OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 10., szombat 13:32

itt alltime best játékosokról beszélünk, ilyen beszélgetéseknél meg említés szintjén se kéne henrynak lennie. (és nem csak neki, azt azért ne feledjük, hogy pl a francákok nulla ponttal és nulla rúgott góllal estek ki címvédőként a beton keretükkel (akik közül többen is szerepelnek itt a listákon is) csak azért, mert a főnök lesérült közvetlen a vébé előtt 02-ben.)

de akár mehetünk posztonként is vitázva, hogy ki és miért jobb kinél, és ki nem fér be egyáltalán.
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 10., szombat 13:29

Senki nem beszélt róla szerintem kreténként, annyi lett megemlítve, hogy egy fasza rúgótechnikájú játékos, remek fizimiskával és a PL-ben a legnagyobb császár volt, de máshol már kevesebbet mutatott (volna).

A vita gyökerére a válasz pedig kétségtelen: nincs a legnagyobb között. A legnagyobbak azok, akik valami újat mutattak, és/vagy kiemelkedően meghatározó játékosaik voltak posztjuknak, korszakuknak. Ilyen alapon Raúl, Del Piero sem igazán fér ide és az én kezdőmből is cink Nesta (helyette talán Baresi) meg Socrates (max Yaya helyette) jelenléte, de a követelményeknek (433) így tudtam megfelelni :D

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 10., szombat 13:04

Azt Én is elismerem,hogy Ronaldo jobb volt mint Henry.Engem csak az szab fel,hogy úgy beszéltek róla,mint egy nóném tehetségtelen kreténről,holott a maga idejében a PL magasan legjobb csatára és játékosa volt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 10., szombat 12:45

Henry vs Ronaldo :lol: viccnek is rossz..a francia az angol bajnoksagba tokeletesen passzolo atleta volt, atlagosnak jobb technikai kepzettseggel es sok gollal..Ronaldo meg top3 csatar all time..nem ugyanaz azert
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 10., szombat 12:34

Drake írta:Nem tudom mit cikizitek Henryt.Az egekig copkodott Ronaldótok klubszinten kevesebb gólt lőtt mint Ő,pedig Henry mögött nem volt egy Zidane,Figo,Beckham sor.Lehet,hogy nem volt akkora zseni mint R9,de több gólt lőtt.És ha jól tudom a csatárokat még mindig a gólok száma alapján ítélik meg.
A ket pali teljesen mas kategoria, erveket nincs kedvem felhozni, mert aki nezett mar valaha focit, az tudja.

De kivancsisagbol csak utanajartam a kiemelt resznek

klubbcsapat:
Henry: 352 gol 756 meccs
Ronaldo: 352 gol 518 meccs

valogatott
Henry: 51 gol, 123 meccs
Ronaldo: 62 gol, 98 meccs

Egy jo matekos kiszamolhatna hogy ki rugott tobb golt, raadasul azt is hogy ezeket hany meccs alatt :lol: :lol:

Mielott irsz valamit, ajanlott utana nezni :roll:

Ja igen, Forras 1, Forras 2

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 10., szombat 12:16

Drake írta:Nem tudom mit cikizitek Henryt.Az egekig copkodott Ronaldótok klubszinten kevesebb gólt lőtt mint Ő,pedig Henry mögött nem volt egy Zidane,Figo,Beckham sor.Lehet,hogy nem volt akkora zseni mint R9,de több gólt lőtt.És ha jól tudom a csatárokat még mindig a gólok száma alapján ítélik meg.
és megmondanád, hogy Henry hány meccsen hány gólt lőtt?
míg Ronaldo hány meccsen hány gólt lőtt? :smile:
wikin megnéztem az adatokat (ott ugyanannyi gól van), nem tudom mennyire pontos, de akkora a különbség, hogy be se merem másolni :smile: és ugye ezekből a sérülésekből se, mint ami Ronaldonak volt nem 1-2 meccs kellett, míg újra belelendült a dolgokba...
nem akarom bántani Henryt, szerettem én is, de ne már... nehogy már Ronaldo felé emeljük bármiben is...

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 10., szombat 12:07

Raúl, Totti, Del Piero, Gerd Müller, Klinsmann, Lineker, Pelé, Ronaldo, Platini, Maradona, Völler, Eusébio, Baggio, Paolo Rossi, Rivaldo, Romario, Kempes.
Remy azok közül választott akiket látott valaha játszani!Szóval ahogy látom ő a 2000 évektől néz focit tehát nála szinte mindenki kiesik a felsoroltakból kivéve: Raúl,Totti,Del Piero,Ronaldo,Rivaldo és talán Baggio!Ronaldo sokkal jobb volt mint Henry ez tény, még talán Rivaldo és Baggio is, a két olaszban és Raúlban nem vagyok biztos! :)

Amúgy meg Szűcs-Simon-Kuznyecov-Telek-Keller-Lipcsei-Gera-Lisztes-Kuntics-Kupunovics-Leo :mrgreen:

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. május 10., szombat 12:04

És ez a megagiga sztár Henry mikor is küzdött annyit a sérülésekkel, mint ez a felszopkodott tingli tangli brazil Ronaldo? :)

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 10., szombat 12:02

Ja igen Ronaldo végülis csak a legtöbb gólt lőtte a VB történelmében... hogy volt merszed? :hmmm: :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. május 10., szombat 11:55

Nem tudom mit cikizitek Henryt.Az egekig copkodott Ronaldótok klubszinten kevesebb gólt lőtt mint Ő,pedig Henry mögött nem volt egy Zidane,Figo,Beckham sor.Lehet,hogy nem volt akkora zseni mint R9,de több gólt lőtt.És ha jól tudom a csatárokat még mindig a gólok száma alapján ítélik meg.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 10., szombat 11:50

------------------------Pinto-------------------------
Drenthe------Csigrinszkij---Demichelis---Heinze
---------------Gago-------------Gravesen----------
Balboa---------------Denilson--------------Faubert
------------------------Morata-----------------------

pad: Raul Bravo, Javi Garcia, Rudolf, Downing, Crouch

Minden idők... :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. május 10., szombat 11:44

Tudjuk, csak futni tudott
Legjobb kezdőt írt RMCF nem szimpátia 11-et, azt múltkor már írtuk ha jól emlékszem.Szóval kellene ide egy kis objektivitás azért. És Henry-nak egyáltalán nem voltak olyan képességei, hogy még csak egyátlalán a közelébe férkőzzön egy ilyen listának.
Kapásból pár jobb név helyette: Raúl, Totti, Del Piero, Gerd Müller, Klinsmann, Lineker, Pelé, Ronaldo, Platini, Maradona, Völler, Eusébio, Baggio, Paolo Rossi, Rivaldo, Romario, Kempes. És még lehet párat kihagytam.

Az én kezdőm pedig így nézne ki:

Buffon-Javier Zanetti-Beckenbauer-Nesta-RC, Yaya Touré-Redondo-Zidane, Maradona-Ronaldo-Bergkamp

JHV-be azért nem Cafu, mert másik oldalon van egy támadó szellemű RC, és szerintem fegyelmezettség szempontjából jobban járna a csapat az argentinnel.
Tourén sokat gondolkodtam de jobb játékosnak tartom Makelelenél, Vieiranál vagy Essiennél. Páran biztosan nem értenek egyet, de azért az idő sokmindent megszépít valljuk be. Ennyire univerzális középpályás mint Touré nem igazán volt még szerintem, ő most ért fel a csúcsra, és bármilyen csapatban helye lenne nálam.
Elől a két fenomén mellé sokat gondolkodtam aztán Bergkamp lett, pusztán a tehetség miatt.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 10., szombat 11:32

Nekem csak az a fura hogy Khedirat meg senki se irta :( :(

Lehetne ilyen Real Madrid top10-et is csinalni. (Drenthe y Faubert)

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 10., szombat 11:29

nmate írta:Buffon, vagy Schmeichel utána minimális lemaradással nálam Kahn és Iker. Vagy max történelmi jelentőségből ide sorolható Lev Yashin (azt hiszem ő volt az a kapus, aki először vetődött, de lehet hülyeséget beszélek).
meg van aranylabdája is
Kép
Kép
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. május 10., szombat 11:27

Buffon, vagy Schmeichel utána minimális lemaradással nálam Kahn és Iker. Vagy max történelmi jelentőségből ide sorolható Lev Yashin (azt hiszem ő volt az a kapus, aki először vetődött, de lehet hülyeséget beszélek).

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 10., szombat 11:14

Kapus-Cafu-Beckenbauer-Maldini-Robi Carlos-Vieira-Cruyff-Zidane-Bergkamp-Maradona-Ronaldo

Felallast nem tudom, kozepen kisebb tolakodas lenne, meg a labdaert is :lol: kapus fogalmam sincs, Buffon, Casillas, Kahn kozul talan
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. május 10., szombat 11:13

No nézzük (Csak azok, akiket "élőben" láttam):

Kahn-Cafú,Sammer,Maldini,RC-Zidane,Matthaus,Ronaldinho-Maradona,Ronaldo,Rivaldo

5 perc múlva gyanítom, már más lenne a kezdőm :D

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 10., szombat 10:55

tudomtudom, majd a spanyolok megmutatják :lol:
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. május 10., szombat 10:53

hehe írta:anri :lol: :lol: :lol:

hiba volt ez a kérdőív RMCF :mrgreen:
Tudjuk, csak futni tudott :mrgreen: Ha a mai brazil csatárok, csak fele annyit tudnának, mint ő, akkor még le is eshetne nektek az a VB, de így... :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. május 10., szombat 10:52

iker, cafu-nesta-maldini-rc, redondo-zidane-viera, figo-ronaldo-ronaldinho

őket láhattam csak sajnos :-(

Vissza: