HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 11., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 11., kedd 19:52
Nagyon jól tudod mi hogy működik, ha bármit mondd mint magánvélemény és nem úgy lesz valami a Tisza Pártnál azonnal számon van kérve, rengeteg ilyen volt már, tanult ebből és esélyt se ad ezeknek.De ez nem válasz könyörgöm... Senki nem mondta, hogy döntse el, csak megkérdezte, hogy neki, személyesen mi a véleménye.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 11., kedd 19:51
Sajnalatos, hogy nem tanulta meg senki, hogyan kell hatekonyan dontest hozni. Btw. a velemenyed megosztasa vezetokent egy manipulalasi strategia, szoval meg be is doltetek neki.swfan írta:Elég azt látni, hogy itt milyen kommentek vannak, amikor OV beszél mellézsuninnyo írta:
O igen, egyreszt a multbol tudjuk, hogy amint kimondja mi a velemenye repul is a propaganda ra.
Masreszt pedig, ha mar voltal olyan pozicioban, ahol egy csoport dont kerdesekrol, ott teljesen irrelevans, mi a vezeto velemenye, jo esetben el sem mondja, hogy ne befolyasoljon senkit. Egy ceges meetingen, ha az van amit a fonok akar, akkor oda nem kell tobb ember, hanem csak egy. A fonok. Minden mas csak mese habbal es egy szinjatek.
Es ne feltetelezz semmit rolam, mert nem ismersz.
És voltam már olyan pozícióban. Fontos volt a projektmenedzser véleménye![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:51
Hát ezt majd más dönti el, legfeljebb pihizel pár hetet. De az nem az én gondom leszhehetheoriginal írta:nem hiszem, hogy olyan sulyos dolgokat írtam, ami miatt nem tudnál aludni ma pl.swfan írta:
Szerintem mellőzd a személyeskedést![]()
tedd túl magad rajta, inkább hallgasd vissza, miket mondott, hátha akkor észreveszed magad, mekkora baromságokat írtál/kérdeztél
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:50
Elég azt látni, hogy itt milyen kommentek vannak, amikor OV beszél mellézsuninnyo írta:O igen, egyreszt a multbol tudjuk, hogy amint kimondja mi a velemenye repul is a propaganda ra.swfan írta:
De ez nem válasz könyörgöm... Senki nem mondta, hogy döntse el, csak megkérdezte, hogy neki, személyesen mi a véleménye. És nekem ne mondja senki, hogy az ország potenciálisan leendő miniszterelnökének lényegtelen a véleménye
Nyugodtan kifejthette volna a véleményét, majd hozzátehette volna, hogy de ezt nem ő fogja eldönteni egy személyben. Ahogy például korábban az azonos nemű párok örökbefogadásáról is így tett, az egy teljesen korrekt válasz volt.
Ez nem. Ez mellébeszélés.
Ha ugyanezt Orbán csinálja, nem ez lett volna a reakciód, biztos vagyok benne
Masreszt pedig, ha mar voltal olyan pozicioban, ahol egy csoport dont kerdesekrol, ott teljesen irrelevans, mi a vezeto velemenye, jo esetben el sem mondja, hogy ne befolyasoljon senkit. Egy ceges meetingen, ha az van amit a fonok akar, akkor oda nem kell tobb ember, hanem csak egy. A fonok. Minden mas csak mese habbal es egy szinjatek.
Es ne feltetelezz semmit rolam, mert nem ismersz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:47
nem hiszem, hogy olyan sulyos dolgokat írtam, ami miatt nem tudnál aludni ma pl.swfan írta:Szerintem mellőzd a személyeskedésthehetheoriginal írta: nincs imádott politikus, pláne nincs miről beszélned, mert nem ismersz.
viszont tudom értelmezni az elhangzottakat, veled ellentétben.
ott volt feketén-fehéren a válasz, csak neked az agyad nem hallotta biztos.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 11., kedd 19:45
O igen, egyreszt a multbol tudjuk, hogy amint kimondja mi a velemenye repul is a propaganda ra.swfan írta:De ez nem válasz könyörgöm... Senki nem mondta, hogy döntse el, csak megkérdezte, hogy neki, személyesen mi a véleménye. És nekem ne mondja senki, hogy az ország potenciálisan leendő miniszterelnökének lényegtelen a véleményezsuninnyo írta:
De elmondta, kifejtette, nem szamit mi a velemenye. Az szamit, hogy akik ertenek hozza, mit mondanak. Emberek, akik ertenek dolgozkhoz, ossze fognak ulni, es megmondjak mi lehet a jo. Nem Magyar Peter sem Jozsi bacsi Pilismarotrol fogja megmondani, hogy az egykulcsos ado jo vagy nem.
Nyugodtan kifejthette volna a véleményét, majd hozzátehette volna, hogy de ezt nem ő fogja eldönteni egy személyben. Ahogy például korábban az azonos nemű párok örökbefogadásáról is így tett, az egy teljesen korrekt válasz volt.
Ez nem. Ez mellébeszélés.
Ha ugyanezt Orbán csinálja, nem ez lett volna a reakciód, biztos vagyok benne
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:44
Szerintem mellőzd a személyeskedésthehetheoriginal írta: nincs imádott politikus, pláne nincs miről beszélned, mert nem ismersz.
viszont tudom értelmezni az elhangzottakat, veled ellentétben.
ott volt feketén-fehéren a válasz, csak neked az agyad nem hallotta biztos.![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:43
De ez nem válasz könyörgöm... Senki nem mondta, hogy döntse el, csak megkérdezte, hogy neki, személyesen mi a véleménye. És nekem ne mondja senki, hogy az ország potenciálisan leendő miniszterelnökének lényegtelen a véleményezsuninnyo írta:De elmondta, kifejtette, nem szamit mi a velemenye. Az szamit, hogy akik ertenek hozza, mit mondanak. Emberek, akik ertenek dolgozkhoz, ossze fognak ulni, es megmondjak mi lehet a jo. Nem Magyar Peter sem Jozsi bacsi Pilismarotrol fogja megmondani, hogy az egykulcsos ado jo vagy nem.swfan írta:
Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményed
Válasz: lényegtelen.
Ja, válaszolt... Jézusom, ne legyetek már olyanok, mint a fideszesek
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 11., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:38
Nem ferdítettem sehol, konkrétan ezt válaszolta.hehetheoriginal írta:ne hazudj, ne ferdíts.swfan írta:
Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményed
ez az első alapdolog.
utána mehetünk tovább összetettebb dolgokra.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 11., kedd 19:37
De elmondta, kifejtette, nem szamit mi a velemenye. Az szamit, hogy akik ertenek hozza, mit mondanak. Emberek, akik ertenek dolgozkhoz, ossze fognak ulni, es megmondjak mi lehet a jo. Nem Magyar Peter sem Jozsi bacsi Pilismarotrol fogja megmondani, hogy az egykulcsos ado jo vagy nem.swfan írta:Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményedhehetheoriginal írta: mire nem válaszol?
ne csak hallgasd, értsd is meg, mit mond...![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:36
Egy műsort nézünk? Vagy itt már a NER 2.0 épül?soadroli írta: mekkora nyomorult ez a marci![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:36
ne hazudj, ne ferdíts.swfan írta:Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményedhehetheoriginal írta: mire nem válaszol?
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:35
Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményedhehetheoriginal írta:mire nem válaszol?swfan írta:
Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. február 11., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 11., kedd 19:32
Mindenre valaszol, csak kifejti hosszan, neha nagyon messzirol, hogy legyen egy stabil alapja annak, amit mond. Gulyas Marci kritikan aluli, egyszeruen felbasz, mintha teljesen hulye lenne, es nem ertene magyarul.swfan írta:Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.ferni írta: Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
MPt is el lehetett volna küldenie valami leányzóhoz tegnap este, hogy egy fokkal nyugodtabb legyen![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem