OFF
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: OFF
itt alltime best játékosokról beszélünk, ilyen beszélgetéseknél meg említés szintjén se kéne henrynak lennie. (és nem csak neki, azt azért ne feledjük, hogy pl a francákok nulla ponttal és nulla rúgott góllal estek ki címvédőként a beton keretükkel (akik közül többen is szerepelnek itt a listákon is) csak azért, mert a főnök lesérült közvetlen a vébé előtt 02-ben.)
de akár mehetünk posztonként is vitázva, hogy ki és miért jobb kinél, és ki nem fér be egyáltalán.
de akár mehetünk posztonként is vitázva, hogy ki és miért jobb kinél, és ki nem fér be egyáltalán.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Senki nem beszélt róla szerintem kreténként, annyi lett megemlítve, hogy egy fasza rúgótechnikájú játékos, remek fizimiskával és a PL-ben a legnagyobb császár volt, de máshol már kevesebbet mutatott (volna).
A vita gyökerére a válasz pedig kétségtelen: nincs a legnagyobb között. A legnagyobbak azok, akik valami újat mutattak, és/vagy kiemelkedően meghatározó játékosaik voltak posztjuknak, korszakuknak. Ilyen alapon Raúl, Del Piero sem igazán fér ide és az én kezdőmből is cink Nesta (helyette talán Baresi) meg Socrates (max Yaya helyette) jelenléte, de a követelményeknek (433) így tudtam megfelelni
A vita gyökerére a válasz pedig kétségtelen: nincs a legnagyobb között. A legnagyobbak azok, akik valami újat mutattak, és/vagy kiemelkedően meghatározó játékosaik voltak posztjuknak, korszakuknak. Ilyen alapon Raúl, Del Piero sem igazán fér ide és az én kezdőmből is cink Nesta (helyette talán Baresi) meg Socrates (max Yaya helyette) jelenléte, de a követelményeknek (433) így tudtam megfelelni

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Azt Én is elismerem,hogy Ronaldo jobb volt mint Henry.Engem csak az szab fel,hogy úgy beszéltek róla,mint egy nóném tehetségtelen kreténről,holott a maga idejében a PL magasan legjobb csatára és játékosa volt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Henry vs Ronaldo
viccnek is rossz..a francia az angol bajnoksagba tokeletesen passzolo atleta volt, atlagosnak jobb technikai kepzettseggel es sok gollal..Ronaldo meg top3 csatar all time..nem ugyanaz azert

Nem illik.
- h3x0r
A ket pali teljesen mas kategoria, erveket nincs kedvem felhozni, mert aki nezett mar valaha focit, az tudja.Drake írta:Nem tudom mit cikizitek Henryt.Az egekig copkodott Ronaldótok klubszinten kevesebb gólt lőtt mint Ő,pedig Henry mögött nem volt egy Zidane,Figo,Beckham sor.Lehet,hogy nem volt akkora zseni mint R9,de több gólt lőtt.És ha jól tudom a csatárokat még mindig a gólok száma alapján ítélik meg.
De kivancsisagbol csak utanajartam a kiemelt resznek
klubbcsapat:
Henry: 352 gol 756 meccs
Ronaldo: 352 gol 518 meccs
valogatott
Henry: 51 gol, 123 meccs
Ronaldo: 62 gol, 98 meccs
Egy jo matekos kiszamolhatna hogy ki rugott tobb golt, raadasul azt is hogy ezeket hany meccs alatt

Mielott irsz valamit, ajanlott utana nezni

Ja igen, Forras 1, Forras 2
és megmondanád, hogy Henry hány meccsen hány gólt lőtt?Drake írta:Nem tudom mit cikizitek Henryt.Az egekig copkodott Ronaldótok klubszinten kevesebb gólt lőtt mint Ő,pedig Henry mögött nem volt egy Zidane,Figo,Beckham sor.Lehet,hogy nem volt akkora zseni mint R9,de több gólt lőtt.És ha jól tudom a csatárokat még mindig a gólok száma alapján ítélik meg.
míg Ronaldo hány meccsen hány gólt lőtt?

wikin megnéztem az adatokat (ott ugyanannyi gól van), nem tudom mennyire pontos, de akkora a különbség, hogy be se merem másolni

nem akarom bántani Henryt, szerettem én is, de ne már... nehogy már Ronaldo felé emeljük bármiben is...
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Remy azok közül választott akiket látott valaha játszani!Szóval ahogy látom ő a 2000 évektől néz focit tehát nála szinte mindenki kiesik a felsoroltakból kivéve: Raúl,Totti,Del Piero,Ronaldo,Rivaldo és talán Baggio!Ronaldo sokkal jobb volt mint Henry ez tény, még talán Rivaldo és Baggio is, a két olaszban és Raúlban nem vagyok biztos!Raúl, Totti, Del Piero, Gerd Müller, Klinsmann, Lineker, Pelé, Ronaldo, Platini, Maradona, Völler, Eusébio, Baggio, Paolo Rossi, Rivaldo, Romario, Kempes.

