Busquets is a keretben. Mondjuk én személy szerint nem kezdetném, még akkor sem, ha már tényleg 100%-os állapotban van. Hiába nagyon fontos eleme a középpályánknak, azért mégiscsak kihagyott három meccset sérülés miatt. Vannak olyan játékosok, akiknek viszonylag kevés időre van szükségük ahhoz, hogy egy hosszabb-rövidebb kihagyás után újra felvegyék a ritmust, szerintem Busquets is közéjük tartozik, azonban egy ilyen meccsen még ez a kevés idő is túl soknak bizonyulhat. Én a Rakitic - Mascherano - Iniesta hármast kezdetném, aztán Sergio beszállhat a második félidőben, ha több stabilitásra és higgadtságra van szükség a középpályán.
A többséggel ellentétben én az aktuális forma ellenére sem érzem, hogy annyival esélyesebbek lennénk, kicsit félek attól, hogy Lucho az őszi találkozóhoz hasonlóan megint váratlant húz, ami nem jól sül el a végén (talán a Marca jósolta azt, hogy Xavi fog kezdeni Rakitic helyén, nagyon remélem, hogy nem lesz igazuk), illetve attól, hogy az ismét összeállt Modric - Kroos páros elég sok kellemetlen percet okoz majd nekünk.
Viszont szerencsére van miben bíznunk ezúttal, Messi fantasztikusan játszik már egy jó ideje, és a csapat hozzáállására sem lehet panasz, remélhetőleg ezt sikerül átmenteni mára is. (És annak is örülnék, ha a helyzetkihasználásunk jobb lenne, mint a City elleni visszavágón volt...

)
Jó szurkolást mindenkinek estére, a fórummal pedig csak óvatosan, nehogy megteljen a magánzárka.