Románul van, de a lényeg látszik.
mocsolád feeling

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 27., hétfő 23:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 22:38
gondolhattam volna, hogy valamelyik olasz csapat élni fog a lehetőséggelAnis írta: őt már elszórtáka Fiorentina kölcsönvette őt a szezon végéig vásárlási opcióval.
(hétvégén a Genoa ellen csereként már játszott is 18 percet)
Matic bemutatkozása nem volt rossz, volt egy elvesztett labdája is (rosszul passzolt, ellenfélhez ment) és egyből ment utána és vissza is szerezte azt a Chelsea 16osánal szélénél. És még Luiz szabadrúgása is jó volt tegnap. jó erővel megküldte, nem sokon múlott h nem ment be.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 27., hétfő 22:30
őt már elszórtákziro4vr írta:és pár bolond, akiknek elszórhatják az ilyen andersonokat
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 27., hétfő 22:28
Teljesen jól látod a dolgokat.ziro4vr írta:tény, de ha akarnak valamit alsó hangon kell még egy kkp, bhv és khmorientes írta: Bár Mata azért ettől jóval több....
és pár bolond, akiknek elszórhatják az ilyen andersonokat
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 22:05
tény, de ha akarnak valamit alsó hangon kell még egy kkp, bhv és khmorientes írta: Bár Mata azért ettől jóval több....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 21:48
Ahogy a mondás tartja,vakok közt félszemű a királynagyon nem ronthat a young, valencia, nani, kagawa által hozott színvonalon :lol:
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 27., hétfő 21:13
nagyon nem ronthat a young, valencia, nani, kagawa által hozott színvonalonGéci írta:Közben Mata megkapta a 8-as mezszámot... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog produkálni. Szerintem óriási plusz lesz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 27., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 27., hétfő 20:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 27., hétfő 17:46
Szerintem baromi jó a narancs mezKerlon írta:Az olasz válogatott mezen kívül az összes Puma mez undorítóan szokott kinézni és ez se valami szép, de a pénz nagyúr... Mondjuk a mi narancssárgánkon is meglátszik...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 27., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 27., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 27., hétfő 16:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 26., vasárnap 20:57
Egy győzelem (United), egy döntetlen (Pool), két vereség (Pool, Bayern).sucre írta:Arsenal feb fixtures: 8th LFC A PL, 12th MUFC H PL, 15th LFC H FAC, 19th Bayern H CL
Ezt nevezik orális kielégítésnek, de a szerszám másik végén lesznek
Egy nagy gonddal kevesebb... Lemossuk a pályáról a Bayern-t.ziro4vr írta:negyeddöntőben én szeretnék bayern-barcát látni, egy gonddal kevesebb![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 26., vasárnap 20:55
semmi esélye az arsenalnak, max ha özil mesterhármast rúg, bendtner meg négyetateeemadrid írta: remélem azért a játékosok nem ilyen gyáva módon állnak majd hozzá. azért mégis csak egy arsenalról van szó, hiába nem ők az esélyesek, bőven benne van a pakliban egy kisebb meglepetés.
negyeddöntőbe nem szeretnék bayernt és barcát látni.
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 26., vasárnap 20:36
Az kb. olyan meccs volt mint a csoportkörben a Dortmund elleni.Nekünk minden bement,nekik semmi.Wenger meg már többször lenyilatkozta,hogy a bajnokság az 1. Majd jövőre amikor már itt lesz Draxler meg Benzema (Kerlon írta:Miért szarná? Tavaly is volt meglepi az Alianzban...Drake írta:Aztán nehogy meglepődjetek...A Poolt szerintem verjük,meg a MU-t is,főleg hazai pályán.A BL-t meg szerintem leszarja Wenger magasról,mert tudja,hogy idén még nincs esélyünk a Bayern ellen.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 26., vasárnap 20:35
remélem azért a játékosok nem ilyen gyáva módon állnak majd hozzá. azért mégis csak egy arsenalról van szó, hiába nem ők az esélyesek, bőven benne van a pakliban egy kisebb meglepetés.Drake írta:Aztán nehogy meglepődjetek...A Poolt szerintem verjük,meg a MU-t is,főleg hazai pályán.A BL-t meg szerintem leszarja Wenger magasról,mert tudja,hogy idén még nincs esélyünk a Bayern ellen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 26., vasárnap 20:31
Miért szarná? Tavaly is volt meglepi az Alianzban...Drake írta:Aztán nehogy meglepődjetek...A Poolt szerintem verjük,meg a MU-t is,főleg hazai pályán.A BL-t meg szerintem leszarja Wenger magasról,mert tudja,hogy idén még nincs esélyünk a Bayern ellen.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 26., vasárnap 19:14
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem