Milyen kupa?ateeemadrid írta: , CR azért szintén húzott komolyakat, mint pl Atma elleni tripla, bajnokság+kupa
CR néhány meccset leszámítva totál szürke volt önmagához képest. Az ő top 3-as szereplése nagyobb baki lenne, mint bármi más végeredmény.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. július 8., hétfő 12:54
Milyen kupa?ateeemadrid írta: , CR azért szintén húzott komolyakat, mint pl Atma elleni tripla, bajnokság+kupa
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. július 8., hétfő 12:47
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. július 8., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: géza » 2019. július 8., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. július 8., hétfő 12:05
Azt nem állítom de egyébként nem jellemző ráez a fajta kifakadás. Én ezt meg a felgyülemlett stressznek tudom be, illetve hogy nem igazán jogosan lett kiállítva.Realista24 írta:Most jó vesztes volt?DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
A pénz a párhuzam ez egyszerű.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. július 8., hétfő 12:00
Most jó vesztes volt?DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. július 8., hétfő 11:53
Mar nem azert, de ne mosdassatok mar könyörgöm.DinhoL írta: Nem hiszem, h ne tudna veszíteni. Az más kérdés h ezt az évet lelkileg nehezen viseli ami sztem érthető.
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. július 8., hétfő 11:48
Akkor nem volt korrupció a világ futballban, amikor a bírók továbbtolták őket a Chelsea vagy a PSG ellen, amikor 2 évig vagy meddig nem fújtak ellnük büntetőt spanyolban, amikor minden Classico-t emberhátrányban fejeztünk be évekig? Csak most akar szólni, hogy itt baj van, amikor megint lebőgött a válogatottal, amúgy meg kussol.Én csak azt nem értem, h itt a fórumon is meg focis körökbe állandó téma, h tele van a profi foci korrupcióval. Fifa,Uefa tökmindegy. De ha ezt egy játékos kimondja az már fú mekkora gáz..
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. július 8., hétfő 11:47
Ez egy gyenge ev volt, ezert lehetett a pool bl gyoztes. Modric is megkapta, de ha nincs az eb biztos nem nyer.V. Mester 77 írta: Allison?
3x Aranykesztyű (BL, Pl, copa, )
Bl győztes.
Kapusként mi többet tehetne?
Azt is megértem, aki szerint voltak nála jobb kapusok is, akik nem kapták meg... de most ilyen év van.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. július 8., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. július 8., hétfő 11:30
DinhoL írta: Én csak azt nem értem, h itt a fórumon is meg focis körökbe állandó téma, h tele van a profi foci korrupcióval. Fifa,Uefa tökmindegy. De ha ezt egy játékos kimondja az már fú mekkora gáz..
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. július 8., hétfő 11:29
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. július 8., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. július 8., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2019. július 8., hétfő 10:38
Ezért is nevetséges számomra, amikor a copát hasonlítják az EB-hez. Eleve ég és föld a különbség színvonalalban és presztízsben, mindennek tetejében szinte minden nyáron van egy copa, ne bohóckodjunk már.Sorrentino írta:KAG írta:
Egyebkent ha nem vagta volna be ezt a hisztit a vegere, szvsz meg lett vna ra eselye, hiaba 000 volt.
Ráfogtak vna h most melozott meg a csapat ala rendelte magat es o ezt is tudja stb. Kiszínezték volna neki.
Ezt nem tudjak viszont mar szepiteni.
Egyebkent most mi a makkomnak van megint kopa, jovore?
Most mi a hivatalos kommunikacio?![]()
Hivatalos verzió, h ez lesz az utolsó ilyen, aztán 4 évente lesz az EB évében csak.
A nem hivatalost pedig tudjuk, ráadásul Argentina is rendezi.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2019. július 8., hétfő 10:04
KAG írta:Egyebkent ha nem vagta volna be ezt a hisztit a vegere, szvsz meg lett vna ra eselye, hiaba 000 volt.Sorrentino írta: Hát ha a Messi ezzel a Copa teljesítménnyel és hozzá nem méltó vádaskodással megnyeri az Aranylabdát, akkor tényleg értéktelenné vált az egész.
Ráfogtak vna h most melozott meg a csapat ala rendelte magat es o ezt is tudja stb. Kiszínezték volna neki.
Ezt nem tudjak viszont mar szepiteni.
Egyebkent most mi a makkomnak van megint kopa, jovore?
Most mi a hivatalos kommunikacio?![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. július 8., hétfő 9:36
Egyebkent ha nem vagta volna be ezt a hisztit a vegere, szvsz meg lett vna ra eselye, hiaba 000 volt.Sorrentino írta: Hát ha a Messi ezzel a Copa teljesítménnyel és hozzá nem méltó vádaskodással megnyeri az Aranylabdát, akkor tényleg értéktelenné vált az egész.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. július 8., hétfő 9:35
magyobb vicc lenne mint a 14es mvp je.Sorrentino írta: Hát ha a Messi ezzel a Copa teljesítménnyel és hozzá nem méltó vádaskodással megnyeri az Aranylabdát, akkor tényleg értéktelenné vált az egész.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2019. július 8., hétfő 9:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. június 16., vasárnap 12:39
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem