Zene
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Zene
Marci77 írta:Ingrosso - Dark River [Festival Version]
Ebből nem hagyta ki a második dropot,úgy mint a jutubosból. Vártam már

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ingrosso - Dark River [Festival Version]

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Killakikitt Live Band - Csapda (Metal remix)
Ajánlom a rock kedvelők figyelmébe. A Leander Rising gitárosa van benne. Bár a szöveg lehet, hogy sok lesz nektek
Ajánlom a rock kedvelők figyelmébe. A Leander Rising gitárosa van benne. Bár a szöveg lehet, hogy sok lesz nektek

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én is kínoztam, és teljesen kiakadtam rajta. Freddie is jóval többet érdemelt ennél, de szerintem nem egy és nem kettő jobb szám volt az ukránnál. de hát mint tudjuk, ez már rég nem a dalokról szól.Gondolom csak én kínzom magamat ezzel a vmivel...![]()

EUROvíziót lehet megnyeri Ausztrália, hát befosok....
Gondolom csak én kínzom magamat ezzel a vmivel...

Gondolom csak én kínzom magamat ezzel a vmivel...

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Punnany FEL #2
3x toltam végig a teljes albumot egymás után.

3x toltam végig a teljes albumot egymás után.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Mint dal egyértelműen top3 sztem, ês a stílusa passzol is ebbe a versenybe.Norbii írta:a magyar euróviziós számot ismeritek? Én csak az utóbbi egy hétben bukkantam rá valahogy. Hidegen hagy az egész mert 95%ban az összes pocsék és csak idegesít hogy ilyen senkikre építenek egy dalfesztivált. Na most ez a pioneer szerintem ver mindent. Végre egy valamire való magyar pop szám.
A gond ott kezdődik, hogy ez rohadtul másodlagos és nem ez alapján jönnek ki a legtöbbször a sorrendek...

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
a magyar euróviziós számot ismeritek? Én csak az utóbbi egy hétben bukkantam rá valahogy. Hidegen hagy az egész mert 95%ban az összes pocsék és csak idegesít hogy ilyen senkikre építenek egy dalfesztivált. Na most ez a pioneer szerintem ver mindent. Végre egy valamire való magyar pop szám.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Baze..annyi jó koncert lesz. augusztusban sziget, majd red hot, nickelback, placebo.
placebo miatt valószínűleg el kell adnom a vesém.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az szép tőlükA Red Hot Chili Peppers ezúton jelenti be, hogy 20 év után végre újra láthatók lesznek Magyarországon is. A szeptember 1-i buli utáni elképesztően nagy érdeklődésre való tekintettel, a banda egy második koncertet is ad, 2016. szeptember 2-án a BudapestArénában.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.youtube.com/watch?v=i6rOq0sJRgE
Nem a szám miatt, hanem mert Karim barátunk 3:13-nál
Úgy tűnik nyomatja továbbá a thug lifeot
Nem a szám miatt, hanem mert Karim barátunk 3:13-nál

Úgy tűnik nyomatja továbbá a thug lifeot

- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ziro4vr írta:Addig elhelyezed valami fa mellé te meg mész partyzni. Ennyi kimenő jár a férfinak.
Ezt akartam mondani,addig leparkolodVictor írta: Gratulálok, Ön nyertAxwellék se rosszak, de barátosné nem szereti

Vagy benyomja az Ipodot,mint a ZTEKK volt kosarasa a diszkoban.

- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Gratulálok, Ön nyertGondolom SkilletÉn megyek arra a napra. Azt mondjuk nemtudom,hogy megoldható-e amit kérdezel. Biztonságosan. Viszont ha mégis jönnél,azért ha Wiz-et nem is bírod,Axwellék is jó buli lesznek

- Marci77
Én ezt a kérdést Steve Aokin tettem feld.gergo írta:Én időnként azon gondolkoztam, hogy az egy dolog, hogy a nézők nem kapnak epilepsziás rohamot a fényektől,!

Gondolom SkilletVictor írta:Az a baj, hogy 18:10-től van az érdekelt koncert

Én azt a napot ezzel a 3 fellépővel jobban várom mint az egész Soundot (ha megyek oda).