Amúgy meg Szűcs-Simon-Kuznyecov-Telek-Keller-Lipcsei-Gera-Lisztes-Kuntics-Kupunovics-Leo

- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
És ez a megagiga sztár Henry mikor is küzdött annyit a sérülésekkel, mint ez a felszopkodott tingli tangli brazil Ronaldo?

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Drake írta:Nem tudom mit cikizitek Henryt.Az egekig copkodott Ronaldótok klubszinten kevesebb gólt lőtt mint Ő,pedig Henry mögött nem volt egy Zidane,Figo,Beckham sor.Lehet,hogy nem volt akkora zseni mint R9,de több gólt lőtt.És ha jól tudom a csatárokat még mindig a gólok száma alapján ítélik meg.
Ja igen Ronaldo végülis csak a legtöbb gólt lőtte a VB történelmében... hogy volt merszed?

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Nem tudom mit cikizitek Henryt.Az egekig copkodott Ronaldótok klubszinten kevesebb gólt lőtt mint Ő,pedig Henry mögött nem volt egy Zidane,Figo,Beckham sor.Lehet,hogy nem volt akkora zseni mint R9,de több gólt lőtt.És ha jól tudom a csatárokat még mindig a gólok száma alapján ítélik meg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
------------------------Pinto-------------------------
Drenthe------Csigrinszkij---Demichelis---Heinze
---------------Gago-------------Gravesen----------
Balboa---------------Denilson--------------Faubert
------------------------Morata-----------------------
pad: Raul Bravo, Javi Garcia, Rudolf, Downing, Crouch
Minden idők...
Drenthe------Csigrinszkij---Demichelis---Heinze
---------------Gago-------------Gravesen----------
Balboa---------------Denilson--------------Faubert
------------------------Morata-----------------------
pad: Raul Bravo, Javi Garcia, Rudolf, Downing, Crouch
Minden idők...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Legjobb kezdőt írt RMCF nem szimpátia 11-et, azt múltkor már írtuk ha jól emlékszem.Szóval kellene ide egy kis objektivitás azért. És Henry-nak egyáltalán nem voltak olyan képességei, hogy még csak egyátlalán a közelébe férkőzzön egy ilyen listának.Tudjuk, csak futni tudott
Kapásból pár jobb név helyette: Raúl, Totti, Del Piero, Gerd Müller, Klinsmann, Lineker, Pelé, Ronaldo, Platini, Maradona, Völler, Eusébio, Baggio, Paolo Rossi, Rivaldo, Romario, Kempes. És még lehet párat kihagytam.
Az én kezdőm pedig így nézne ki:
Buffon-Javier Zanetti-Beckenbauer-Nesta-RC, Yaya Touré-Redondo-Zidane, Maradona-Ronaldo-Bergkamp
JHV-be azért nem Cafu, mert másik oldalon van egy támadó szellemű RC, és szerintem fegyelmezettség szempontjából jobban járna a csapat az argentinnel.
Tourén sokat gondolkodtam de jobb játékosnak tartom Makelelenél, Vieiranál vagy Essiennél. Páran biztosan nem értenek egyet, de azért az idő sokmindent megszépít valljuk be. Ennyire univerzális középpályás mint Touré nem igazán volt még szerintem, ő most ért fel a csúcsra, és bármilyen csapatban helye lenne nálam.
Elől a két fenomén mellé sokat gondolkodtam aztán Bergkamp lett, pusztán a tehetség miatt.
- h3x0r
Nekem csak az a fura hogy Khedirat meg senki se irta

Lehetne ilyen Real Madrid top10-et is csinalni. (Drenthe y Faubert)

Lehetne ilyen Real Madrid top10-et is csinalni. (Drenthe y Faubert)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
meg van aranylabdája isnmate írta:Buffon, vagy Schmeichel utána minimális lemaradással nálam Kahn és Iker. Vagy max történelmi jelentőségből ide sorolható Lev Yashin (azt hiszem ő volt az a kapus, aki először vetődött, de lehet hülyeséget beszélek).

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Buffon, vagy Schmeichel utána minimális lemaradással nálam Kahn és Iker. Vagy max történelmi jelentőségből ide sorolható Lev Yashin (azt hiszem ő volt az a kapus, aki először vetődött, de lehet hülyeséget beszélek).
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kapus-Cafu-Beckenbauer-Maldini-Robi Carlos-Vieira-Cruyff-Zidane-Bergkamp-Maradona-Ronaldo
Felallast nem tudom, kozepen kisebb tolakodas lenne, meg a labdaert is
kapus fogalmam sincs, Buffon, Casillas, Kahn kozul talan
Felallast nem tudom, kozepen kisebb tolakodas lenne, meg a labdaert is

Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
No nézzük (Csak azok, akiket "élőben" láttam):
Kahn-Cafú,Sammer,Maldini,RC-Zidane,Matthaus,Ronaldinho-Maradona,Ronaldo,Rivaldo
5 perc múlva gyanítom, már más lenne a kezdőm
Kahn-Cafú,Sammer,Maldini,RC-Zidane,Matthaus,Ronaldinho-Maradona,Ronaldo,Rivaldo
5 perc múlva gyanítom, már más lenne a kezdőm

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tudjuk, csak futni tudotthehe írta:anri![]()
![]()
![]()
hiba volt ez a kérdőív RMCF

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots