A klub abban hibás max hogy nem bünteti meg.Pad'em írta: Csak felvételről éjjel néztem vissza a meccset, előtte elolvastam a kommenteket, tudtam az eredményt, így full zenben láttam. Azért ez segített. Annyira azért nem volt ez olyan vérlázító gyerekek, a hozzászólásokból azt hittem, hogy lerúgott valakit a lelátón mint Cantona vagy néző közé bikázott mint a gudboj![]()
Nem volt szép amit csinált, de azért túlzásba estetek sztem. A férgezés, majmozás nekem sem tetszik btw. Itt azért ennél magasabb a kultúra mégha egyesek igyekznek is lehúzniA fő gond az, hogy vállalhatatlan formában van. A viselkedése is az persze, már másfél éve, de ebben hibás az egész klub nem csak ő, Ancelotti, Perez, játékostársak, hagyták elkanászodni.
Mi? Mikor basztattalak én Vini miatt? Modricson összeugrottunk az rémlikELSiete írta:
Én mindig is ezen a velemenyem voltam. Aztan jött padem meg a többiek és le lettem szolva.![]()
Mert láthatóan nem hallgat senkire…se csapattársa, se edzore, senkire.
A tegnapi meg igenis sok volt, ha nem zenben nézted volna, rad is így hatott volna, főleg hogy az esetek többségében hátrányban voltunk. Könnyű úgy nézni hogy tudod nyertünk
Ez a Real Madrid, nem egy csutas klub. A Barcaba egyébként illene ez a mentalitás.