OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
Szerintem mindkettőtöknek igaza van valahol.
A sok pesszimizmusnak sem látom értelmét, de ezzel egyben valahol dühös is vagyok a játékosokra, mert ennyi pénzért meg azért a címerért én pl. a halálomig futnék és szántanám a gyepet. Ilyen játékost pedig kb. 3-at vagy jóindulattal max 5-öt tudok így elsőre mondani. A 23-as keretből...
A sok pesszimizmusnak sem látom értelmét, de ezzel egyben valahol dühös is vagyok a játékosokra, mert ennyi pénzért meg azért a címerért én pl. a halálomig futnék és szántanám a gyepet. Ilyen játékost pedig kb. 3-at vagy jóindulattal max 5-öt tudok így elsőre mondani. A 23-as keretből...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
+1sentry:
nem gondolod, hogy teljesen jogos ez a hangulat?
mennyit keresnek ezek a játékosok?
nem képesek 90 percekre vért izzadni érte?
mennyit fizettünk és hány játékosért az elmúlt sok évben és hol az eredmény?
más kérdés, ha kanyarban nem lennénk a triplázáshoz, de pusztán akarattal - lásd atma - meg lehetett volna csinálni.
mi kell még? hány száz millió euró? fel tudod te fogni egyáltalán mekkora pénzek ezek?
amikor egy nevenincs átlag játékos 50-60ezer eurot keres hetente?
Egyszerűen Perez óta kiadtunk több száz millió eurot, és még mindig csak egy bajnokság és két kupa esett le, ez pedig kevés, nagyon kevés. Nem csoda, hogy csalódásként fogják fel a szurkolók, mert ez k*rvára szégyen.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sentry:
más kérdés, ha kanyarban nem lennénk a triplázáshoz, de pusztán akarattal - lásd atma - meg lehetett volna csinálni.
mi kell még? hány száz millió euró? fel tudod te fogni egyáltalán mekkora pénzek ezek?
és akkor ne legyen ideges a szurkoló?
látta valaki, hogy tényleg mindent, az égvilágon mindent megtett a csapat minden egyes játékosa azért, hogy maximális eredménnyel fejezzük be? sztem senki nem látta így. innentől meg nincs igazad.
és akkor ne legyen ideges a szurkoló?
látta valaki, hogy tényleg mindent, az égvilágon mindent megtett a csapat minden egyes játékosa azért, hogy maximális eredménnyel fejezzük be? sztem senki nem látta így. innentől meg nincs igazad.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én Got2be chaotic fibre gum-ot használok, nekem bejött. A klasszik taft Power Activity-ről váltottam.pheco írta:Tudtok olyan waxot, amelyik nem büdös, nem ragacsos és aránylag jól tartja a hajat?

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sziasztok 2 kérdés lenne
:
1; Userbart, hogyan tudok berakni az aláírásomban? Próbálkoztam BB és HTML kóddal illetve Image URL-el is, de csak a linket dobta ki, a képet magát nem.
2; Ha tegyük azt egy zenét vagy cikket linkelek az oldalra és azt szeretném, hogy ne maga a link jelenjen meg, hanem egy hiperhivatkozás, amire kattintva elnavigál a böngésző a linkre amit küldtem. (a végére bele bonyolódotam
)
Szóval ez, hogy kivitelezhető?

1; Userbart, hogyan tudok berakni az aláírásomban? Próbálkoztam BB és HTML kóddal illetve Image URL-el is, de csak a linket dobta ki, a képet magát nem.
2; Ha tegyük azt egy zenét vagy cikket linkelek az oldalra és azt szeretném, hogy ne maga a link jelenjen meg, hanem egy hiperhivatkozás, amire kattintva elnavigál a böngésző a linkre amit küldtem. (a végére bele bonyolódotam

Szóval ez, hogy kivitelezhető?

ZIDANE
- h3x0r
Elore leszogezem hogy nem az utobbi par meccsel kapcsolatban irok.sentry írta:Sok emberrel egyet tudok érteni, aki a csapat bajnoki bukása miatt lehangolt, dühös, csalódott. De nekem az a véleményen, hogy ez nagy részben a ti elégedetlenségetek szüli. Az irreális elvárások stb. Nem vagyok pszichológus, nem tanulok annak, de valahogy érzékeny vagyok ezekre a dolgokra. Ez az egész fórumon való dühkitörések (tisztelet a kivételnek) ezt saját magatok szülitek sokszor.
En ket dolgot emelnek ki: irrealis elvarasok es a turelem hianya.
Sokak irasan erzodik az hogy a Fifa jatekokon nottek fel es ugy gondoljak hogy ha osszerakunk 11 nagyon jo kepessegu jatekost, akkor azok egyutt is nagyon jol fognak jatszani, mindenki mindig csucsformaban. Nyaron nem kicsit ereztem az emberek irrealis elvarasait, sokan olyan focit szeretnenek latni, ami nem csak nalunk, hanem az egesz vilagon nincs jelen pillanatban. Azt szeretnek hogy szepen jatszunk, szep oszjatekokkal, sok gollal, nyerjunk, raadasul mindig es azonnal. Itt is latszik a turelem hianya, mint ahogy osszel is, amikor valoban docogott az a szeker, emlekszem hogy a forom legalabb 30%-a mennyit szidta Ancelottit es kuldtek is volna el.
Ez egyaltalan nem belemagyarazas, hanem a valo igazsag. Mivel erdelyi vagyok, ezert valamilyen szinten kivulallokent tokeletesen lehet latni a helyzetet. A hatartol par kilometerre lakom, ezert viszonylag sok ismerosom es rokonom el Magyarorszagon, veluk szoktunk beszelgetni es szinte mindegyikojukon erzodik az elegedetlenseg, a folyamatos panaszkodas, soha semmi se jo, mindenki hibas csak en nem, stb. Eloszor eleg fura volt, mert a kornyezetemben levo emberekre ez nem nagyon jellemzo, mindenki tudja hogy az eletunk nem tokeletes es soha nem is lesz az, aki az aprobb oromoket kielvezi, annak boldog elete lesz, aki viszont folyamatosan elegedetlenkedik, annak kevesbe.sentry írta:Valahol ez egy jó magyar szokás. Folyamatosan méltatlankodni. Ez eszméletlen szomorú, de a kultúránk része, hogy állandóan elégedetlenek vagyunk, képtelenek vagyunk pozitívan szemlélni dolgokat.
Nekem mindegy ki mit gondolt erről, vagy hogy azt véli ez belemagyarázás. Eszméletlen sok pozitív vonzata van a magyarságnak, de ez, hogy állandóan savazunk, elégedetlenkedünk, ez letagadhatatlan, és ez az egyik hátráltató ereje a társadalmunknak, és tényként kezelhető.
Azota megszoktuk hogy a magyarorszagiak egy resze mar csak ilyen.
Meccs utan sokan csinaljak azt, sokszor en is, hogy a pontvesztes miatt felgyulemlett feszultseget itt vezetik le.sentry írta:Olyan lehangoló olvasni ilyenkor a fórumot, hogy az valami eszméletlen.![]()
És igazából egymást hergelik a realisták/optimisták vs pesszimisták.
Nem szeretném ha ebből flame lenne. Próbáltam érhetően leírni ezt az észrevételem, normális stílusban. Remélem senki nem bántottam meg. Aki nem ért egyet vele, kulturált formában vitatkozhatunk róla akár pm-ben is.
Béke!
A mai meccs utan en is baromi ideges voltam, forumra nem irtam, de azert par emberrel beszeltem rola. Azota mar eltelt par ora es lenyugodtam, valoszinuleg holnap reggel mar teljesen mashogy fogok latni 1-2 dolgot. Mondjuk sokszor en se szeretem olvasni a forumot, vagy csak par ember hozzaszolasait, mert vagy felidegesitem magam rajta vagy csak elszomorodom.
Igazából nem tudom, hogy hova kéne írnom ezt a gondolatom, de már régóta megfogalmazódott bennem a mondandóm.
Sok emberrel egyet tudok érteni, aki a csapat bajnoki bukása miatt lehangolt, dühös, csalódott. De nekem az a véleményen, hogy ez nagy részben a ti elégedetlenségetek szüli. Az irreális elvárások stb. Nem vagyok pszichológus, nem tanulok annak, de valahogy érzékeny vagyok ezekre a dolgokra. Ez az egész fórumon való dühkitörések (tisztelet a kivételnek) ezt saját magatok szülitek sokszor. Valahol ez egy jó magyar szokás. Folyamatosan méltatlankodni. Ez eszméletlen szomorú, de a kultúránk része, hogy állandóan elégedetlenek vagyunk, képtelenek vagyunk pozitívan szemlélni dolgokat.
Nekem mindegy ki mit gondolt erről, vagy hogy azt véli ez belemagyarázás. Eszméletlen sok pozitív vonzata van a magyarságnak, de ez, hogy állandóan savazunk, elégedetlenkedünk, ez letagadhatatlan, és ez az egyik hátráltató ereje a társadalmunknak, és tényként kezelhető.
Olyan lehangoló olvasni ilyenkor a fórumot, hogy az valami eszméletlen.
Nem szeretném ha ebből flame lenne. Próbáltam érhetően leírni ezt az észrevételem, normális stílusban. Remélem senki nem bántottam meg. Aki nem ért egyet vele, kulturált formában vitatkozhatunk róla akár pm-ben is.
Béke!
Sok emberrel egyet tudok érteni, aki a csapat bajnoki bukása miatt lehangolt, dühös, csalódott. De nekem az a véleményen, hogy ez nagy részben a ti elégedetlenségetek szüli. Az irreális elvárások stb. Nem vagyok pszichológus, nem tanulok annak, de valahogy érzékeny vagyok ezekre a dolgokra. Ez az egész fórumon való dühkitörések (tisztelet a kivételnek) ezt saját magatok szülitek sokszor. Valahol ez egy jó magyar szokás. Folyamatosan méltatlankodni. Ez eszméletlen szomorú, de a kultúránk része, hogy állandóan elégedetlenek vagyunk, képtelenek vagyunk pozitívan szemlélni dolgokat.
Olyan lehangoló olvasni ilyenkor a fórumot, hogy az valami eszméletlen.

Béke!

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ha all-time, akkor Yashin-Cafú-Beckenbauer-Maldini-RC-Zidane-Redondo-Ronaldinho-R9-Puskás-PeléR.M.C.F írta:
Ha azok, akiket láttam, akkor Iker-Cafú-Nesta-Hierro-RC-Zidane-Redondo-Ronaldinho-R9-CR7-Messi (muszáj elismerni, hogy tud focizni a fiú, remélem kevésbé bántja a szemeteket)
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem nem tilthajuk meg, hogy ki milyen j§tůkost szeret. Nekem semmi bajom ConchitávalCsabi írta:ne rakj be.
Az a legszomorúbb ebben, hogy
- direkt kerülöm ezt nívótlan sz_r rendezvényt, de sajnos mindig szembejön valahol (legközelebb azt a napot mikor a döntő netmentes napot tartok)
- hogy folyamatosan mindenki csak hőbörög az egészen, és egymást húzzák az emberek
- kihangsúlyozom, ez a sz_r semmit nem ér a zenei világban, de még máshol sem!
- direkt kerülöm ezt nívótlan sz_r rendezvényt, de sajnos mindig szembejön valahol (legközelebb azt a napot mikor a döntő netmentes napot tartok)
- hogy folyamatosan mindenki csak hőbörög az egészen, és egymást húzzák az emberek
- kihangsúlyozom, ez a sz_r semmit nem ér a zenei világban, de még máshol sem!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Szégyen ez a Conchita... ütni kellene az ilyeneket.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Bakker, ez kellett ebéd előtt
Pedig simán letolok egy Hannibal epizódot kaja közben, de ez így most sok

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ne rakj be.Modik, ha berakok avatarnak egy képet arról a nőről/férfiról, az bannal jár, vagy megengedett?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont be akartam írni az előzőbe, hogy rmcf és hehe toltak régebben ilyen hardcore avákat, de még nekik sem mertem ajánlani.Ferencváros írta:Modik, ha berakok avatarnak egy képet arról a nőről/férfiról, az bannal jár, vagy megengedett?

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem senki nem kíváncsi ráFerencváros írta:Modik, ha berakok avatarnak egy képet arról a nőről/férfiról, az bannal jár, vagy megengedett?

Amúgy mi értelme nézni ezt a szar Eurovíziós izét? Tiszta politika meg botrány az egész. Ez nem az éneklésről szól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Modik, ha berakok avatarnak egy képet arról a nőről/férfiról, az bannal jár, vagy megengedett?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ne is idegesíts, majdnem lerúgtam a tévét.