, o nem adna el ennyi labdat.
Kroos meg szerintem nem 100%os, o nem adna el ennyi labdat.
Visszavágóra nézve ez nagyon szar eredmény lenne. Persze jobb mintha ha nyernek. De angolföldön nem érzem, hogy nyernénk így kifacsarva.ateeemadrid írta: Ezt az 1-1et most aláírnám, mert az egyértelmű, hogy jobbak nálunk.
- Pad'em
Hazardot fél órára kalibrálták mára, szóval 60. körül fog jönni. Marcelót már a félidőben le kell hozni mert szegény sehova nem ér oda, azt se tudja milyen rendezvényen van. Borzasztó. Hatalmas mázli, hogy Karim tökei a helyén
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amíg Werner ott van nem aggódok, remélem végig játssza. Kante azért nem szar.
Nem illik.
- ateeemadrid
A KP az botrány, 0 védekezés. Én eskü bedobnám a Blanco gyereket Marci helyére, azt vissza 4 védős felállásra, Nachoval a baloson. Ezt az 1-1et most aláírnám, mert az egyértelmű, hogy jobbak nálunk.
Jól van vezetve a meccs, ne kezdjétek.
Marcelo sunyit sem fújta be.
Marcelo miatt rendezetlen az egész középpálya és hatalmas területeket hagyunk. Rossz nézni sokszor.
Marcelo sunyit sem fújta be.
Marcelo miatt rendezetlen az egész középpálya és hatalmas területeket hagyunk. Rossz nézni sokszor.
- BlancoMark
Marcelo miatt bukik és tolódik az egész taktika, így ennek semmi értelme. Nem szabad tétmeccsen többet neki lehetőséget adni. Mendyvel jók lennénk, de így...
Ki kell brusztolni egy 1-gólos előnyt és akkor jók leszünk a visszavágóra a stabil(abb) védelmünkkel.
Ki kell brusztolni egy 1-gólos előnyt és akkor jók leszünk a visszavágóra a stabil(abb) védelmünkkel.