Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. február 1., hétfő 23:42

Kercsó írta: Dárdai kapott egy Khedirat :mrgreen:
Lehet röhögni, de világbajnok, bl győztes, német, olasz és spanyol bajnok, és egyiket sem a padon ülve nyerte, és kitudja hány különböző edzőnél. Emellett valszeg annyi tapasztalata van mint a keret felének összesen.

Ha Pali talál neki helyet, és jól tudja használni, akkor szerintem nagy erősítés
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. február 1., hétfő 18:16

Dárdai kapott egy Khedirat :mrgreen:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 1., hétfő 6:32

"Dayot Upamecano's move to Bayern is getting more and more concrete. Bayern have gone public with their pursuit of Upamecano because the negotiations are advanced, despite the competition from the Premier League. Not many obstacles are standing in the way of a deal [Kicker]
angol nyelvről fordította a(z)
Dayot Upamecano Bayernbe költözése egyre konkrétabbá válik. A Bayern nyilvánosságra került az Upamecano üldözésével, mert a Premier League versenye ellenére a tárgyalások előrehaladtak. Nem sok akadály áll az üzlet útjában [Kicker]"

Google fordítóval, aki esetleg gyenge angolból :smile:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. január 28., csütörtök 12:24

Gondolom így jott ki a masfel eves szerződés, fel ev plusz egy év opcio. Nyilvan csak beugros edzot akartak nyarig, igy nem kellett egy random arcnak tobb eves szerződést adni szezon közepén, majd nyaron kirugni. Ha meg hozza a pontokat akkor win-win.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. január 28., csütörtök 10:08

Dárdai csak akkor maradhat a következő szezonra is, ha a Bundaesliga maradék meccsein min. 1,5 pontot átlagol :hmmm:
Azért ez nem kis elvárás, az első regnálása idején 1,34 volt az átlaga...Kiváncsi leszek sikerül-e neki, bár a csapat talán most jobb, de kell kis idő amíg a saját képére formálja a játékot..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 25., hétfő 15:24

TheBull6 írta: Viccet félretéve, én örülök Neki, sajnos az első időszak vége nem sikerült annyira szépre, remélhetőleg nem onnan folytatódik a történet!!! :salute:
ott is csak annyi volt a baj, h irreálisak volta az elvárások, fordítva ültek Pali fölött a lovon a 3ik szezonban..
most fog elválni am. h milyen srác, ezzel a kerettel el lehet majd érni dolgokat. semmi esélyt nem látok rá, h az legyen a story vége, h felsül a kvázi eredménykényszer alatt... kipihente magát, ismeri a közeget.. adott minden (igen, Dárdai bérenc vagyok, Pali knows, Palit a Realba..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. január 25., hétfő 15:21

Engem az érdekel a legjobban, hogy képes lesz-e valami nézhető focit összerakni, mert az egy dolog, hogy a válogatottal, meg az előző Herthás garnitúrával, csak bekkelős szarra futotta a körülmények miatt, de ez a jelenlegi keret, plusz az új tulajdonosi pénz, lehetőséget ad egy látványosabb futballra.

Sok sikert Pali.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. január 25., hétfő 15:12

Szombaton már meg is bánja a visszatérést, amikor Jovic hármat gurít nekik B-) B-)

Viccet félretéve, én örülök Neki, sajnos az első időszak vége nem sikerült annyira szépre, remélhetőleg nem onnan folytatódik a történet!!! :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 25., hétfő 15:08

Mondjuk így azért más a helyzet. Hozna egy jó másfél szezont, ki tudja, lehet tovább is nyomhatná.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. január 25., hétfő 14:58

Hivatalos! 2022 nyaráig ismét Dárdai az edző.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. január 25., hétfő 13:56

füst írta: Akkor Dárdai visszamegy a Herthához?
Ha megint felhozza őket, akkor nyugodtan készíthetnek róla szobrot a stadion elé.
biza, és az ősellenség/fullidióta sportig. Precc is ki lett rakva..
reggel 7es hír am., év végéig Pali újra az átmeneti edző... jajj, újra lehet Hertát nézni!!!!! :sziv: :sziv: :sziv: :sziv:
sztem komoly lesz a 2ik regnálása is...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. január 25., hétfő 12:52

Akkor Dárdai visszamegy a Herthához?
Ha megint felhozza őket, akkor nyugodtan készíthetnek róla szobrot a stadion elé.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. január 25., hétfő 10:08

'shutterisland írta: en thomas mulleren sokalltam ma, mondom ranezek mar hany eves is, kb 34-35-re tippeltem erre meg csak 31. :lol:

neha ugy tunik, mintha vagy 20 eve a bayern meg nemet valogatott jatekosa lenne.
ő már 5 éve is 35-nek tűnt. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. január 25., hétfő 8:05

illgner írta:
Remy írta:

Wikin a lengyel 3-4-et is beleszámolják. 46 gól. :lol: Legia 2, Znicz Pruszków, és Delta Varsó. :lol:
Javaslom, hogy inkább a tm-et nézegesd, a wiki az hulladék ebből a szempontból :D Ők eleve csak a bajnoki gólokat írják, a nemzetközi kupameccsek, meg az összes hazai kupa nem számít náluk.

Ez itt a tm összefoglalója:

https://www.transfermarkt.com/robert-le ... rainer_id=
Wikin le kell gorgetni a statisztika reszhez, ott a tobbi gol is szerepel.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. január 25., hétfő 0:26

en thomas mulleren sokalltam ma, mondom ranezek mar hany eves is, kb 34-35-re tippeltem erre meg csak 31. :lol:

neha ugy tunik, mintha vagy 20 eve a bayern meg nemet valogatott jatekosa lenne.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 25., hétfő 0:24

Remy írta:
sebydani írta: Mindenhol azt lehetett olvasni hétvégén, hogy már van 500 rúgott gólja. Akkor az hogy jön össze? Bárhogy próbáltam keresni nem találtam. Neki is benne vannak a kukába rúgott galacsinok? Nevetséges amit művelnek a gólok számával már, 2021 van és senki se bírja normálisan megmondani ki hány gólt rúgott. :lol:
Wikin a lengyel 3-4-et is beleszámolják. 46 gól. :lol: Legia 2, Znicz Pruszków, és Delta Varsó. :lol:
Javaslom, hogy inkább a tm-et nézegesd, a wiki az hulladék ebből a szempontból :D Ők eleve csak a bajnoki gólokat írják, a nemzetközi kupameccsek, meg az összes hazai kupa nem számít náluk.

Ez itt a tm összefoglalója:

https://www.transfermarkt.com/robert-le ... rainer_id=

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. január 25., hétfő 0:23

Remy írta: Wikin a lengyel 3-4-et is beleszámolják. 46 gól. :lol: Legia 2, Znicz Pruszków, és Delta Varsó.
Még ha csak a lengyel első osztálytól számoljuk akkor is már 479 gólja van, szóval az 500 fölötti teljesen reális, ha a teljes karrierjét nézzük az összes lengyel osztályból.
illgner írta: Müllernek csaj 365 gólja a Bundesligában ( az első szezonban még nem a Bundesligában játszottak, hanem alacsonyabb osztályban), mindet Bayern-játékosként lőtte, mert más csapatban nem is játszott. Lewának meg van a Dortmundban és a Bayernben összesen 259 gólja. A Bundesliga góloknál nem számít, melyik csapatban lőtte, azt összesítve érdemes összevetni, és így még van kis esélye, hogy beérje a 365 gólt, mert ahhoz 106 gól kéne. Persze az esélye csekély, mert valószínűleg nem fog még játszani három ilyen fantasztikus szezont, de ki tudja, manapság ezek a játékosok lassan 40 éves korig is a legmagasabb szinten tudnak játszani, legalábbis a legnagyobb klasszisok.
Valóban, azt nem is néztem, az akár még meg is lehet neki.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 25., hétfő 0:19

sebydani írta: Mindenhol azt lehetett olvasni hétvégén, hogy már van 500 rúgott gólja. Akkor az hogy jön össze? Bárhogy próbáltam keresni nem találtam. Neki is benne vannak a kukába rúgott galacsinok? Nevetséges amit művelnek a gólok számával már, 2021 van és senki se bírja normálisan megmondani ki hány gólt rúgott. :lol:
Elárulom, hogy jön össze :mrgreen:

Van 500 gólja, abból 63 a válogatottban, 437 klubcsapatokban( lengyel 2. osztály, 1. osztály, Bundesliga, illetve a nemzeti és nemzetközi kupameccsek).

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. január 25., hétfő 0:17

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. január 25., hétfő 0:15

Sierra írta:
illgner írta: És lassan 33 éves az emberünk. Bajnoki góloknál is hasonló a helyzet (398 gól vs 185 gól.)

Szerintem itt kevered a szezont a fazonnal, mert Müllernek összesen van 556 gólja, míg Lewának csak a bajnokságban 259
Én wikipediáról néztem az adatokat,

Müller Bayernes bajnoki góljai: 398
Lewandowski Bayernes bajnoki góljai: 185 (összesen meg valóban 259)
Müllernek csaj 365 gólja a Bundesligában ( az első szezonban még nem a Bundesligában játszottak, hanem alacsonyabb osztályban), mindet Bayern-játékosként lőtte, mert más csapatban nem is játszott. Lewának meg van a Dortmundban és a Bayernben összesen 259 gólja. A Bundesliga góloknál nem számít, melyik csapatban lőtte, azt összesítve érdemes összevetni, és így még van kis esélye, hogy beérje a 365 gólt, mert ahhoz 106 gól kéne. Persze az esélye csekély, mert valószínűleg nem fog még játszani három ilyen fantasztikus szezont, de ki tudja, manapság ezek a játékosok lassan 40 éves korig is a legmagasabb szinten tudnak játszani, legalábbis a legnagyobb klasszisok.

Vissza: