HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 22., hétfő 9:44
Szerintem az, hogy erről a helyzetről kell egyáltalán beszélgetnünk, az bizony mindkét fél hibája. Vini egyszerűen nem tudja ezt elengedni, folyamatosan pofázik, be nem áll a szája. Pöröl a sporikkal, a nézőkkel. Ezzel is kezdeni kell valamit.
Kb a liga legjobbjáról van szó, akit nem nagyon tudnak szabályosan megállítani, van faultolják folyamat, vagy a fejébe másznak a játékosok, szurkolók. Sajnos ez a gyenge pontja, kíméletlenül ki is használják.
Viszont amit az utóbbi időben művelnek a spanyolok a lelátón, az egész egyszerűen bicskanyitogató. Gyakorlatilag azért mennek ki a Real elleni meccsekre, hogy elküldjék a halál faszára a legjobbunkat, aki ráadásul még fekete is. Mindezt úgy, hogy kis gyerekek és nők is ülnek a lelátón. Egy szégyen. Plusz ezek visszatérő problémák már évek óta a ligában, most viszont olyan magasságokban, mint soha.
Ezt már az elején kellett volna megfékezni, csírájában elfojtani, Tebaséknak és Pérezéknek is. Nem tudom innentől kezdve mi várható, de nem lennék meglepve, ha a brazil fejben teljesen megrogyna, vagy távozna a ligából.
Ja, és a sprorik.... Épp most néztem vissza az esetet, hát csóri játékvezetőnek csak azt mutatták a monitoron, hogy Vini üt. Hol volt a videó többi része, mikor a csávó fojtogatja hátulról? Vagy a kapus kirohanása is megérne egy misét. Persze ők a büdös életben nem lesznek elővéve, minden fasza.
Undorító az egész.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"