Lipcse ellen azért ott volt az extra, meg van benne a spiritusz. vele nem lesz gondrealistahuni írta:B.Silva gólja például. Meg amúgy is kellene az extra kapus teljesítmény amit Curtistől megszoktunk ahhoz hogy esélyünk legyen. Az pedig Luninban nincs meg.Kercsó írta:
Luninban miért nem?

Bajnokok Ligája
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Bajnokok Ligája
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
B.Silva gólja például. Meg amúgy is kellene az extra kapus teljesítmény amit Curtistől megszoktunk ahhoz hogy esélyünk legyen. Az pedig Luninban nincs meg.Kercsó írta:Luninban miért nem?realistahuni írta:nem bízok Luninban és Nachoban.
- Kercsó
Luninban miért nem?realistahuni írta:nem bízok Luninban és Nachoban.
#whatisyourexcuse
Ha lenne Rüdiger mellett egy Militao vagy egy Tchou sokkal nyugodtabb lennék.
Nagyon necces lesz, de bízni kell a csodákban.
Nagyon necces lesz, de bízni kell a csodákban.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ebben a kettőben én sem. Hátha.realistahuni írta: Arra kíváncsi leszek hogy idén is annyira megnyomnak-e az elején mint tavaly.
Papíron most a felállás és a középpálya struktúrája miatt jobban ki kellene jönnünk a szorításból.
Ennek ellenére szerintem idén is lesz 3-4 közte, nem bízok Luninban és Nachoban.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Arra kíváncsi leszek hogy idén is annyira megnyomnak-e az elején mint tavaly.
Papíron most a felállás és a középpálya struktúrája miatt jobban ki kellene jönnünk a szorításból.
Ennek ellenére szerintem idén is lesz 3-4 közte, nem bízok Luninban és Nachoban.
- Kercsó
kész ideg vagyok már a ma esti meccs miatt.
meg kell mentsük a spanyol foci renoméját.
közben az erdélyi magyar "sport sajtó" elég komoly ördögűzésbe kezdett Kovács ellen.
két bittes fobbal szakértők kívánják a halálát.. gecc, az ilyen a barlanglakók hol voltak az elmúlt években? pl. 17-ben a 6-1nél?

meg kell mentsük a spanyol foci renoméját.
közben az erdélyi magyar "sport sajtó" elég komoly ördögűzésbe kezdett Kovács ellen.

két bittes fobbal szakértők kívánják a halálát.. gecc, az ilyen a barlanglakók hol voltak az elmúlt években? pl. 17-ben a 6-1nél?
#whatisyourexcuse
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Kicsit olyan,mintha jobban utalnad a barcat,mint szeretned a realt..Yazid írta: Hiaba nyilt a mai meccs meg nagyon optimisták vagytok, szerintem ma nagyon megpicsáznak megint de en a tegnapi utan mar teljesen boldog vagyok![]()

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
Az Carlo meg a csapat szegénységi bizonyitvanya lesz, ha kétszer is így megtosznak minket a BLben. Más lesz mint a tavalyi, a vegkimenetel szerintem is hasonló lesz, de nem számítok ilyen sima meccsre.Yazid írta: Hiaba nyilt a mai meccs meg nagyon optimisták vagytok, szerintem ma nagyon megpicsáznak megint de en a tegnapi utan mar teljesen boldog vagyok![]()
Hiaba nyilt a mai meccs meg nagyon optimisták vagytok, szerintem ma nagyon megpicsáznak megint de en a tegnapi utan mar teljesen boldog vagyok

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Utána meg mutogatta, hogy váll voltKerlon írta:https://twitter.com/Chelsea_boiv2/statu ... 0kgCw&s=19___Samy___ írta: Egy kerdes, mert nem lattam: jogos volt az Araujo piros?
Nem si ertem, hogy mi a vita targya![]()

Nagyon el vannak szokva a semleges bíráskodástól

-
https://twitter.com/barcagatex/status/1 ... REeyA&s=19wZoLee7 írta: Engem csak az zavar, hogy ellenünk ez semmi, főleg a bajnokságban. Hason módon intézik el Viniciust fixen tovább inti as bíró.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem csak az zavar, hogy ellenünk ez semmi, főleg a bajnokságban. Hason módon intézik el Viniciust fixen tovább inti as bíró.
https://twitter.com/Chelsea_boiv2/statu ... 0kgCw&s=19___Samy___ írta: Egy kerdes, mert nem lattam: jogos volt az Araujo piros?
Nem si ertem, hogy mi a vita targya

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A fifa is izmozott kizárással, nem csak az uefa, nem?Kerlon írta:Nincs tul sok koze a klub vbnek hozza, ez a BL konkurenciajaDonát írta: Másik topicban felmerült a 32 csapatos jövő nyári klub vb. Erről jutott eszembe, hogy mikorra ígérték a Szuperligát, idén ősz, vagy egy év múlva? Mert ha beindulnak az események, szerintem nem engednék részt venni a klub vb-n a szuperligás csapatokat.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nezem a bvb-atma osszefoglalot, ezek mennyi penzt kapnak ezert?
sabitzer es morata ket szazas ziccerere gondolok az elejen
https://youtu.be/3ox8UJ9iOic?si=jDZNclaP0KAOS1PT
plusz obli miota brahi korbefutotta nullszogbol kapja a golokat
btw beli nelkul mar elodontos a csapat, az uj csapata meg ma este valszeg kiesik

sabitzer es morata ket szazas ziccerere gondolok az elejen

https://youtu.be/3ox8UJ9iOic?si=jDZNclaP0KAOS1PT
plusz obli miota brahi korbefutotta nullszogbol kapja a golokat

btw beli nelkul mar elodontos a csapat, az uj csapata meg ma este valszeg kiesik

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. április 17., szerda 11:23-kor.
thereisonly1ronaldo
Nincs tul sok koze a klub vbnek hozza, ez a BL konkurenciajaDonát írta: Másik topicban felmerült a 32 csapatos jövő nyári klub vb. Erről jutott eszembe, hogy mikorra ígérték a Szuperligát, idén ősz, vagy egy év múlva? Mert ha beindulnak az események, szerintem nem engednék részt venni a klub vb-n a szuperligás csapatokat.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Másik topicban felmerült a 32 csapatos jövő nyári klub vb. Erről jutott eszembe, hogy mikorra ígérték a Szuperligát, idén ősz, vagy egy év múlva? Mert ha beindulnak az események, szerintem nem engednék részt venni a klub vb-n a szuperligás csapatokat.

- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A dortmundi meccsuk kurva jo volt pl.'shutterisland írta: attol, hogy a psg vagy bvb nem a legfelso polc, attol meg lehet majd rohadt jo elodonto.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
attol, hogy a psg vagy bvb nem a legfelso polc, attol meg lehet majd rohadt jo elodonto.