Meg a sok tizen és százezer euróértTottinho írta:Amúgy ha már izlandiak, sócsomagoló üzemben dolgozik, el kellett kérni a vb-re.Na ők azok a játékosok akik biztosan a foci szenvedélyéért játszanak.

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. június 18., hétfő 14:18
Meg a sok tizen és százezer euróértTottinho írta:Amúgy ha már izlandiak, sócsomagoló üzemben dolgozik, el kellett kérni a vb-re.Na ők azok a játékosok akik biztosan a foci szenvedélyéért játszanak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 18., hétfő 14:17
perszePipita írta:Na, tudsz te, ha akarsz.H.E.H.E. írta:Neymarozokkal amugy nagyreszt egyetertek, de nem teljes egeszeben ot hibaztatnam, amive valt, nagy szerepet vallal, hogy ennyi penz es csillogas meg a social media tonkrebassza az embert.
Focizni kell, hasznosan jatszani.![]()
Ezt írja Kele is amúgy, muszá megfelelni a brandnak, ami köré lett építve. Mondjuk Ronaldo mindezek ellenére is alá tudja magát rendelni a játéknak és az eredményességnek. Szerintem ez Messinek sem megy, de abban legalábbis biztos vagyok, hogy ronaldoi szinten ő sem alázatos.
Csak azt fújod, amiket korábban olvastál a Pipita nevű látnoktól.hihetnétek végre a Kerlon eyetestben.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. június 18., hétfő 14:13
Na, tudsz te, ha akarsz.H.E.H.E. írta:Neymarozokkal amugy nagyreszt egyetertek, de nem teljes egeszeben ot hibaztatnam, amive valt, nagy szerepet vallal, hogy ennyi penz es csillogas meg a social media tonkrebassza az embert.
Focizni kell, hasznosan jatszani.
Csak azt fújod, amiket korábban olvastál a Pipita nevű látnoktól.hihetnétek végre a Kerlon eyetestben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 18., hétfő 14:12
semmireericco írta:Neymarnal sosem az volt a kerdes, hogy alkalmankent barmelyik vedot ill. vedelmet szet tudja-e szopatni, hanem az, hogy mire megy ezzel a csapata.
rohadt fontos lényegi statisztika, ami igazából k...a senkit se érdekelRealista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/Df-NRlhX4AAb9PY.jpgKerlon írta: A kellően profi és elkötelezett játékosokat nem szippantja be a social media se a pénz.
Amúgy ez a kedvenc képem eddig
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 18., hétfő 14:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 14:08
https://pbs.twimg.com/media/Df-NRlhX4AAb9PY.jpgKerlon írta:A kellően profi és elkötelezett játékosokat nem szippantja be a social media se a pénz.H.E.H.E. írta:Neymarozokkal amugy nagyreszt egyetertek, de nem teljes egeszeben ot hibaztatnam, amive valt, nagy szerepet vallal, hogy ennyi penz es csillogas meg a social media tonkrebassza az embert.
Amúgy ez a kedvenc képem eddig
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 18., hétfő 14:06
A kellően profi és elkötelezett játékosokat nem szippantja be a social media se a pénz.H.E.H.E. írta:Neymarozokkal amugy nagyreszt egyetertek, de nem teljes egeszeben ot hibaztatnam, amive valt, nagy szerepet vallal, hogy ennyi penz es csillogas meg a social media tonkrebassza az embert.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 18., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 18., hétfő 13:19
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 18., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: matador » 2018. június 18., hétfő 12:57
Azt nem teljesen értem, hogy abban amit ők csinálnak mit lehet akár belülről akár kívülről szeretni.Na ők azok a játékosok akik biztosan a foci szenvedélyéért játszanak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 18., hétfő 12:56
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 18., hétfő 12:54
Ilyenkor beírhatnád a történetet is.H.E.H.E. írta:kalinic byebye
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 18., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 18., hétfő 12:03
Kerlon írta:Ez a poén seTottinho írta:35.000 izlandi szurkoló Moszkvában, nem rossz
btw most kéne menni és gyarmatosítani Izlandot.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 18., hétfő 11:56
Ez a poén seTottinho írta:35.000 izlandi szurkoló Moszkvában, nem rossz
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 18., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. június 18., hétfő 11:43
Egy másikra gondolok, a kezezés ott szabályos volt, ha a becsúszósra gondolsz. De nem ebbe az irányba akartam elvinni, szóval tényleg mindegy.DinhoL írta:igen, volt ott egy kezezés amit szinten nem vizsgáltak.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 18., hétfő 11:31
igen, volt ott egy kezezés amit szinten nem vizsgáltak.Petr írta:Talán az argentinon is volt 1 véleményes, de szerintem ennyi még beleférhet látásmódtól függően. Inkább legyen ennyi hiba, mint annyi, amennyi nélküle lenne. Az eddigi alkalmazások nekem eléggé arra engednek következtetni, hogy meg fogja változtatni kicsit a játékot. Igazságosabb lesz, ami már a szurkolói attitűdben is okozhat változásokat, aminek én nagyon tudnék örülni.DinhoL írta:Aaért ez a videóbíró se fogja megváltani a futballt az eddigiek alapján, ha a spori vakon van vagy vissza se nézik..a fene megetteNémetek és brazilok meccsén is min. 1-1 gyanús történetet legalább megnézhettek vna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 18., hétfő 11:29
hihetnétek végre a Kerlon eyetestben. ilyen pogba meg neymar féle sztárkodó kis köcsögöket el kell felejteni, komolytalanságPipita írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3653104519
Kele János Neymarról, de az alapötlet Esterházy, szóval érdemes elolvasni, végre egy értékelhető írás ettől az embertől.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem