Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. április 17., szerda 10:14

alexoxladjackoxi írta: Amilyen jól nézett ki a legjobb 8 mezőnye, annyira szétkúrták ezzel a sorsolással az egészet. Még meggondolom, hogy ezért a Párizs-Dortmund elődöntőért egyáltalán bekapcsoljam-e a TV-t, pedig én minden xart megnézek ha úgy van. Lehet Interezni, de ők tavaly és idén is bőven nagyobb játékerőt képviseltek szerintem, mint erről az ágról bármelyik 4 csapat. Ez a Barca nem egy világverő idén, de ha nincs kiállítás még ígyis tovább tudtak volna jutni. És ez a PSG lesz ott a 4 között, meg az a Dortmund, amelyiket kb. évek óta nem láttam jól játszani, egy langyos semmilyen csapat, idén még a Bundesliga 4. helyért is vért kell hugyoznia lehet. Ennek az Atletinek is megérte kiverni az Intert... Annyira unalmasak már, otthon megmutatják, hogy simán oda tudnak baszkodni igazából akárkinek, aztán Simeone fogja magát és teljesen becsicskul idegenben, mintha valami megyehármas csapat lennének. De legalább már mindezt úgy teszi meg, hogy nem is tudnak védekezni. :agree:
Mondjuk az internek ott volt a lehetoseg. Azert ne hogy az atletico legyen a hibas,mert kimertek oket verni..
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. április 17., szerda 10:05

Kercsó írta: látom telesírták az internetet, hogy mekkorát tévedett Kovács a barca pirosnál, nekik szeretettel:

1.
2.
A másodiknál nem ugatott így annak idején, ha jól gondolom :lol: Édes istenem mint nem adnék azért, hogy legalább három góllal verjük őket vasárnap. Komolyan már az is szánalmas volt, amikor egy teljesen tét nélküli el classicón győztek 4–0-ra és egy évig erre verték :lol:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. április 17., szerda 10:02

Amilyen jól nézett ki a legjobb 8 mezőnye, annyira szétkúrták ezzel a sorsolással az egészet. Még meggondolom, hogy ezért a Párizs-Dortmund elődöntőért egyáltalán bekapcsoljam-e a TV-t, pedig én minden xart megnézek ha úgy van. Lehet Interezni, de ők tavaly és idén is bőven nagyobb játékerőt képviseltek szerintem, mint erről az ágról bármelyik 4 csapat. Ez a Barca nem egy világverő idén, de ha nincs kiállítás még ígyis tovább tudtak volna jutni. És ez a PSG lesz ott a 4 között, meg az a Dortmund, amelyiket kb. évek óta nem láttam jól játszani, egy langyos semmilyen csapat, idén még a Bundesliga 4. helyért is vért kell hugyoznia lehet. Ennek az Atletinek is megérte kiverni az Intert... Annyira unalmasak már, otthon megmutatják, hogy simán oda tudnak baszkodni igazából akárkinek, aztán Simeone fogja magát és teljesen becsicskul idegenben, mintha valami megyehármas csapat lennének. De legalább már mindezt úgy teszi meg, hogy nem is tudnak védekezni. :agree:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. április 17., szerda 9:42

látom telesírták az internetet, hogy mekkorát tévedett Kovács a barca pirosnál, nekik szeretettel:

1.
2.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 17., szerda 9:21

Toti írta: dembelet megfejtette már vki, hogy jobb vagy bal lábas? :kalapos:
o sem tudja az a legjobb
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 17., szerda 9:19

hehetheoriginal írta:
Remy
1 nap
A nagyobb jo erdekeben
:lol: :lol: :lol:

Nem jelent semmit.
Nekem pl. nyugalmat, hogy nem kell olvasni :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. április 17., szerda 8:59

dembelet megfejtette már vki, hogy jobb vagy bal lábas? :kalapos:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. április 17., szerda 8:57

Mbappeval csatar poszton szerintem nagyon sokat profitalhat vinicius/rodrygo vagy mindketto. Folyamatosan lekoti a vedok figyelmet, tartanak tole, duplazzak, nagyon sok teruletet tud nyitni a szelsoknek maga korul.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 17., szerda 8:57

illetve sajnos a felso pirossal irt sor is kezd beigazolodni. :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. április 17., szerda 8:54

Az oké, hogy Joselu,de Torghelle is hasznosabb! :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. április 17., szerda 8:20

Anthony írta:
Aztán ha Halit vesszük még elrakhat ma egy mesterhármast nekünk, csak úgy mondom.
Elrakhat persze, ettől még igaz marad az állítás hogy mezőnyben messze van az elvárt szinttől, Joselu ügyesebb a kombinatív játékban.

Ettől persze még Haaland nem egyenlő Joseluval, csak nem látom magam elött hogy a Real kezdőcsatárja legyen hosszú éveken keresztül.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 17., szerda 8:09

Anthony írta:
hehetheoriginal írta:
Papi elbaszott egy jo 3 evet az eletebol meg a palyafutasabol.
Az utolso monakos es elso psgs eveben volt a legjobb egyenileg, azota evrol evre adja lejjebb, nyilvan az ellenfelek is kiismerik.
De nincs nala jelenleg jobb tamado, ez a teljes sportag szegenysegi bizonyitvanya. Abban lehet bizni, hogy itt - felteve ha jon :lol: - majd a miliő, kultura es a csapattarsak minosege majd ujra felturbozza es maxra lesz jaratva.
Valahogy így, közben összeszedett csomó középszer viselkedési mintát, mentalitást.

De mindegy, én nem azt mondtam hogy nem ő a legjobb csatár, csak annyit hogy fos volt egymás után 2 meccsen egy ilyen Barcelona ellen.

Aztán ha Halit vesszük még elrakhat ma egy mesterhármast nekünk, csak úgy mondom.
Rakjon, de nem lesz nála jobb akkor sem.
Tegnap amúgy kb folyamat 2 ember fogta Mbappet, plusz ami feltunt, hogy sokszor jól mozgott be, de a passzok nagy százaléka pontatlan volt neki. Idén LE is szivatja rendesen, hogy nem mindig jatszatja, és valszeg "felülről" is gratulaltak neki a távozásához. Ettől függetlenül szerintem is gyengébb, mint korábban, de ilyen alapon ne jöjjön Davies sem, akit meg hetek óta butítanak a német bajnoksagban.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 17., szerda 7:57

hehetheoriginal írta:
ELSiete írta:

Mondj már nála jobb csatart legyszi. Haaland osszetette volna a 2 kezét, ha egy ilyen fontos meccsen, a halványabb játéka ellenere is elrak 2 golt.
Az utolso monakos es elso psgs eveben volt a legjobb egyenileg, azota evrol evre adja lejjebb, nyilvan az ellenfelek is kiismerik.
De nincs nala jelenleg jobb tamado, ez a teljes sportag szegenysegi bizonyitvanya. Abban lehet bizni, hogy itt - felteve ha jon :lol: - majd a miliő, kultura es a csapattarsak minosege majd ujra felturbozza es maxra lesz jaratva.
Valahogy így, közben összeszedett csomó középszer viselkedési mintát, mentalitást.

De mindegy, én nem azt mondtam hogy nem ő a legjobb csatár, csak annyit hogy fos volt egymás után 2 meccsen egy ilyen Barcelona ellen.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 17., szerda 7:53

ELSiete írta:
Anthony írta: Hát ez a Kylian tesa a tegnap sem kápráztatott el senkit, volt egy 11-es gólja és nagy nehezen bekapart egy kipattanót..
Mondj már nála jobb csatart legyszi. Haaland osszetette volna a 2 kezét, ha egy ilyen fontos meccsen, a halványabb játéka ellenere is elrak 2 golt.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 17., szerda 7:50

Remy
1 nap
A nagyobb jo erdekeben
:lol: :lol: :lol:

Nem jelent semmit.
thereisonly1ronaldo

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 17., szerda 7:40

Remy írta: Xavi: “It’s a pity, our Champions League is over due to referee’s mistake”.

“I just told the referee that he’s been a disaster. It’s the reality”.

:'(
Kérlek a bajnokság végéig NE szoljatok neki, hogy ezzel a meccs közbeni gyalázatos viselkedessel csak beleviszi a csapatát az abszolút veszteségbe. Araujo piroslapja után még lehozhattak volna a meccset egy X-re, de mivel Xaviknowsball bírózott meg hepciáskodott, így a pályán lévő fiatal es rutintalan jatekosok is EL HITTÉK, HOGY ŐK VALÓJÁBAN ÁLDOZATOK. Ennek megfelelően meg is adtak maguknak a PSGnek, csak a szerencse volt, hogy a PSG olyan csapat amilyen és nem lett közte még több.

BTW simán elhiszem ahogy az elemző szobában ezek ülnek és az Araujo szitura bemondjak, hogy ez műesés a Cancelo páros lábbal kaszálására meghogy " hát de a spanyol bajnoksagban az ilyenert az ellenfél kap sárgát" :lol:

Sajnos szembejott a valóság, bár azért a sorsolas még így is kedvező volt nekik. Áldozatok. :lol:

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 17., szerda 7:27

Anthony írta: Hát ez a Kylian tesa a tegnap sem kápráztatott el senkit, volt egy 11-es gólja és nagy nehezen bekapart egy kipattanót..

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. április 17., szerda 7:20

Atletico Madrid:

Igaz lúzer brigád egy csicskák. :lol: :agree: :lol:
Griezman nevetett nem tudjátok véletlenül? :hmmm: :lol:

Írom ezt úgy hogy benne van a pakliban hogy mi is kiesünk csak az a nem mindegy hogy a Real Madridnak minden évben milyen ellenfeleket csalnak össze,ezek meg a tényleg Európa Liga szintű ágon is képesek csődöt mondani.
Igazi vesztesek. :lol:
Egy csődtömeg az egész. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. április 17., szerda 6:43

Es ki is esett a Barca.

Bocs Remy, de nincs szuksegunk az al-jinxelesre meg a tobbi hulyesegre. Ma felaldozunk ismet. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. április 17., szerda 6:42

Hát ez a Kylian tesa a tegnap sem kápráztatott el senkit, volt egy 11-es gólja és nagy nehezen bekapart egy kipattanót..

Vissza: