Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 24., kedd 17:46

érdekes, hogy pont válogatott meccsek előtt történnek ilyenek vele... :lol: :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 24., kedd 17:42

ikarus93 írta:Most olvasom Messi lesérült, elvileg 3-4 hétre offot írnak neki. Akkor a PSG ellen egy meccset lehet ki fog hagyni.

forrás
egyértelmű, h nem hagy ki egy meccset sem.
ez így szokott lenni. nem köcsögösködés, de tényleg mindig így van beharangozva, majd jön egy újabb vizsgálat és kiderül, h 2 nap pihi.

+ nem kell játszania válogatott meccset. az is nekik jó.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 24., kedd 17:40

Most olvasom Messi lesérült, elvileg 3-4 hétre offot írnak neki. Akkor a PSG ellen egy meccset lehet ki fog hagyni.

forrás

Csak a mi fiaink ne szedjenek össze sérülést. Főleg CR,Modric,Kroos ne. :luck:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 24., kedd 13:56

A statok mondjuk annyira nem lényegesek nála, az első hármas önkiszolgáló külön egységként megoldja, de játékban viszont nagyon fog nekik hiányozni Iniesta...látható már egy ideje a visszaesés, nem is kis mértékű.
Nem illik.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 24., kedd 13:52

Andrés Iniesta, az FC Barcelona középpályása csaknem egy éve, egészen pontosan 363 napja nem szerzett gólt és nem adott gólpasszt a Primera Divisiónban – erre az Opta munkatársa, Duncan Alexander hívta fel a figyelmet a Twitteren a vasárnapi el Clásicót követően.
Húhúhúhúhú,ahogy idősödik,Xavi2.0 lesz.Alibi tologatós fociba még eljátszik pár évet.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 24., kedd 13:37

Újra értelmet nyert Perez Zidane-os nyilatkozata, hogy a legdrágább volt és mégis a legolcsóbb...csak kissé átformálva.. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 13:19

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
Így lesz 17 millióból 158 :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 24., kedd 11:39

dannen írta:
morientes írta:de Ancelotti is egy gyenge ember,mert nem mer odaállni az elnök elé,aztán azt mondani neki,hogy főnök,beraktam a vitrinbe a 10. BL trófeát,hallgass már meg,nem jó ez így...
szerintem meg pont perez mondta carlonak, hogy figyelj fiam.. beraktam a vitrinbe a 10.-et meg a spanyol kupát, mivel én igazoltam a vadlovat aki 2 döntőt is eldöntött nekünk, úgyhogy még minimum 2 évig kussolsz és továbbra is én igazolok. és most kézcsókot.. :Đ
Hát mondjuk én meg elküldtem volna a kva annyábba ha nekem így mondja...
R24...
Nos,igaz hogy Faust kommentjére reagáltam,de igazából nem csak Balere gondoltam mint hibafaktor...hanem arra a kialakult helyzetre,hogy 1 darab minőségi focista nincs a padon,(aki persze nem top),és ahogy azt amúgy Faust is írta,lehetetlenség rotálni emiatt.
És persze nem Ancelotti szakmai hozzáértését kérdőjeleztem meg,hanem a jellemét,de azt is visszaszívom,mert csak feltételezés.
Valamint megkérdőjeleztem még Perez autoriter módszereit...amit viszont nem szívok vissza,mert igaz :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 11:30

morientes írta:
Faust írta:Hát ez az, nem kell angol futójátékosra kidobni 100 milliót csak mert nagyobbat akar igazolni mint a legnagyobb rivális. .
És ami legszörnyűbb,aligha látszik hogy beismerné ha téved...de Ancelotti is egy gyenge ember,mert nem mer odaállni az elnök elé,aztán azt mondani neki,hogy főnök,beraktam a vitrinbe a 10. BL trófeát,hallgass már meg,nem jó ez így...
Vagy ami még rosszabb,lehet hogy szarik bele az egészbe,jól van gondolja,berakok én akit kitalálsz,meg vagyok fizetve rendesen,kit érdekel...ez annyira tipikusan olaszos lenne...
Tavaly korrekt statot hozott le Bale, nagyjából korrekt teljesítménnyel, már önmagához képest. A nyáron nem lett volna értelme eladni a vezetőség szemében, de még Carlo szemében sem. Ha idén marad, akkor talán rá lehet mondani, hogy igazak ezek az állítások, de addig még van idő bőven.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 24., kedd 11:28

Faust írta:Hát ez az, nem kell angol futójátékosra kidobni 100 milliót csak mert nagyobbat akar igazolni mint a legnagyobb rivális. .
És ami legszörnyűbb,aligha látszik hogy beismerné ha téved...de Ancelotti is egy gyenge ember,mert nem mer odaállni az elnök elé,aztán azt mondani neki,hogy főnök,beraktam a vitrinbe a 10. BL trófeát,hallgass már meg,nem jó ez így...
Vagy ami még rosszabb,lehet hogy szarik bele az egészbe,jól van gondolja,berakok én akit kitalálsz,meg vagyok fizetve rendesen,kit érdekel...ez annyira tipikusan olaszos lenne...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 23., hétfő 21:22

A két jómadár meg is érdemli. De, amire azt mondják két év, az 30 nap közmunka lesz. A hét évből meg lesz 3 év felfüggesztett.
A klub újabb büntetése már kevésbé ésszerű, elvileg befizettetek velük már egy rakat pénz azóta.
Konkrét bizonyítékuk amúgy jelenleg micsoda?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 23., hétfő 21:18

Az volt már, hogy Bartomeura kettő, Rosellre meg hét év börtönt kértek?
A Barcának meg kinéz egy 33 millió eurós bírság.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 23., hétfő 21:07

lesliejr írta:
Faust írta: az kurva szánalmas, hogy a Real Madrid ha vesztésre áll a Barca ellen, minőségi cserére csak a hátsó alakzatban képes...nem véletlenül nem rotál Ancelotti.
Ezt kb mi is elmondhatjuk, nem csak ti bajlódtok ezzel. Az a gond, hogy mindkét csapatnak van 3 támadója, jó sok pénzért (Messi-nek a fizetése sok :D ) és hiába gazdag mind a két csapat, ilyen árak mellett nem lehet minden csapatrészre olyan cseréket leültetni, amilyet elvárna az ember.
Kölcsönök még jól működnek, de nem mostanában kölcsönzött egyik csapat sem senkit.
Én például egy Lukaku-t le tudnék ültetni, nem lehet túl drága. Aztán lehet még választani egy csomó létszámban túlnőtt keretből. Chelsea-nél is sok a felesleges játékos. Dortmund a teljesítménye miatt szétszedhető. Olaszoknál is van rengeteg fiatalabb jó játékos, 10-20 millió körül megvehető.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 23., hétfő 21:01

Hát ez az, nem kell angol futójátékosra kidobni 100 milliót csak mert nagyobbat akar igazolni mint a legnagyobb rivális. .

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 23., hétfő 20:44

Faust írta: az kurva szánalmas, hogy a Real Madrid ha vesztésre áll a Barca ellen, minőségi cserére csak a hátsó alakzatban képes...nem véletlenül nem rotál Ancelotti.
Ezt kb mi is elmondhatjuk, nem csak ti bajlódtok ezzel. Az a gond, hogy mindkét csapatnak van 3 támadója, jó sok pénzért (Messi-nek a fizetése sok :D ) és hiába gazdag mind a két csapat, ilyen árak mellett nem lehet minden csapatrészre olyan cseréket leültetni, amilyet elvárna az ember.
Nálunk is van 1 szem Pedro, aki már olyan régen játszott, hogy mikor legutóbb pályán volt a saját lábában esett el, meg rálépett a labdára. Ilyen árak mellett, mikor egy angol futójátékos majdnem 100 millió, egy brazil tinisztár szintén, ne csodálkozzunk, hogy az elnökök "kedve" elfogy, mikor a padra is vásárolni kellene. Képtelenség ezt anyagilag bírni, még egy Real Madridnak is. Ha a padon ül, a felét éri csak annak, aki pályán van. Kevésbé lesz népszerű, nem termel annyi zsét. Ez nálatok főleg szempont.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 23., hétfő 20:31

ehhez annyit még, hogy szerintem már isco bőven benne van ancelottinál a gálakezdőben. megdolgozott érte.
amúgy ja, fukk perec
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 23., hétfő 20:23

morientes írta:Max annyi hogy Rakitic helyett berakja Xavit...hu bazmeg az aztán a minőség...
Nem szeretem Xavit és erősen túlértékelt embernek tartom, de az kurva szánalmas, hogy a Real Madrid ha vesztésre áll a Barca ellen, minőségi cserére csak a hátsó alakzatban képes...nem véletlenül nem rotál Ancelotti. Ha a gálakezdőjét nézzük Jamessal, Isco az egyetlen a padon Varane mellett akitől bármit el lehet várni létszámfeltöltésen kívül. Nevetséges. Tetves Perez. :vivo:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 23., hétfő 20:07

Mindent egybe veteve,ha az egész meccset nézem,úgy helyzetkihasználást,az erőnlétet,a támadó sorok közti különbséget,összességében megérdemelten nyert a barca.Ezen nincs mit vitatni.
Fordított esetben jónéhány embernek,akinek ez az eredmény irreális,egész más lenne a véleménye...
A barca 90 percig tudta hozni a meccset,(még akkor is mikor mi domináltunk,az első félidőben,mert eredményben ez nem mutatkozott),mi meg a hatvanadik után összestünk mint a gecisbugyi.
Az nálm nem mentség,hogy elfáradtunk.Az ellenfélnek is ugyan olyan hosszú a szezon,és LE sem tudja magát szarrá rotálni.Max annyi hogy Rakitic helyett berakja Xavit...hu bazmeg az aztán a minőség... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 23., hétfő 19:33

lesliejr írta: 2-1 után ezt miért nem lehetett megcsinálni? Azt én már nem veszem be, hogy fáradtak. Mitől? 1 hetet pihentek szinte minden meccsre a kupa kizúgás miatt,
Nem kell ezt túlgondolni, sikerült úgy összerakni az idei kp-t is,hogy Modric az alfa és az omega.Ennyit bírt fizikailag addig miénk volt a középpálya, aztán ahogy ő fáradt úgy estünk szét.Semmi köze a csapat fizikai állapának a tegnapi meccshez, egyszerűen Modric-al egy világverő csapat vagyunk nélküle meg láthattuk mire vagyunk jók az elmúlt 3 hónapban.Kroos meg túl lett terhelve a horvát sérülése miatt.Ez a 60 perc ki fog tolódni 90re amint Luka visszanyeri az erőnlétét.

De senki nem azt írja ,hogy érdemtelenül nyertetek, ez egy igazi rangadó volt, senki nem szólhatott volna egy rossz szót se ha x lesz,vagy mi nyerünk és így se szólunk,hogy ti nyertetek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 23., hétfő 19:26

A tegnapira lehet építeni, nagyobb mákja a hazaiaknak volt, legközelebb fordul a kocka. De végre újból hinni tudok ebben a csapatban. A potenciál nagy bennünk. A BL-re és áprilisra kell a csúcsforma, simán odadobnám bármelyik évben a bajnokságot a BL-ért, és ez most sincs másképp.

Vissza: