-------------------Kahn----------------
Cafu----Beckenbauer-------Baresi----Maldini
-------------Redondo--------------------
--------Zico----------Zidane---------
-Figo-------Ronaldo(R9)------------CR7---
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. május 9., péntek 23:31
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 9., péntek 23:25
Remy írta:-----------------------Casillas------------------------
Cafú---Beckenbauer---Maldini----Roberto Carlos
--Vieira---------------Zidane----------Ronaldinho---
---Ronaldo-----------Puskás-----------CRonaldo----
Nem vagyok lexikon, így a régi nagyok nevei nincsenek mind meg. Pelé, Maradona ide vagy oda én nem raknám be őket. Padra mehetnek Higu és Khedira mellé.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 9., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 9., péntek 22:24
HozzászólásSzerző: portillo » 2014. május 9., péntek 17:51
Én a youtube videók lapját mindig kihúzom külön ablakba, és akkor nincs ilyen problémám.realistahuni írta:messideco írta:Használd a Chromet, szerintem az a legjobb, összeköti a gmail-fiókkal, elmenti a könyvjelzőket, előzményeket stb.
Annál meg az a baj, hogy egy idő után elkezdett simán szaggatni a youtube, lehet elkelne windows reinstall, de hát erre nincs időm, meg szvsz gyorsabb az opera.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. május 9., péntek 17:44
Bármennyire is szeretném a Chromot eme tulajdonságok miatt, de egyszerűen nem fekszik az egész böngésző. Én Operát használok, meg vagyok vele elégedve. Korábban nem voltam így a róka volt ami már sokkal inkább chromefox.messideco írta:Használd a Chromet, szerintem az a legjobb, összeköti a gmail-fiókkal, elmenti a könyvjelzőket, előzményeket stb.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 9., péntek 17:40
maxthon cloud browserrealistahuni írta:messideco írta:Használd a Chromet, szerintem az a legjobb, összeköti a gmail-fiókkal, elmenti a könyvjelzőket, előzményeket stb.
Annál meg az a baj, hogy egy idő után elkezdett simán szaggatni a youtube, lehet elkelne windows reinstall, de hát erre nincs időm, meg szvsz gyorsabb az opera.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 9., péntek 17:12
messideco írta:Használd a Chromet, szerintem az a legjobb, összeköti a gmail-fiókkal, elmenti a könyvjelzőket, előzményeket stb.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. május 9., péntek 16:38
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 9., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 9., péntek 0:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. május 8., csütörtök 23:24
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 8., csütörtök 23:18
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. május 8., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. május 8., csütörtök 18:38
-->már mint melyikre?
Jobb felső sarok/három vonal/beállítások/alul speciális beállítások megjelenítése/jelszavak űrlapok - mentett jelszavak kezelése
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. május 8., csütörtök 17:05
Jobb felső sarok/három vonal/beállítások/alul speciális beállítások megjelenítése/jelszavak űrlapok - mentett jelszavak kezeléseGéci írta:Tudom, hogy nem nekem szól, de ugyan ebben a cipőben járok és Chrome-ot használok...
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2014. május 8., csütörtök 16:39
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. május 8., csütörtök 16:35
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2014. május 8., csütörtök 15:45
nem szerepelt ott a listában?Géci írta:Tudom, hogy nem nekem szól, de ugyan ebben a cipőben járok és Chrome-ot használok...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 8., csütörtök 15:36
Tudom, hogy nem nekem szól, de ugyan ebben a cipőben járok és Chrome-ot használok...Tottinho írta:milyen böngészőt használsz kolléga?Victor írta:hogyan szedjem ki, hogy automatikusan be legyen írva az FB jelszó és felhasználó? hiába szedem ki a cookie-kat is![]()
ha firefoxot, akkor bal felső sarokba firefox, beállítások -> beállítások -> biztonság -> jelszavak és ott van ilyen, hogy mentett jelszavak
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem