Zene
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Zene
Ja terveztem, Tillerrel is már régóta szemeztem.Pnd-t meg csíptem eddig is.kanye írta:Tory Lanezéket is csekkold majd, ha adja ez a vonal.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
The Chainsmokers - Don't Let Me Down (Hardwell & Sephyx Remix [Audio]) ft. Daya
végre Hardwell is lejön a ratyi tuctucról
végre Hardwell is lejön a ratyi tuctucról

Tory Lanezéket is csekkold majd, ha adja ez a vonal.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Persze Flea is kulcsfigura, kiváló basszusgitáros.nmate írta:Érdekes összefüggés, valószínűleg van is igazság benne. Ennek ellenére úgy gondolom, a RHCP-nél egyértelműen Flea a mérvadó, legjobb basser ever. Legjobb számaiknak ő adja meg a különleges RHCP hangulatot.
De az eddig John nélkül kiadott számok nem azt bizonyítják, hogy nélküle is tudnak ugyanazon a szinten zenét készíteni...
Én azt gondolom, hogy ahhoz, hogy szupersztárokká váltak, hogy ez több legyen, mint egy nagyon jó kis zenekar, ahhoz John volt az elengedhetetlen.
Meghallgattam szinte az összes szólólemezét és van a csávónak egy nagyon egyedi stílusa, ami rányomja a bélyegét a chilire is, persze pozitív értelemben.
Flea-vel meg aztán parádés, amit ketten toltak, élő koncerteken azok a jamek áá, kár, hogy nem lehettem ott egyiken sem élőben.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Érdekes összefüggés, valószínűleg van is igazság benne. Ennek ellenére úgy gondolom, a RHCP-nél egyértelműen Flea a mérvadó, legjobb basser ever. Legjobb számaiknak ő adja meg a különleges RHCP hangulatot.
- reeed_ati
Az első felével nem értek egyet.nmate írta: Félek én is az albumtól, de szerintem nem Fruscianten múlik.
Szeptemberi koncerten agyaltam, de szerintem irreálisan drágák a jegyárak, akkora rajongó meg azért nem vagyok, hogy 28k-t kipengessek egy jobb helyért, vagy 15-ért tomboljak egy gyengébben.
Persze Frusciante előtt is volt chili, meg ahogy láthatjuk utána is, csak ez már közel sem ugyanaz...
Igazán vele értek fel a csúcsra 2x is:
Először mikor csatlakozott (Mothers Milk, Blood sugar sex magik)
AZtán jött a drogprobléma, amikor nem tudta feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget.
92-től 98-ig a chili sehol, pedig John nélkül is alkothattak volna.
Majd visszatért és jött a Califonication, By The Way, Szóló lemezek,Stadium Arcadium.
Aztán megint kilépett, megpróbálták nélküle, új gitárossal, de ezt a legutóbbi albumukat inkább hagyjuk is...
Most jön megint egy album, Josh az új gitáros sokat fejlődött ugyan, a koncerteket látva, de nem tudja azt a fílinget, hangzást, pluszt megadni, amit Frusciante tudott. Pont emiatt félek az új lemeztől is és emiatt várok a második visszatérésére, remélem lesz még ilyen.

Szeptemberit én is kihagyom, de csak azért, mert lesznek Nován, oda meg megyünk majd.

Nagyon várós, még így John nélkül is, de ha ő is jönne, akkor még a szeptemberire is mentem volna, mindkettőre.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Félek én is az albumtól, de szerintem nem Fruscianten múlik.reeed_ati írta:Más, mert én igazából a rock műfajt kedvelem:
Nemsoká itt az új RHCP album, egy számot már kidobtak, az alapján azért eléggé tartok tőle, hogy ez megint nem lesz az igazi. Frusciante visszajöhetne már végre.
Valaki jön egyébként Nova rock-ra? vagy megy a szeptemberi chili koncertre?
Szeptemberi koncerten agyaltam, de szerintem irreálisan drágák a jegyárak, akkora rajongó meg azért nem vagyok, hogy 28k-t kipengessek egy jobb helyért, vagy 15-ért tomboljak egy gyengébben.
- reeed_ati
Punnany-tól a Fel 2 nagyon adja nekem.
Még annak ellenére is, hogy 4 számot már ismertem a lemezről és így csak 5 újat adott nekem.
Először picit mérges is voltam rájuk emiatt, de sokadik hallgatásra, nagyon jó ez így egyben.
A Partizánt meg Papp Szabival nem lehet megunni.
Más, mert én igazából a rock műfajt kedvelem:
Nemsoká itt az új RHCP album, egy számot már kidobtak, az alapján azért eléggé tartok tőle, hogy ez megint nem lesz az igazi.
Frusciante visszajöhetne már végre.

Még annak ellenére is, hogy 4 számot már ismertem a lemezről és így csak 5 újat adott nekem.
Először picit mérges is voltam rájuk emiatt, de sokadik hallgatásra, nagyon jó ez így egyben.
A Partizánt meg Papp Szabival nem lehet megunni.

Más, mert én igazából a rock műfajt kedvelem:
Nemsoká itt az új RHCP album, egy számot már kidobtak, az alapján azért eléggé tartok tőle, hogy ez megint nem lesz az igazi.

-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar