Ez így is van, legalábbis én is így gondolom. A baj csak az, hogy nem X lett.RealMadridFanatic írta: Ezzel nem azt akarom mondani, hogy teljesen érdemtelenül nyert a Barca, de azt tartom, hogy nem futballoztak jobban tegnap, a két félidő alapján X reálisabb lett volna.

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- RealMadridFanatic
Persze, ezzel nincs is baj. Csak akkor felesleges a szavazás. Mindig az a "reális" eredmény, ami születik. Viszont kicsit a meccs eseményei, vagy ok-okozati összefüggései mögé nézve szerintem egyértelmű, hogy nem sokon múlt, hogy máshogyan alakuljon a meccs. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy teljesen érdemtelenül nyert a Barca, de azt tartom, hogy nem futballoztak jobban tegnap, a két félidő alapján X reálisabb lett volna.A fociban nincs "ha"
Ahogy egy másik topicban leírtam,egy meccs min 90 perc.Lehet több,de kevesebb egy percel sem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A barca ráadásul nagyon érzi ezt. Nagyon tudják mikor lőjék be azt a rohadt labdát a kapuba. Hányszor szereznek gólt a 40-45. perc környékén. Rengetegszer. Addig a csapat 0-0-ra vagy 1-1-re áll aztán megszerzik a félidő végén a vezetést és onnan sima.Matt009 írta: Más lett volna, ha mi kerülünk előnybe, és még több helyünk van kontrázni. Tudom ezen felesleges parolázni, de nagyon jókor jöttek a Barca gólok, mi meg elég balszerencsések voltunk. Fejben azért nagyon könnyen össze tud omlani egy csapat, ha akkor jönnek a gyomrosok, amikor leginkább mélyen ütnek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A fociban nincs "ha"Tehát pl. szerintem sem született reális eredmény, X-szagú meccs volt, de ha kicsit komolyabban koncentrálnak a srácok, akkor sima V.![]()
Ahogy egy másik topicban leírtam,egy meccs min 90 perc.Lehet több,de kevesebb egy percel sem.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Nagyon nem helyeslem.Anyaka írta:Jesé-nek is megcsapkodta ugyanez. Aztán Ramos-al meg megbeszélték a dolgokat, hogy az volt a gond, nem lőtték be a helyzeteket elől.reeed_ati írta:real-bale-autojat-utottek-a-drukkerek-az-el-clasico-utan
Ugyan nem helyeslem, de Bale megdolgozott érte, már hónapok óta.![]()
A kapuőr is asszisztált ehhez, gondolta megérdemli úgyis.
Mégis legalább mi tanultunk belőle valamit, mert nagyon árulkodó, melyik játékos hogy reagált. Bale sunyít, lapít, menekül (de ha lő egy gólt Levanténak, ott van arc mutatni a fukkot). Ebből nagyon látszik, mennyire retteg itt, nem érzi otthon magát. Jesé már jobban reagált egy fokkal.
Ramos viszont tanár volt itt: meghallgatja, de lángokat lövellt a szeme.

- mocsok
én is arra nyomtam hogy nem reális eredmény született.
persze a meccset nem láttam, csak gondoltam szavazok, mert miért ne. hahi.
persze a meccset nem láttam, csak gondoltam szavazok, mert miért ne. hahi.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Reális eredmény? Akkor először definiáljuk már, hogy mit is jelent ez?morientes írta:Hát ez a legnagyobb...57% gondolja eddig hogy nem született reális eredmény...most komolyan, ezek látták a meccset?
Nem vagyok szakmaibeli, laikus szemmel nézve, én azt láttam, hogy az első félidőben simán lefociztuk őket a pályáról, ők 2 helyzetből 1-et értékesítettek, míg mi kihagytunk legalább 3 ziccert a gólunk mellett (CR kapufa, Bale jobbos eltört labdája, Benz ziccere -ez mondjuk második félidő, de még 1-1-nél-) és volt egy meg nem adott gólunk is. Ezen kívül a Barca csak nyomozta a labdát, és volt még jó pár ígéretesnek tűnő helyzetünk, ami nem fajult ziccerig. A második félidő ez csak fordítva. A Barca megtalálta a módszert, hogyan semlegesítse a játékunkat, emellett mi is elfáradtunk (nem meglepő, hogy Modric nem bír egy teljes meccset), és a gól nagyon összetört minket fejben. Utána a Barca helyzetek sokaságát dolgozta ki, lejátszottak minket a pályáról. De a két félidőt összegezve ez nálam közelebb van a döntetlenhez. Ha mi szerzünk 1-1nél vezetést, könnyen lehet, hogy a Barca sem áll fel onnan. Pechünk volt.
Én abszolút egálnak éreztem a meccset, javult a csapat, Modriccsal meg tudunk verni mindenkit, csak be kell rúgni a ziccereket. A Barca úgy ment 2-1-re, hogy ezt 3 komoly helyzetből rúgta. Ha mi is jobban használtuk volna ki a helyzetünket, akkor simán nyertünk volna. Ami az igazán bosszantó az Mathieu gólja, a törpeválogatott fejjel vert meg minket. De most komolyan. Olyan erényt csillogtatva, ami nem a fő erősségük. Ez nagyon amatőr gól volt. Tulajdonképpen önmagunkat vertük meg ezzel.
Más lett volna, ha mi kerülünk előnybe, és még több helyünk van kontrázni. Tudom ezen felesleges parolázni, de nagyon jókor jöttek a Barca gólok, mi meg elég balszerencsések voltunk. Fejben azért nagyon könnyen össze tud omlani egy csapat, ha akkor jönnek a gyomrosok, amikor leginkább mélyen ütnek.Győzelmet véleményem szerint a második félidő miatt nem érdemeltünk.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem született..
A reális eredmény a helyzetek alapján 4-3, 5-4, 3-4, 4-5, 3-3, 4-4 lett volna...
Komolyra fordítva, első félidő alapján miénk a meccs, második alapján az övék, de talán nekik kicsit több helyzetük volt a másodikban, ezért x és a vereség között vacilálok.. Győzelmet véleményem szerint a második félidő miatt nem érdemeltünk.
A reális eredmény a helyzetek alapján 4-3, 5-4, 3-4, 4-5, 3-3, 4-4 lett volna...
Komolyra fordítva, első félidő alapján miénk a meccs, második alapján az övék, de talán nekik kicsit több helyzetük volt a másodikban, ezért x és a vereség között vacilálok.. Győzelmet véleményem szerint a második félidő miatt nem érdemeltünk.
- RealMadridFanatic
ezek látták a meccset?
"Ezek" miért ne láthatnák másként?
Nem vagyok büszke a csapatra, ezt nem tudom mondani, sőt voltak kimondottan gyenge egyéni teljesítmények is, viszont a helyzeteink megvoltak hozzá, hogy az első félidőben eldöntsük. Aztán még a második félidő elején is ment a szekér, Suárez gólja után meg mentünk előre, és jöttek a menetrendszerű Barca-kontrák, mi pedig fejben nem bírtuk és szerintem fizikailag is elfáradt néhány játékos, akár csúnya vége is lehetett volna, ha Neymarnak jobb napja van.
Ettől függetlenül összességében nem volt jobb a Barca, a második félidő második felében látott rengeteg katalán helyzet ellenére sem. Az már annak következménye volt, hogy balszerencse/dekoncentráltság/gyenge forma miatt nem vertük be a kidolgozott, komoly ziccereket. Persze ez a félkegyelmű, Barca-baba taperoló Vincze "bárszelonáazotthonom" Ottónak már nem számít.
Tehát pl. szerintem sem született reális eredmény, X-szagú meccs volt, de ha kicsit komolyabban koncentrálnak a srácok, akkor sima V.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
No offense...de Macheranonak, Neymarnak, Alvesnek, Albanak meg kellene tanulnia, hogy ez egy férfias sport.
Ez a nyámnyila szinész patkánykodás apám...Jobban bosszant, mint egy Iniesta féle könyökös.
Talán mondhatom nem volt az eredményre hatással ez. Csak gusztustalan.
Hát ezerszer inkább Cholo habzó szája mint ez.
Ez a nyámnyila szinész patkánykodás apám...Jobban bosszant, mint egy Iniesta féle könyökös.
Talán mondhatom nem volt az eredményre hatással ez. Csak gusztustalan.
Hát ezerszer inkább Cholo habzó szája mint ez.
- morientes
Hát ez a legnagyobb...57% gondolja eddig hogy nem született reális eredmény...most komolyan, ezek látták a meccset?
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Jesé-nek is megcsapkodta ugyanez. Aztán Ramos-al meg megbeszélték a dolgokat, hogy az volt a gond, nem lőtték be a helyzeteket elől.reeed_ati írta:real-bale-autojat-utottek-a-drukkerek-az-el-clasico-utan
Ugyan nem helyeslem, de Bale megdolgozott érte, már hónapok óta.

A kapuőr is asszisztált ehhez, gondolta megérdemli úgyis.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én azt remélem, hogy az ingatlanügynöke már Manchesterben keres neki luxusvillátoroszisti írta:Remélem legközelebb is be fogja majd a fülét, ha véletlenül bepattan róla egy lövésreeed_ati írta:real-bale-autojat-utottek-a-drukkerek-az-el-clasico-utan

Vagy cserélhet De Geával is..

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Remélem legközelebb is be fogja majd a fülét, ha véletlenül bepattan róla egy lövésreeed_ati írta:real-bale-autojat-utottek-a-drukkerek-az-el-clasico-utan

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
real-bale-autojat-utottek-a-drukkerek-az-el-clasico-utan

-
Van olyan, ahol a bírói sorozatos műhibákat leszámítva nem az születik? Itt ilyen nem volt, szóval nem kérdés.Reális eredmény született?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Mindent összevetve ez szerintem egy nyugodt meccs volt, meg sem közelít egy 3 évvel ezelőtti klasszikót. 1-2 féregeskedés persze volt, főleg odaát, de azért Pepe is hozzátette a magáét. Valahogy a vereség sem hat meg most annyira, mert jók voltunk, döntetlen lett volna az igazságos. A Barca íránt érzet gyűlöletem nagy része átpártolt a matracosokhoz. Az MSN triót szeretem nézni, hiába ellenfelek, ellenben az Atletico meccseket vallatáshoz használnám, sikeresen. A BL-ben nagyon oda kell tenni most magunkat, a bajnokságban meg hozni az összes hátralévő meccset, képes rá a csapat. Ha megteszik, szerintem fog 4 pontot leadni még a Barca.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- ateeemadrid
Nem, egyszerűen csak kibaszottul visszataszító volt mascherano viselkedése, nem meglepő, hogy megemlítik páran. Nem is kívánom leírni mi a véleményem arról a féregről, nem csak hogy véglegest kapnék, de betegnek is néznétek.morientes írta:realmadridfan írta:Hogy fut a bíró után felháborodva a kisköcsögCsak a szokásos
Ugye azért senki nem gondolja komolyan,hogy ezek miatt kaptunk ki...amúgy tök normális hogy iniesta könyöklésért nem kapott semmit.

- morientes
realmadridfan írta:Hogy fut a bíró után felháborodva a kisköcsögCsak a szokásos
Ugye azért senki nem gondolja komolyan,hogy ezek miatt kaptunk ki...amúgy tök normális hogy iniesta könyöklésért nem kapott semmit.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt kéne összevágni, ahogy a meccs előtt a folyosón ment a pacsi meg a buzulás, aztán erre a pályán mik történtek...

Nem illik.